aiškumėlis, ačiū va čia radau; šalia weleda, logona, sante ir kt.biosala.lt
QUOTE(Meskala @ 2010 04 14, 16:02)
aiškumėlis, ačiū va čia radau; šalia weleda, logona, sante ir kt.
Damodaros puslapyje rašo, kad sertifikuota ekologiška kosmetika - gal tikrai mes į tą sertifikavimo agentūrą nesam įsigilinę Nežinau, neskubėčiau peikti Annemarie Borlind, bet ir nesinori nurašyti Dar galimas variantas, kad jie vėliau atėjo į mūsų rinką, kai jau daugmaž esam atsirinkę, kas tinka ir patinka, todėl ir nėra bent jau SM kritinės masės, kuri iš patirties pasisakytų apie jų produktus Bandyk, tai mums ir sudėtį nurašysi, ir pakomentuosi
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 16:54)
Satura, kaip elgtis po siltuju ranksluosciu-aliejaus masazo?? nuplauti veida ar tik nuvalyti?? juk lieka aliejaus po masazo, kaip daryti po visos preceduros? uzdaryti poras saltu vandeniu? Siandien dariau ne su siltais ranksluosciais, o su zoleliu nuoviru pagerintu levandu ea. Du zuikius nusoviau-ir veida sildziau, ir kvepavau siuo geriu. Nerealus sis masazas, oda akivaizdziai tampa skaisti
O kas čia toks ir kaip vykdomas šiltųjų rakšluosčių masažas?
Gal merginos esat atradusios kokių gerų priemonių inkštirams nuo nosies ir smakro išvalyti?
QUOTE(Katherina @ 2010 04 14, 17:40)
Merginos, kuris iš Laveros šampūnų: rožių, mangų ir kt. labiausiai tiktų dažytiems, sausiems, besipučiantiems plaukams?
as tik su mangu meginau, man labai patiko, bet kondicionieriaus vistiek reikia, nes dazytas plaukas be kondicionieriaus puciasi
o kokios pudros jums geriau:birios ar kompaktines?
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 17:46)
as tik su mangu meginau, man labai patiko, bet kondicionieriaus vistiek reikia, nes dazytas plaukas be kondicionieriaus puciasi
Tai galvoju imčiau ir šampūną ir balzamą, mamai ieškau kažko gero plaukams..
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 18:10)
o kokios pudros jums geriau:birios ar kompaktines?
Man tai kompaktinės patogesnės, bet kad tarkim į BellaPiere įeina jojobos aliejus, o aš su aliejais nedraugauju
Sveikos
O gali būti, kad hidrolatas nebetinka? Turiu levandų, kelias savaites purškiausi, bet prieš Velykas nuo kažko (nerandu priežasties) labai išbėrė. Tuo metu kelis kart panaudojau naują Sante kremą ir tą hidrolatą. Dabar antra savaitė nė hidrolato, nė kremo nenaudoju (bijau), tik prausiu su Laveros pieneliu. Ar gali būti dėl laikymo sąlygų? Nes laikau ne šaldytuve. Gundausi hamamelių hidrolatų, bet dabar baisu...
O gali būti, kad hidrolatas nebetinka? Turiu levandų, kelias savaites purškiausi, bet prieš Velykas nuo kažko (nerandu priežasties) labai išbėrė. Tuo metu kelis kart panaudojau naują Sante kremą ir tą hidrolatą. Dabar antra savaitė nė hidrolato, nė kremo nenaudoju (bijau), tik prausiu su Laveros pieneliu. Ar gali būti dėl laikymo sąlygų? Nes laikau ne šaldytuve. Gundausi hamamelių hidrolatų, bet dabar baisu...
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 14, 19:11)
Mediciniškai klaidingai formuojat prielaidą nuo ko išbėrė
Jei levandos kelias savaites neveikė, tai ne jos bėrimo priežastis Ir rašot, kad "panaudojau naują Sante kremą", tad greičiausiai r-ja į jį ir būtų
Nidulia, taip papasakojai apie eterinius - 10 balu
Kaip as Tau pavydziu, kad gali taip jais megautis. As arba pritingiu/pamirstu, o kai tik imuosi - MB neleidzia. Jam, atseit, smirda, per stipru ir visaip kitaip. Jis sintetinius kvapiklius i namus tempdavo, bet kadangi as juos ismesdavau, dabar isvis be nieko
apie manuka tai labai geru atsiliepimu esu skaicius. tik niekaip neprisiruosiu pati isbandyt topiskai viska suvalgom. dar priklausys nuo medaus laipsnio.
Diva:), labai liuks krepselis. Duso zeles kvapo ir as noriu po Tavo pasakojimo Bet, kaip suprantu, ten 'Fragrance/Parfum' Ech, kodel eteriniai taip nekvepia, tada ir MB itiktu
kokia gera naujiena reik man jo, reik..
o kaip naudoji?
Kaip as Tau pavydziu, kad gali taip jais megautis. As arba pritingiu/pamirstu, o kai tik imuosi - MB neleidzia. Jam, atseit, smirda, per stipru ir visaip kitaip. Jis sintetinius kvapiklius i namus tempdavo, bet kadangi as juos ismesdavau, dabar isvis be nieko
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 14, 08:51)
Oi vargas, tuoj nebenorėsiu nei manukos, nei kakavos
apie manuka tai labai geru atsiliepimu esu skaicius. tik niekaip neprisiruosiu pati isbandyt topiskai viska suvalgom. dar priklausys nuo medaus laipsnio.
Diva:), labai liuks krepselis. Duso zeles kvapo ir as noriu po Tavo pasakojimo Bet, kaip suprantu, ten 'Fragrance/Parfum' Ech, kodel eteriniai taip nekvepia, tada ir MB itiktu
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 14, 11:38)
Beje jau kelios savaites bandau Sea silk is aromantic ir jis man labai patinka, plaukai itin svelnus ir paslankus ir tokie minksti, vienu zodziu 10 balu.
kokia gera naujiena reik man jo, reik..
o kaip naudoji?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 14, 20:27)
Nidulia, taip papasakojai apie eterinius - 10 balu
oi, as tai maniake ea kvapu, ir dabar levandos, ylangai ir pelargonijos garinasi:) as ka tik is vonios, visa svari ir svelni po tavo muiliuko "morku pyragas" tai kaifuoju nuo kvapu:) su tavo muiliuku labai supper ir skustis mano bm barasi tik kuomet japoniniu laureniu padaugiu, jie pakankamai intensyvaus kvap