Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 07:19)
tenka pačiai savo rašliavą cituoti  doh.gif Nidulia, ne hialuronas tenai, o pelėsis doh.gif  blink.gif Aš nedėjau jokio hialurono, bet pas mane su liepomis lygiai tas pats  verysad.gif

praleidau, koks cia produktas sugedo?
liepu kas? blush2.gif

siaip tai, kiek skaitineju, pradedu suprast, kad gamintojai tikrai deda konservantus nesilpnus i produktus, kuriuose yra kiek vandens. Privalo deti. Kazkaip dabar net netikiu, kad pvz Suki prausiklis be konservantu rolleyes.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 08:00)
Tas kvapas nemoku papasakot- man jokiom fragrancem neatsiduoda biggrin.gif , toks naturalus, labai subtilus, zaliu, dar atrodo nepilnai prinokusiu kokosu- ne kaip drozles, ne kaip Bounty, tiesiog tokio apyzalio kokoso kvapas+ ta vanile- as siandien vel is Havaju 

nu tai geras fragrance wink.gif biggrin.gif juk ir frangrance buna labai ivairiu, buna tikrai superiniu kvapu.
o kad duso zele kvepinta frangrance/parfum'u suzinojau is sudeties wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 14:12)
nu tai geras fragrance wink.gif  biggrin.gif juk ir frangrance buna labai ivairiu, buna tikrai superiniu kvapu.
o kad duso zele kvepinta frangrance/parfum'u suzinojau is sudeties wink.gif

As supratau smile.gif , skaiciau sudeti. Na, bet fragrance labai jau naturaliai kvepia- labai tikroviskai.As pati jau pradedu nekesti kvepalu - jau man tie kvapai kazkokie iskraipyti darosi ax.gif , kazkaip norisi subtilesnio .. Bet cia man atejo kazkuriuo momentu, ne taip senai, nors tiesa sakant dar vis kvepinuosi savaisiais Chanel Madmuazel, bet man jie pradejo nepatikti blink.gif , po sitiekos biggrin.gif metu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 balandžio 2010 - 13:21
QUOTE(Vergine @ 2010 04 15, 12:21)
Nuo šiandien (iki nepamenu kada biggrin.gif ) su Mados kuponais visam asortimentui  -35% nuolaida. Kuponus galima atsispausdinti www.mada.lt Taigi Panoramoje ši nuolaida negalioja smile.gif
www.nimfali.lt

O yra Ciel D'Azur Aloe gelio MADOJE? Ir kas man galėtų padėti įsigyti to gelio su kuponu, jei aš Kaune ir iki MADOS man kaip iki Amerikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andy: 15 balandžio 2010 - 13:28
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 13:12)
praleidau, koks cia produktas sugedo?
liepu kas?  blush2.gif

Kazkaip dabar net netikiu, kad pvz Suki prausiklis be konservantu  rolleyes.gif

liepų hidrolatas iš Aroma Zone smile.gif Ir iš karto dviem sad.gif Aš pilsiu lauk, tikrai nerizikuosiu. O ką patartumėt su purkštuko dezinfekavimu daryti? Gal bandyt praplauti ir prapurkšti kokiu spiritu?

nežinia, ten gi vienas cukrus - savaime konservantas. Dar yra visokių gudrybių, kaip ingredientai ruošiami, apdorojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 12:03)
is desines- Hidrolatai- AZ rugiageliu, AZ hamameliu,AN levandu,AN argano aliejus, AN vaniles fitolis sezamu aliejuje ir miniukai is AZ  - ivairiu turiu, vis uzsiperku smile.gif - cia ricina, aloe, makamadiju aliejus, kiti jau  sunaudoti.

Radau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 15 balandžio 2010 - 13:34
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 14:28)
liepų hidrolatas iš Aroma Zone smile.gif Ir iš karto dviem sad.gif Aš pilsiu lauk, tikrai nerizikuosiu. O ką patartumėt su purkštuko dezinfekavimu daryti? Gal bandyt praplauti ir prapurkšti kokiu spiritu?

ar as gerai supratau, sugedo liepu hidrolatas be jokiu priedu? o kiek laiko buvo pradarytas? 4u.gif o del dezinfekavimo nelabai zinau, ka patart g.gif gal bandyk spiritu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 15, 14:34)

cia
Maniau NSO okupavo kompa- pacituoju viena sakini, paspaudziu atsakyti- jau kitas visai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 balandžio 2010 - 13:45
QUOTE(agnuta @ 2010 04 15, 13:37)
ar as gerai supratau, sugedo liepu hidrolatas be jokiu priedu? o kiek laiko buvo pradarytas? 4u.gif

aha, be jokių priedų. Na gal porą ar daugiau savaičių g.gif Keista, joks hidrolatas iš Monicos ar KN man nėra sugedęs iki šiol schmoll.gif

čia, beje, ne pirmas man pravalas su AZ hidrolatais. Paragavau juodųjų serbentų vieną kartą. Į puodelį dėjau arbatinį šaukštelį, nes pasiskaičiau, kad tinka kulinarijai, ramina alergijas (man pavasarį tas pasidaro aktualu).

pirmiausia, kas krito į akį, tai labai prasiskiedęs ir tiesiog dingęs skonis... Pamenu, gėriau KN rožes kažkada, šiandien AN morkas - na kažkaip to skonio tikrai daugiau lieka, jis labiau jaučiamas. Antra - sutapimas ar ne, kad tą pačią dieną pradėjo niežėti ir akis, ir odą, ir galvą ir ką tik nori doh.gif Nors purškiamas ant viršaus jis jokių panašių simptomų nekėlė rolleyes.gif

žodžiu, sveiki sprogstantys medžiai ir žolės, AZ hidrolatai, šiandien jau teko prisimint ir tablečių atsargas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 15, 14:09)
Vergine, is naujienu prekyboje yra kol kas tik tai, kas ideta internetiniam puslapy (t.y. kelios ciel d'azur prekes)? ax.gif

Taip, pakolkas tik šios trys prekytės...

QUOTE(andy @ 2010 04 15, 14:27)
O yra Ciel D'Azur Aloe gelio MADOJE? Ir kas man galėtų padėti įsigyti to gelio su kuponu, jei aš Kaune ir iki MADOS man kaip iki Amerikos?

Alijošiaus yra, tiek 125 ml., tiek 280 ml.

Beja, ši nuolaida bus iki gegužės 15 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 14:44)
aha, be jokių priedų. Na gal porą ar daugiau savaičių  g.gif Keista, joks hidrolatas iš Monicos ar KN man nėra sugedęs iki šiol  schmoll.gif

nu is tikruju keista, sakau, gal kazka ne taip supratau g.gif kazkaip dabar baisu imti kazka is AZ hidrolatu.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 04 15, 14:54)
Taip, pakolkas tik šios trys prekytės...

gal mazdaug aisku, kada pasirodys kitos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 15, 14:04)
nu is tikruju keista, sakau, gal kazka ne taip supratau g.gif kazkaip dabar baisu imti kazka is AZ hidrolatu.

aš irgi 10 kartų pagalvosiu prieš imdama drinks_cheers.gif
Atsakyti