Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

merginos, kas siuntetes is AZ, kiek siuntimas i LT kainuoja? jus pacios siuntetes? labai noriu to silikono ir silko.. rolleyes.gif
Papildyta:
dar klausimas, o hidrolata reikia saldytuve laikyti? nes vakar isigyjau pirma gyvenime hidrolata ir nepaklausiau
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 23:41)
Jeigu kaip drebutis, tai esu praktiškai tikra, kad ten hialuronas durniuoja, o ne liepos kaltos.

tenka pačiai savo rašliavą cituoti doh.gif Nidulia, ne hialuronas tenai, o pelėsis doh.gif blink.gif Aš nedėjau jokio hialurono, bet pas mane su liepomis lygiai tas pats verysad.gif

QUOTE(sher @ 2010 04 15, 08:14)
merginos, kas siuntetes is AZ, kiek siuntimas i LT kainuoja? jus pacios siuntetes? l

dar klausimas, o hidrolata reikia saldytuve laikyti? 

nuo 59 EUR nemokamai. Taip, pačios smile.gif

gali laikyti šaldytuve - gerai gaivins, ilgiau stovės smile.gif
Atsakyti
o jus gal kaip nors kooperuojaties, kartu siunciat is AZ? prisideciau jei kas ruosiates is ten siustis smile.gif
Papildyta:
ir kaip jus susigaudot ka ten raso AZ prancuziskai.. as nieko nesuprantu, gal ten galima kaip nors i anglu padaryti kad butu?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 14, 20:27)
Diva:), labai liuks krepselis. Duso zeles kvapo ir as noriu po Tavo pasakojimo  biggrin.gif Bet, kaip suprantu, ten 'Fragrance/Parfum' smile.gif Ech, kodel eteriniai taip nekvepia, tada ir MB itiktu smile.gif

Tas kvapas nemoku papasakot- man jokiom fragrancem neatsiduoda biggrin.gif , toks naturalus, labai subtilus, zaliu, dar atrodo nepilnai prinokusiu kokosu- ne kaip drozles, ne kaip Bounty, tiesiog tokio apyzalio kokoso kvapas+ ta vanile- as siandien vel is Havaju vacation4.gif biggrin.gif - man net primena toki kvapa, kai grizti is pajurio, truputi nudeges ir lendi po dusu- nu nemoku papasakot- grynos atostogos, vakar i Teztour buvau inlindus blush2.gif , siaip sau- pavepsot kas gero kelioniu fronte, gal atpige 10 kartu biggrin.gif , ale ne...

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 14, 21:21)
o kaip naudojas? turejau su vanile ir kokosais, tai kvapas ir buvo nuostabus, bet pasirode labai jau netaupi ax.gif

Kadangi dar ka tik pradejau ja, negaliu pasakyti taciau esu turejusi Laveros situ dushkiu keletos kvapu kitokiu pries tai- tai ka zinau- na, naudojasi, bet nera ko noreti labai , juk 150 ml. Nepalyginsi pvz. su FIN 0.5 ltr biggrin.gif - as jau maniau, kad ir pasensiu su ta FIN kartu doh.gif - jau taip ilgai naudojau, kad net atsibodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 balandžio 2010 - 09:06
QUOTE(sher @ 2010 04 15, 09:44)
o jus gal kaip nors kooperuojaties, kartu siunciat is AZ? prisideciau jei kas ruosiates is ten siustis smile.gif
Papildyta:
ir kaip jus susigaudot ka ten raso AZ prancuziskai.. as nieko nesuprantu, gal ten galima kaip nors i anglu padaryti kad butu?

Bloge paskaityk mirksiukas.gif Man vieną kart neišdegė siųstis, tikiuosi, kitą kartą pavyks..

O susigaudau bent jau aš šiek iš bendrų kalbos žinių ir su google vertėju..

Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 04 15, 08:44)
ir kaip jus susigaudot ka ten raso AZ prancuziskai..

pasiskaityk pirmo šios temos posto nurodymus apie tvarkaraščius ir susivoksi smile.gif

yra neblogas Google vertėjas, išvers tau ką tik nori rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 15, 05:54)
birias naudoti geriausia dideliu naturaliu sereliu sepetuku?o taip noriu, o jei nemokesiu teptis lotuliukas.gif
Taip, geriausia tokiu nukirstu galu smile.gif Neįtikėtina bus, bet aš Eurocos'e apie 10lt tekainuojantį UMA nusipirkau ir negaliu atsidžiaugti cool.gif Tikrai nieko sudėtingo, greitai išmoksi mirksiukas.gif

Atsakyti
http://www.violey.co...ream_10503.html

swoon.gif Yra ir kuno losjonas! As ko gero ir be traukinio, pestute iki DE del jo nulekciau! Noriu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 balandžio 2010 - 09:53
cia sitas garsusis Dr H bronzantas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 15, 11:12)
cia sitas garsusis Dr H bronzantas? 4u.gif

taip, kompaktinis sitas smile.gif tik nuotrauka kaip suprantu, ne ta. yra dar ir skystas irgi pakankamai garsus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 balandžio 2010 - 10:19
Nuo šiandien (iki nepamenu kada biggrin.gif ) su Mados kuponais visam asortimentui -35% nuolaida. Kuponus galima atsispausdinti www.mada.lt Taigi Panoramoje ši nuolaida negalioja smile.gif
www.nimfali.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 15 balandžio 2010 - 12:22
QUOTE(Vergine @ 2010 04 15, 13:21)
Nuo šiandien (iki nepamenu kada biggrin.gif ) su Mados kuponais visam asortimentui  -35% nuolaida. Kuponus galima atsispausdinti www.mada.lt Taigi Panoramoje ši nuolaida negalioja smile.gif
www.nimfali.lt

Vergine, is naujienu prekyboje yra kol kas tik tai, kas ideta internetiniam puslapy (t.y. kelios ciel d'azur prekes)? ax.gif
Atsakyti