QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 12:20)
As supratau , skaiciau sudeti. Na, bet fragrance labai jau naturaliai kvepia- labai tikroviskai.As pati jau pradedu nekesti kvepalu - jau man tie kvapai kazkokie iskraipyti darosi , kazkaip norisi subtilesnio .. Bet cia man atejo kazkuriuo momentu, ne taip senai, nors tiesa sakant dar vis kvepinuosi savaisiais Chanel Madmuazel, bet man jie pradejo nepatikti , po sitiekos metu!
tai pasidaryk ka nors panasaus i savo megstamus kvepalus, bet naturalaus (-esnio).
as dabar bandau gamint kvepaliukus, ir netycia pamaciau savo ilga laika megtu ir naudotu Laura kvepalu sudeti (nuo nestumo jokiu sintetiniu kvepalu nenaudoju-nemegstu). Tai kaip nustebau, kad tuose kvepaluose bazines natos yra butent tie kvapai, kuriuos sudejau i dabar gaminamus kvepalus
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 12:28)
liepų hidrolatas iš Aroma Zone Ir iš karto dviem Aš pilsiu lauk, tikrai nerizikuosiu. O ką patartumėt su purkštuko dezinfekavimu daryti? Gal bandyt praplauti ir prapurkšti kokiu spiritu?
nežinia, ten gi vienas cukrus - savaime konservantas. Dar yra visokių gudrybių, kaip ingredientai ruošiami, apdorojami
nežinia, ten gi vienas cukrus - savaime konservantas. Dar yra visokių gudrybių, kaip ingredientai ruošiami, apdorojami
sutinku, kad geriau tokio produkto nenaudot.
purkstuka.. gal tikrai kokio spirito ar degtines ipylus prapurksk
del gamintoju. nu, neaisku, zinoma. mes isvis galim tik speliot. bet as kai kalbedavau su gaminanciais, parduodanciais kosmetika, tai jie tik sypsos. mazdaug nesamone, kad produktas su vandeniu sudetyje galetu buti be konservantu (GSE jie nelaiko konservantu). jie man sakydavo, jei sudety neirasytas konservantas, tai tik minusas gamintojui - pateikia nepilna sudeti. o jei tikrai nededa konservantu, tai dar blogiau - tokio produkto nepirkciau ir nenaudociau (atseit, geriau jau vartot produkta su konservantu nei sugedusi ar produkta, kuriame nuolat veisiasi blogiukai).
tai va kiek zmoniu, tie nuomoniu. apie suki jie tikrai sakytu, kad geras marketingas - sugeba pateikti ir itikinti, nepilnos sudetys.. ir t.t.
Beje, gal kas dabar jau rado lemongrass ekstrakto? Summer, ne?
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 12:30)
Kazi sis Vokiskas traukinys nevaro i Kauna? Kai bus kokis tvarkarastis Violey- Diva , rekit man i AZ
as tik dabar ilindau i violey ojei, kaip pigu. pavydziu vis sante kondicionieriaus nenusiperku - brangus jis uk laukiu atpigimo