Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 12:20)
As supratau  smile.gif , skaiciau sudeti. Na, bet fragrance labai jau naturaliai kvepia- labai tikroviskai.As pati jau pradedu nekesti kvepalu - jau man tie kvapai kazkokie iskraipyti darosi ax.gif , kazkaip norisi subtilesnio .. Bet cia man atejo kazkuriuo momentu, ne taip senai, nors tiesa sakant dar vis kvepinuosi savaisiais Chanel Madmuazel, bet man jie pradejo nepatikti blink.gif , po sitiekos biggrin.gif  metu!

tai pasidaryk ka nors panasaus i savo megstamus kvepalus, bet naturalaus (-esnio).
as dabar bandau gamint kvepaliukus, ir netycia pamaciau savo ilga laika megtu ir naudotu Laura kvepalu sudeti (nuo nestumo jokiu sintetiniu kvepalu nenaudoju-nemegstu). Tai kaip nustebau, kad tuose kvepaluose bazines natos yra butent tie kvapai, kuriuos sudejau i dabar gaminamus kvepalus smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 12:28)
liepų hidrolatas iš Aroma Zone smile.gif Ir iš karto dviem sad.gif Aš pilsiu lauk, tikrai nerizikuosiu. O ką patartumėt su purkštuko dezinfekavimu daryti? Gal bandyt praplauti ir prapurkšti kokiu spiritu?

nežinia, ten gi vienas cukrus - savaime konservantas. Dar yra visokių gudrybių, kaip ingredientai ruošiami, apdorojami  g.gif

sutinku, kad geriau tokio produkto nenaudot.
purkstuka.. gal tikrai kokio spirito ar degtines ipylus prapurksk smile.gif

del gamintoju. nu, neaisku, zinoma. mes isvis galim tik speliot. bet as kai kalbedavau su gaminanciais, parduodanciais kosmetika, tai jie tik sypsos. mazdaug nesamone, kad produktas su vandeniu sudetyje galetu buti be konservantu (GSE jie nelaiko konservantu). jie man sakydavo, jei sudety neirasytas konservantas, tai tik minusas gamintojui - pateikia nepilna sudeti. o jei tikrai nededa konservantu, tai dar blogiau - tokio produkto nepirkciau ir nenaudociau (atseit, geriau jau vartot produkta su konservantu nei sugedusi ar produkta, kuriame nuolat veisiasi blogiukai).

tai va g.gif kiek zmoniu, tie nuomoniu. apie suki jie tikrai sakytu, kad geras marketingas - sugeba pateikti ir itikinti, nepilnos sudetys.. ir t.t.

Beje, gal kas dabar jau rado lemongrass ekstrakto? biggrin.gif Summer, ne?

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 12:30)
Kazi sis Vokiskas traukinys nevaro i Kauna? Kai bus kokis tvarkarastis Violey- Diva , rekit man i AZ  lotuliukas.gif  4u.gif 

as tik dabar ilindau i violey smile.gif ojei, kaip pigu. pavydziu biggrin.gif vis sante kondicionieriaus nenusiperku - brangus jis uk smile.gif laukiu atpigimo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 balandžio 2010 - 14:35
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 14:28)
tuose kvepaluose bazines natos yra butent tie kvapai, kuriuos sudejau i dabar gaminamus kvepalus smile.gif

bet as kai kalbedavau su gaminanciais, parduodanciais kosmetika, tai jie tik sypsos. mazdaug nesamone, kad produktas su vandeniu sudetyje galetu buti be konservantu (GSE jie nelaiko konservantu).

kokios natos? biggrin.gif Gal iš patirties esi radusi, uosčiusi kokį saldų natūralų gėlės aromatą, kurį būtų galima panaudoti kvėpinimuisi? 4u.gif

aš šitoje vietoje vis prisimenu Hauschką ir jos rožių eliksyrą, kuris dedamas į kremus - kad jis ilgai pagal specialią technologiją brandinamas, maišomas, nešiojamas, kol net negesti ima. Na bet čia apie sąžiningus gamintojus parašiau, ne apie sukčius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 00:41)
hialuroną tirpinau vieną kartą iriškart supyliau į kremą, tai neteko laimės pamatyti, kaip ilgainiui rūgštis elgiasi skystyje, kuriame buvo ištirpinta. O tau kaip toks drebutis pasidarė? Jeigu kaip drebutis, tai esu praktiškai tikra, kad ten hialuronas durniuoja, o ne liepos kaltos. Gal pabandyt truputėlį pašildyti ir ištirpinti iki galo? Nes dar užkimš tas drebutis purkštuką  doh.gif

jo, toks drebutis, bet ne liepu hidrolate, o kitame. I liepas nieko nedejau, tik atsukau i vidu paziureti (pati nezinau kodel uzsimaniau i vidu paziureti) o ten kazkokie du plaukioja pavirsiuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 15:38)
kokios natos?  biggrin.gif Gal iš patirties esi radusi, uosčiusi kokį saldų natūralų gėlės aromatą, kurį būtų galima panaudoti kvėpinimuisi?  4u.gif

Kvepaluose būna pradinės, vidurinės ir bazinės natos. Bazinės tos, kurios paprastai vėliausiai "atsiskleidžia" ir ilgiausiai išsilaiko. saldus natūralus gėlės kvapas - man pirmi į galvą šovė jazminai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 15, 15:49)
jo, toks drebutis, bet ne liepu hidrolate, o kitame. I liepas nieko nedejau, tik atsukau i vidu paziureti (pati nezinau kodel uzsimaniau i vidu paziureti) o ten kazkokie du plaukioja pavirsiuje smile.gif

Satura, pasiskaiciau atgal ir supratau tavo atsakyma, liepose pelesis, mest lauk ji, o ka su drebuciu daryti kirame hidrolate? kaip tu skystyje istirpinai, kad sutirpo tau be jokiu drebuciu?
o dar, man kazko kasosi visur kur tepiau AZ alojos geliu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2010 04 15, 13:21)
Nuo šiandien (iki nepamenu kada biggrin.gif ) su Mados kuponais visam asortimentui  -35% nuolaida. Kuponus galima atsispausdinti www.mada.lt Taigi Panoramoje ši nuolaida negalioja smile.gif
www.nimfali.lt

o nespalvotas kuponas tiks? pas mane nespalvotas printeris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 15, 14:49)
I liepas nieko nedejau, tik atsukau i vidu paziureti (pati nezinau kodel uzsimaniau i vidu paziureti) o ten kazkokie du plaukioja pavirsiuje smile.gif

pelėsis, mesk sad.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 04 15, 14:57)
Kvepaluose būna pradinės, vidurinės ir bazinės natos.

saldus natūralus gėlės kvapas - man pirmi į galvą šovė jazminai  g.gif

žinau biggrin.gif Norėjau sužinoti, kas jai konkrečiai patinka wink.gif Jei patinka ir man tas pats, būtų galima paprašyti patirtimi pasidalinti cool.gif

turiu, ne tas schmoll.gif Tokio saldumo ieškau kaip Farfalla L'Amour ar Argital pylingo kvape 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 15, 15:10)
o ka su drebuciu daryti kirame hidrolate? kaip tu skystyje istirpinai, kad sutirpo tau be jokiu drebuciu?

bandyt pašildyti ir maišyti, maišyti.... Nežinau kitos išeities smile.gif Sutirpo lyg ir gerai, kiek pamenu. Bet jau seniai susiemulsinęs tas skystis kreme, nežinau, gal ir man kas atsiskirtų g.gif
Atsakyti
Nidulia kazka lyg dejo i liepu hidrolata?

Bet jei Saturai ir nieko su juo nedarant jis sugedo, tai problema jame paciame, matyt.

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 13:38)
kokios natos?  biggrin.gif Gal iš patirties esi radusi, uosčiusi kokį saldų natūralų gėlės aromatą, kurį būtų galima panaudoti kvėpinimuisi?  4u.gif

aš šitoje vietoje vis prisimenu Hauschką ir jos rožių eliksyrą, kuris dedamas į kremus - kad jis ilgai pagal specialią technologiją brandinamas, maišomas, nešiojamas, kol net negesti ima. Na bet čia apie sąžiningus gamintojus parašiau, ne apie sukčius tongue.gif

amber, sandalwood, vetiver, vanilla.
kolkas tiek. dar galvoju pachouli deti gal.
ir paskui bandysiu mazus kiekius maisyti su absoliutu meginukais, kuriuos turiu.

del geliu aromatu. buvau labai nustebinta geranium absoliuto kvapu. galima viena naudot kaip kvepalus. ir levandu absoliutas labai skanus, visai ne toks kaip iki siol uostyti levandu eteriniai. tai galima butu juos sumaisyti.. mmm rolleyes.gif o jei dar ta geliu kvapa sumaisius su tokia kaip auksciau rasiau ar panasia baze (kad ilgaiu isliktu ant odos)..
as tureciau neuzilgo tai pabandyti, tai parasysiu, kas gausis.

del gamintoju. as tikrai nesakau, kad kazkas sukciai. galu gale mes per mazai zinom, kad kazka nuspresti. nu, man taip atrodo...
pvz visai neseniai tik suzinojau, kad Aubrey nekarta buvo skandalu centre, kad jie pateikia nepilna sudeti (daziausiai neiraso konservantu, kaip supratau). O kiek dar apie juos nezinom, kiek nezinom apie kitus gamintojus... Mes juk dazniausiai zinom tai, ka pats gamintojas nori, kad mes zinotume.

Jokiu budu nesakau, kad Suki blogi ar sukciai. Jei jie per puse sumazintu kainas, as is ju tikrai pirkciau smile.gif Siaip ar taip mano bandyti produktai man patiko. O ir sudetys (bent tai, ka jie raso) man patinka.
Bet jei kalbet, kas arciau sirdies, tai man arciau sirdies tie, kurie 100% saziningi ir sako tiesiai sviesiai: toks procentas produkto naturalus, toks - ne, tiek ekologiskas, tiek - ne, cia musu stiprioji puse, cia - silpnoji. Man tokie pardavejai labai patinka smile.gif As mieliau renkuosi juos nei tuos, pas kurios viskas rozine spalva piesta, 100% eko ir naturalu...
Bet as turbut is mazumos biggrin.gif O gamintojai orientuojasi i dauguma, tai daznai ir pagrazina teisybe, ka ka uztusuoja, kai ka padidina...

Beje, ta Suki pradejo gamint savo virtuveje - kaip ir mes wink.gif Kaip ir ta Kauno ponia, pavardes nepamenu biggrin.gif Tik va gudrute ji - skaiciau, kad kazkaip sugebejo ikisti savo produktu i dovanu krepselius, kuriuos per Academy Awards isdalina zvaigzdems.. taip pateko i zvaigzdziu akirati ir vsiai kita lygmeni, zinoma smile.gif
Cia ideja tai Kauno poniutei wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prigąsdinot mane su hidrolatais iš AZ. Pati užsisakiau, kai ateis, reikės žiūrėt kaip ten su juo doh.gif
Aš irig manau, kaip Daddygirl. Daug mieliau rinkčiausi gamintojus, kurie viską pasako tiesiai šviesiai, tiek procentų gaminys natūralus, tiek- nenetūralus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 15 balandžio 2010 - 15:24
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 16:14)
žinau biggrin.gif Norėjau sužinoti, kas jai konkrečiai patinka wink.gif Jei patinka ir man tas pats, būtų galima paprašyti patirtimi pasidalinti  cool.gif

turiu, ne tas  schmoll.gif Tokio saldumo ieškau kaip Farfalla L'Amour ar Argital pylingo kvape  4u.gif

Sorry, nesupratau biggrin.gif 4u.gif O šiaip benzoiną uostei (ne gėlė ten, bet visgi) - asmeniškai man fantastiškai saldžiai kvepia rolleyes.gif Nors sintetinių kvepalų turbūt niekad gyvenime neatsisakysiu , bet benzoino, bergamotės ir imbiero EA man kvepia nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 16:19)
Cia ideja tai Kauno poniutei wink.gif  biggrin.gif

Labai pritariu issakytai nuomonei drinks_cheers.gif

O del Kauno poniutes , tai jetus, kokios gi cia zvaigzdes pa mumi- na, susirinks i vakareli natur. kosmetikos, pavalgys skaniai, pagers, na, parasys keli zurnaliokai ir tuom baigsis... Netikiu, kad MUSU zvaigzdes pames tokius bredus kaip Chanel, Versace, apsaugok viespatie La Prairie ir kitus, ir pereis prie ponios natur schmoll.gif biggrin.gif - negi eis prie zemes ir vel prie zagres, is kur ir kile- jei sitaip aukstai jau skraido doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 16:19)
Nidulia kazka lyg dejo i liepu hidrolata?

Bet jei Saturai ir nieko su juo nedarant jis sugedo, tai problema jame paciame, matyt.

nedejau nieko i liepu hidrolata, tiesiog atsukau ir i vidu paziurejau, o ten plaukioja kazkokios dovaneles smile.gif as i kita dejau gialurona, tai toks gelinis guziukas pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 15:19)
amber, sandalwood, vetiver, vanilla.
kolkas tiek. dar galvoju pachouli deti gal.

buvau labai nustebinta geranium absoliuto kvapu. galima viena naudot kaip kvepalus. ir levandu absoliutas labai skanus, visai ne toks kaip iki siol uostyti levandu eteriniai.

as tikrai nesakau, kad kazkas sukciai. galu gale mes per mazai zinom, kad kazka nuspresti. nu, man taip atrodo...

tada mūsų skoniai skiriasi, aš mėgstu lengvesnius kvapus rolleyes.gif Man net champa absoliutas dažnai per stiprus ir niekaip nepersiauklėju.... ax.gif

levandų EA tai geri bent man, vat jau hidrolato kvapelis buvo, tai....

turėčiau profesionalią laboratoriją ir tinkamą tam išsilavinimą, tai per viršvalandžius visus tirčiau su entuziazmu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2010 04 15, 15:22)
O šiaip benzoiną uostei (ne gėlė ten, bet visgi) - asmeniškai man fantastiškai saldžiai kvepia  rolleyes.gif

turiu jį, gydymo tikslams naudoju drinks_cheers.gif Man tada skanesnis vanilės ekstraktas iš KN - va ten tai reikalas thumbup.gif Ant odos jis tarpais visoks - tai saldus, tai toks net į aštrumą wub.gif
Atsakyti