Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

aiškumėlis, ačiū biggrin.gif va čia radau; šalia weleda, logona, sante ir kt.biosala.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 14 balandžio 2010 - 16:04
QUOTE(Meskala @ 2010 04 14, 16:02)
aiškumėlis, ačiū biggrin.gif va čia radau; šalia weleda, logona, sante ir kt.

Damodaros puslapyje rašo, kad sertifikuota ekologiška kosmetika - gal tikrai mes į tą sertifikavimo agentūrą nesam įsigilinę smile.gif Nežinau, neskubėčiau peikti Annemarie Borlind, bet ir nesinori nurašyti g.gif Dar galimas variantas, kad jie vėliau atėjo į mūsų rinką, kai jau daugmaž esam atsirinkę, kas tinka ir patinka, todėl ir nėra bent jau SM kritinės masės, kuri iš patirties pasisakytų apie jų produktus smile.gif Bandyk, tai mums ir sudėtį nurašysi, ir pakomentuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 16:54)
Satura, kaip elgtis po siltuju ranksluosciu-aliejaus masazo?? nuplauti  veida ar tik nuvalyti?? juk lieka aliejaus po masazo, kaip daryti po visos preceduros? uzdaryti poras saltu vandeniu? Siandien dariau ne su siltais ranksluosciais, o su zoleliu nuoviru pagerintu levandu ea. Du zuikius nusoviau-ir veida sildziau, ir kvepavau  siuo geriu. Nerealus sis masazas, oda akivaizdziai tampa skaisti smile.gif

O kas čia toks ir kaip vykdomas šiltųjų rakšluosčių masažas? g.gif
Gal merginos esat atradusios kokių gerų priemonių inkštirams nuo nosies ir smakro išvalyti?
Atsakyti
Merginos, kuris iš Laveros šampūnų: rožių, mangų ir kt. labiausiai tiktų dažytiems, sausiems, besipučiantiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 14, 17:40)
Merginos, kuris iš Laveros šampūnų: rožių, mangų ir kt. labiausiai tiktų dažytiems, sausiems, besipučiantiems plaukams?  4u.gif

as tik su mangu meginau, man labai patiko, bet kondicionieriaus vistiek reikia, nes dazytas plaukas be kondicionieriaus puciasi sad.gif
Atsakyti
o kokios pudros jums geriau:birios ar kompaktines? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 17:46)
as tik su mangu meginau, man labai patiko, bet kondicionieriaus vistiek reikia, nes dazytas plaukas be kondicionieriaus puciasi sad.gif

Tai galvoju imčiau ir šampūną ir balzamą, mamai ieškau kažko gero plaukams..
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 18:10)
o kokios pudros jums geriau:birios ar kompaktines? 4u.gif

Man tai kompaktinės patogesnės, bet kad tarkim į BellaPiere įeina jojobos aliejus, o aš su aliejais nedraugauju rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O gali būti, kad hidrolatas nebetinka? Turiu levandų, kelias savaites purškiausi, bet prieš Velykas nuo kažko (nerandu priežasties) labai išbėrė. Tuo metu kelis kart panaudojau naują Sante kremą ir tą hidrolatą. Dabar antra savaitė nė hidrolato, nė kremo nenaudoju (bijau), tik prausiu su Laveros pieneliu. Ar gali būti dėl laikymo sąlygų? Nes laikau ne šaldytuve. Gundausi hamamelių hidrolatų, bet dabar baisu...
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 14, 19:11)
O gali būti, kad hidrolatas nebetinka? Turiu levandų, kelias savaites purškiausi, bet prieš Velykas nuo kažko (nerandu priežasties) labai išbėrė. Tuo metu kelis kart panaudojau naują Sante kremą ir tą hidrolatą. Dabar antra savaitė nė hidrolato, nė kremo nenaudoju (bijau), tik prausiu su Laveros pieneliu. Ar gali būti dėl laikymo sąlygų? Nes laikau ne šaldytuve. Gundausi hamamelių hidrolatų, bet dabar baisu...

Mediciniškai klaidingai formuojat prielaidą nuo ko išbėrė ax.gif
Jei levandos kelias savaites neveikė, tai ne jos bėrimo priežastis schmoll.gif Ir rašot, kad "panaudojau naują Sante kremą", tad greičiausiai r-ja į jį ir būtų unsure.gif
Atsakyti
Nidulia, taip papasakojai apie eterinius - 10 balu smile.gif mirksiukas.gif
Kaip as Tau pavydziu, kad gali taip jais megautis. As arba pritingiu/pamirstu, o kai tik imuosi - MB neleidzia. Jam, atseit, smirda, per stipru ir visaip kitaip. Jis sintetinius kvapiklius i namus tempdavo, bet kadangi as juos ismesdavau, dabar isvis be nieko sad.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 14, 08:51)
Oi vargas, tuoj nebenorėsiu nei manukos, nei kakavos cool.gif

apie manuka tai labai geru atsiliepimu esu skaicius. tik niekaip neprisiruosiu pati isbandyt topiskai doh.gif viska suvalgom. dar priklausys nuo medaus laipsnio.

Diva:), labai liuks krepselis. Duso zeles kvapo ir as noriu po Tavo pasakojimo biggrin.gif Bet, kaip suprantu, ten 'Fragrance/Parfum' smile.gif Ech, kodel eteriniai taip nekvepia, tada ir MB itiktu smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 04 14, 11:38)
Beje jau kelios savaites bandau Sea silk is aromantic ir jis man labai patinka, plaukai itin svelnus ir paslankus ir tokie minksti, vienu zodziu 10 balu.

kokia gera naujiena bigsmile.gif reik man jo, reik.. biggrin.gif
o kaip naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 14, 20:27)
Nidulia, taip papasakojai apie eterinius - 10 balu  smile.gif  mirksiukas.gif
Kaip as Tau pavydziu, kad gali taip jais megautis. As arba pritingiu/pamirstu, o kai tik imuosi - MB neleidzia. Jam, atseit, smirda, per stipru ir visaip kitaip. Jis sintetinius kvapiklius i namus tempdavo, bet kadangi as juos ismesdavau, dabar isvis be nieko sad.gif

oi, as tai maniake ea kvapu, ir dabar levandos, ylangai ir pelargonijos garinasi:) as ka tik is vonios, visa svari ir svelni po tavo muiliuko "morku pyragas" tai kaifuoju nuo kvapu:) su tavo muiliuku labai supper ir skustis 4u.gif mano bm barasi tik kuomet japoniniu laureniu padaugiu, jie pakankamai intensyvaus kvap smile.gif
Atsakyti