merginos, kas siuntetes is AZ, kiek siuntimas i LT kainuoja? jus pacios siuntetes? labai noriu to silikono ir silko..
Papildyta:
dar klausimas, o hidrolata reikia saldytuve laikyti? nes vakar isigyjau pirma gyvenime hidrolata ir nepaklausiau
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 23:41)
Jeigu kaip drebutis, tai esu praktiškai tikra, kad ten hialuronas durniuoja, o ne liepos kaltos.
tenka pačiai savo rašliavą cituoti Nidulia, ne hialuronas tenai, o pelėsis Aš nedėjau jokio hialurono, bet pas mane su liepomis lygiai tas pats
QUOTE(sher @ 2010 04 15, 08:14)
merginos, kas siuntetes is AZ, kiek siuntimas i LT kainuoja? jus pacios siuntetes? l
dar klausimas, o hidrolata reikia saldytuve laikyti?
dar klausimas, o hidrolata reikia saldytuve laikyti?
nuo 59 EUR nemokamai. Taip, pačios
gali laikyti šaldytuve - gerai gaivins, ilgiau stovės
o jus gal kaip nors kooperuojaties, kartu siunciat is AZ? prisideciau jei kas ruosiates is ten siustis
Papildyta:
ir kaip jus susigaudot ka ten raso AZ prancuziskai.. as nieko nesuprantu, gal ten galima kaip nors i anglu padaryti kad butu?
Papildyta:
ir kaip jus susigaudot ka ten raso AZ prancuziskai.. as nieko nesuprantu, gal ten galima kaip nors i anglu padaryti kad butu?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 14, 20:27)
Diva:), labai liuks krepselis. Duso zeles kvapo ir as noriu po Tavo pasakojimo Bet, kaip suprantu, ten 'Fragrance/Parfum' Ech, kodel eteriniai taip nekvepia, tada ir MB itiktu
Tas kvapas nemoku papasakot- man jokiom fragrancem neatsiduoda , toks naturalus, labai subtilus, zaliu, dar atrodo nepilnai prinokusiu kokosu- ne kaip drozles, ne kaip Bounty, tiesiog tokio apyzalio kokoso kvapas+ ta vanile- as siandien vel is Havaju - man net primena toki kvapa, kai grizti is pajurio, truputi nudeges ir lendi po dusu- nu nemoku papasakot- grynos atostogos, vakar i Teztour buvau inlindus , siaip sau- pavepsot kas gero kelioniu fronte, gal atpige 10 kartu , ale ne...
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 14, 21:21)
o kaip naudojas? turejau su vanile ir kokosais, tai kvapas ir buvo nuostabus, bet pasirode labai jau netaupi
Kadangi dar ka tik pradejau ja, negaliu pasakyti taciau esu turejusi Laveros situ dushkiu keletos kvapu kitokiu pries tai- tai ka zinau- na, naudojasi, bet nera ko noreti labai , juk 150 ml. Nepalyginsi pvz. su FIN 0.5 ltr - as jau maniau, kad ir pasensiu su ta FIN kartu - jau taip ilgai naudojau, kad net atsibodo
QUOTE(sher @ 2010 04 15, 09:44)
o jus gal kaip nors kooperuojaties, kartu siunciat is AZ? prisideciau jei kas ruosiates is ten siustis
Papildyta:
Papildyta:
Bloge paskaityk Man vieną kart neišdegė siųstis, tikiuosi, kitą kartą pavyks..
O susigaudau bent jau aš šiek iš bendrų kalbos žinių ir su google vertėju..
QUOTE(sher @ 2010 04 15, 08:44)
ir kaip jus susigaudot ka ten raso AZ prancuziskai..
pasiskaityk pirmo šios temos posto nurodymus apie tvarkaraščius ir susivoksi
yra neblogas Google vertėjas, išvers tau ką tik nori
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 15, 05:54)
birias naudoti geriausia dideliu naturaliu sereliu sepetuku?o taip noriu, o jei nemokesiu teptis
Taip, geriausia tokiu nukirstu galu Neįtikėtina bus, bet aš Eurocos'e apie 10lt tekainuojantį UMA nusipirkau ir negaliu atsidžiaugti Tikrai nieko sudėtingo, greitai išmoksi
http://www.violey.co...ream_10503.html
Yra ir kuno losjonas! As ko gero ir be traukinio, pestute iki DE del jo nulekciau! Noriu!!!
Yra ir kuno losjonas! As ko gero ir be traukinio, pestute iki DE del jo nulekciau! Noriu!!!
cia sitas garsusis Dr H bronzantas?
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 15, 11:12)
cia sitas garsusis Dr H bronzantas?
taip, kompaktinis sitas tik nuotrauka kaip suprantu, ne ta. yra dar ir skystas irgi pakankamai garsus
Nuo šiandien (iki nepamenu kada ) su Mados kuponais visam asortimentui -35% nuolaida. Kuponus galima atsispausdinti www.mada.lt Taigi Panoramoje ši nuolaida negalioja
www.nimfali.lt
www.nimfali.lt
QUOTE(Vergine @ 2010 04 15, 13:21)
Nuo šiandien (iki nepamenu kada ) su Mados kuponais visam asortimentui -35% nuolaida. Kuponus galima atsispausdinti www.mada.lt Taigi Panoramoje ši nuolaida negalioja
www.nimfali.lt
www.nimfali.lt
Vergine, is naujienu prekyboje yra kol kas tik tai, kas ideta internetiniam puslapy (t.y. kelios ciel d'azur prekes)?