Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

Rasma, issiziojus skaitau Tavo potyrius su placenta doh.gif biggrin.gif Vajei, kaip baisu ir idomu biggrin.gif Nors ir gimdziau ir, atrodo, naturaliausiai kaip imanoma (ne del to, kad taip noreciau, bet todel, kad gyvenu uk biggrin.gif ir tada dar tokiam rajone, kur gimdoma konvejeriu. stumk, stok ir bek namo..), bet nei placentos, nei vandenu, nei tuo, kuo buvo padengtas vaikas nemaciau ir neuosciau... O pasirodo, kiek praleidau doh.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 18:43)
oi, as tai maniake ea kvapu, ir dabar levandos, ylangai ir pelargonijos garinasi:) as ka tik is vonios, visa svari ir svelni po tavo muiliuko "morku pyragas" tai kaifuoju nuo kvapu:) su tavo muiliuku labai supper ir skustis  4u.gif mano bm barasi tik kuomet japoniniu laureniu padaugiu, jie pakankamai intensyvaus kvap smile.gif

nu, jau supratau, kad maniake biggrin.gif
smagu, kad su muilu viskas gerai smile.gif
as dabar skysta ranku muila pasikvepinus levanda+ylang+citrinzole. ne visai toks kaip tavo topinis, bet panasus. man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 18:10)
o kokios pudros jums geriau:birios ar kompaktines? 4u.gif

Man tik kompaktines, nemoku biriom naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 14 balandžio 2010 - 19:57
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 10:46)
reikia dėti bent jau GSE, nes laikant gana ilgai pas tėvus buteliuke (nors ir šaldytuve) buvo užaugęs plaukiojantis pelėsis biggrin.gif

na va, o as galvoju, kas ten maniskyje pradejo plaukiot doh.gif belieka ismest? verysad.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 12:03)
Lavera duso zele su kokosu ir vanile-vertas atskiro pagyrimo- jau kvapas  wub.gif -

o kaip naudojas? turejau su vanile ir kokosais, tai kvapas ir buvo nuostabus, bet pasirode labai jau netaupi ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 13:57)
aukštos, nebent mėginukų pasiprašyti  g.gif

Camelia vaistinėse 25 proc. nuolaida Natura Siberica. Kaip tik vakar Saluks'e apsipirkau biggrin.gif

o kiek siaip kainuoja Camelijoj be nuolaidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 14 balandžio 2010 - 20:22
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 16:10)
Nežinau, neskubėčiau peikti Annemarie Borlind, bet ir nesinori nurašyti

nerods siuose kremuose teko matyti silikono, o gal ir dar ko nors, bet matyt tai amerikietiska produkcija, nes ten jis leidziamas naturalioje kosmetikoje. Ir tas silikonas tikrai nera augalinis, kurio mes cia viso turim - nes lot. pavadinimai atitinkami
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 14, 20:21)
na va, o as galvoju, kas ten maniskyje pradejo plaukiot doh.gif  belieka ismest? verysad.gif

išmesk vardan savo sveikatos, nerizikuok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 14, 20:42)
nerods siuose kremuose teko matyti silikono, o gal ir dar ko nors, bet matyt tai amerikietiska produkcija,

prisipažinsiu, nesupratau, kokios čia šalies. Kainos doleriais, prie ištakų paminėta berods Olandija. Bet neturėjau laiko ir nesigilinau. Taisyklė pasiteisino - iškart reikia suklusti, jei yra tik Key ingredients, o ne visas sąrašas sąžiningai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 14, 19:27)

kokia gera naujiena bigsmile.gif reik man jo, reik..  biggrin.gif
o kaip naudoji?

reikia reikia biggrin.gif naudoju kaukese ir i sampuna lasinu pries pat naudojima 4u.gif Dar galvoju koki kuno krema susimaisyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 14, 19:18)
Mediciniškai klaidingai formuojat prielaidą nuo ko išbėrė ax.gif
Jei levandos kelias savaites neveikė, tai ne jos bėrimo priežastis schmoll.gif Ir rašot, kad "panaudojau naują Sante kremą", tad greičiausiai r-ja į jį ir būtų unsure.gif

Ačiū 4u.gif Pati turėjau tokį įtarimą, tai dabar nebeliko abejonių, hidrolatas reabilituotas cool.gif
Atsakyti
Satura, o tau hialurono rugstis normaliai vandens bazeje sutirpsta, nesukrenta i toki gumuleli? Atidariau siandien liepu hidrolata ir paziurejau i buteliuko vidu, ten kazkokie 2 gumuleliai plaukioja, kazi ka tai gali reiksti? arliepu gabaliukai ikrite ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 14, 16:40)
Merginos, kuris iš Laveros šampūnų: rožių, mangų ir kt. labiausiai tiktų dažytiems, sausiems, besipučiantiems plaukams?  4u.gif

Man su migdolais labai patiko. Kvapas dieviškas, naudojasi taupiau, labai putoja. Bet mano nedažyti plaukai, bet mėgsta pasipūsti...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 22:09)
Satura, o tau hialurono rugstis normaliai vandens bazeje sutirpsta, nesukrenta i toki gumuleli?

hialuroną tirpinau vieną kartą iriškart supyliau į kremą, tai neteko laimės pamatyti, kaip ilgainiui rūgštis elgiasi skystyje, kuriame buvo ištirpinta. O tau kaip toks drebutis pasidarė? Jeigu kaip drebutis, tai esu praktiškai tikra, kad ten hialuronas durniuoja, o ne liepos kaltos. Gal pabandyt truputėlį pašildyti ir ištirpinti iki galo? Nes dar užkimš tas drebutis purkštuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 15:48)
o kaip su galiojimu, ne puse metu galioja?

Pamiršau pirmai apie galiojimą parašyti - galioja 36mėn nuo atidarymo mirksiukas.gif

Na turiu aš jau AN morkų sėklų hidrolatą, tai pasidalinsiu pirmais įspūdžiais biggrin.gif Kvapas kažkuo nešą į frankinsenso, o poveikis atstoja rugiagėles, toks pat švelnus, patiko pirmasis pojūtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 14, 20:56)
Man tik kompaktines, nemoku biriom naudotis  biggrin.gif

birias naudoti geriausia dideliu naturaliu sereliu sepetuku?o taip noriu, o jei nemokesiu teptis lotuliukas.gif
Atsakyti