Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 14, 15:26)
Kartoju klausima - ar violey siuncia tiesiogei i Lt? Ir kiek kainuoja siuntimas?

siunčia, o kaina ten konstanta + paskui dar nuo svorio prisideda kažkiek, jų puslapyje parašyta viskas 4u.gif
Atsakyti
Man dabar į galvą šovė tokia turbūt ne visai protinga mintis biggrin.gif Jei kiparisų, kedrų eteriniai aliejai skatina plaukų augimą, o aš jais tepuosi savo į varikozę linkusias kojas, ar nebus taip, kad greit nebespėsiu depiliuot kojų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 14, 15:26)
Kartoju klausima - ar violey siuncia tiesiogei i Lt? Ir kiek kainuoja siuntimas?

Netingim, netingim smile.gif

O man vėl nagai niežti, užsimaniau juodųjų triufelių, prisižiūrėjusi Acorelle produkcijios biggrin.gif Plaukelių augimui po depiliacijos mažinti. Nu gi ir radau siųstis, iki Lietuvos ~28 g miltelių būtų apie 30 USD ax.gif Klausimas, kokia kontrentracija juos reiktų naudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 balandžio 2010 - 14:43
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 14, 15:26)
Diva, as turiu Dr. Hauschkos  tamsiai pilka - juoda seseli, man jisai super  ax.gif numeriukas 04 [img]

Aha, bet as nerandu tokio HB - ten 04 numeriu visai kita spalva, o tokios Smoky gray is vis nematau unsure.gif - nu jau 3 kartus ziurejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 balandžio 2010 - 14:38
QUOTE(isdykusS @ 2010 04 14, 13:30)
ar niekas nezino?
Potassium Sorbate blogiukas(bent jau Monica nerekomenduoja), visa kita mano supratimu gerai mirksiukas.gif

QUOTE(aqvilux @ 2010 04 14, 14:08)
Sveikutės smile.gif
Reikia skubios pagalbos nes nebesumastau ką daryti....
Rankoms kartu ir kūnui esu pasidariusi mišinuką iš kakavos sviesto, sviestmedžio, makadamijų aliejaus ir bičių vaško.  Kažkaip norėjau rankoms naudoti, nes pradėjo sausėti. tad gavosi taip kad jos dar labiau išsausėjo  verysad.gif   ir net nebežinau ką daryt.

Gal turit kokių patarimų - nes jas net ir patepus tuo mišiniu po kažkiek laiko pradeda traukti  verysad.gif

Ačiukas
Įtariu padauginai bičių vaško, man taip pat savadarbis kremas sausino kai buvau jo padauginusi rolleyes.gif Ir aplamai tavo kremas maitinantis, nes jame nieko nėra drėkinančio.
Nusipirk paprasčiausią Natuderm kūno losjoną su alyvuogėmis jis tikrai super drėkina mirksiukas.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 15:07)
ar bellapiere kompaktine pudra maskuoja kazkiek?
turiu hauschos bronzanta, bet dabar galvoju gal pudrytes reiketu 4u.gif
ziuriu ji ir nemazai nete kainuoja, beveik 90lt, visu pudriuku kainos panasios? 4u.gif
Jau antrą birią BellaPiere naudoju, tai maskuoja tikrai puikiai mirksiukas.gif Biri kainuoja 66Lt.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 15:25)
ar benecos pudru gera sudetis?uzmaciau ecoland, o ir kaina nedidele. tik vat gal kas zino ar yra ne tik internetu pirkti, nes noriu kazkaip spalvyte paziuret 4u.gif
stai sudetis: Natūralus mineralas mica, cinko oksidas - UV spindulių absorbentas/odos apsaugos medžiaga , CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Sudėtis tai gera(na kaip sakoma kaip ir kitų mineraliniu), aš irgi vakar nete žiūrinėjau tą kur riešuto spalvos, nes iš BellaPiere riešuto spalvos(Nr5) man tiko idealiai, ko negalėčiau pasakyti apie 4Nr ax.gif
Tiesa, gyvai pasižiūrėti Benecos pudros įtariu nelabai kur yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 14 balandžio 2010 - 14:45
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 15:36)
Aha, bet as nerandu tokio HB - ten 04 numeriu visai kita spalva, o tokios Smoky gray is vis nematau unsure.gif - nu jau 3 kartus ziurejau  biggrin.gif

Sitas turetu buti, tik kad nuotraukos nera.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 14, 15:43)
Sitas turetu buti, tik kad nuotraukos nera.

Dekui 4u.gif ale ir brUngus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ernesin, aciu 4u.gif o tavo oda is tamsesniu? bandysiu benecos uzsakyti tikriausiai, tik vat su spalva galvoju dabar. as tai tokia sviesi, bet ta smelio spalvos jauciu visai sviesi bus 4u.gif
o akropoly bellapiere yra pirkt?
o kaip su galiojimu, ne puse metu galioja?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 15:46)
Dekui  4u.gif  ale ir brUngus doh.gif  biggrin.gif

Nepigus, as tai pirkau Vilniuje tai kainavo virs 50 lt berods g.gif
Atsakyti
Satura, kaip elgtis po siltuju ranksluosciu-aliejaus masazo?? nuplauti veida ar tik nuvalyti?? juk lieka aliejaus po masazo, kaip daryti po visos preceduros? uzdaryti poras saltu vandeniu? Siandien dariau ne su siltais ranksluosciais, o su zoleliu nuoviru pagerintu levandu ea. Du zuikius nusoviau-ir veida sildziau, ir kvepavau siuo geriu. Nerealus sis masazas, oda akivaizdziai tampa skaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 15:48)
ernesin, aciu 4u.gif  o tavo oda is tamsesniu? bandysiu benecos uzsakyti tikriausiai, tik vat su spalva galvoju dabar. as tai tokia sviesi, bet ta smelio spalvos jauciu visai sviesi bus 4u.gif

jaučiu ta riešuto spalvos turėtų būti nieko spalva, nes ta kita turbūt tikrai labai šviesi. Mano oda prie tamsesnių tik rudenį, kai būnu po vasaros nudegusi, o dabar irgi esu kaip sūris, tai ir pirkau dabar vienu numeriu šviesesnę, bet vis gi nereikėjo, geriau jau 5Nr būčiau plonesniu sluoksniu pudravusis nes 4Nr turi raudonumo rolleyes.gif
BellaPiere yra Akropolyje ir Cup'e - gali nuvažiuoti pasimėginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 15:48)

yra akropolyje
Man klausimas, o Bellapiere akiu seseliai be blogiuku? gal mergaites zinote?
Atsakyti