Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 13:23)
Aš jau ne kartą pastebėjau, kad vyrams tai labai baisu atrodo, baisiau nei moterims  biggrin.gif

šįkart nuomonės sutapo - man irgi šlykštu, nors ir natūralu biggrin.gif Mieliau renkuose augalines priemones 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 13:24)
buvo davusi man seiminike meginuka,kremukas kaip kremukas,nei dirgino, nei stebuklus dare.

kuo blogiau Pepha kompleksas, Q10 ar hialuronas kokiam hidrolate?
cool.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 13:29)
Šitą jau ir nugriebiau smile.gif
Ir rozmarinų EA dar spėjau berods.

ten ne EA buvo, įdėtas prie konservantų AN smile.gif

Brasa, o mums tu dabar gražiau atrodai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 04 14, 13:39)
Kol negalvoji - visai nieko biggrin.gif

eina sau, dar šlykščiau pasidarė lotuliukas.gif

ačiū tau, jei kada prieis reikalas iki gimdyklos, žinosiu, kokias sąlygas akušerėms dėl natūralaus mano odos gelbėjimo reikia statyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 14:50)
ačiū tau, jei kada prieis reikalas iki gimdyklos, žinosiu, kokias sąlygas akušerėms dėl natūralaus mano odos gelbėjimo reikia statyti  biggrin.gif

Manęs nė viena negelbėjo schmoll.gif biggrin.gif Nors aš irgi labai natūraliai abu gimdžiau smile.gif Būčiau iš paskutinių jėgų, koja nuspyrus tą akušerę į kitą gimdyklos galą cool.gif biggrin.gif

Bet va draugei Kaune gimdant 'pas natūralistus' kliuvo to natūralumo ne tik pačiuose gimdymo reikaluose, bet ir odai doh.gif
O kai mokiausi akušeriją, tai dėstytojas siūlė visoms panoms savimi pasirūpinti, t.y. jei tik yra galimybė - nusiprausti veidą vaisiaus vandenim doh.gif
Atsakyti
ten ne EA buvo, įdėtas prie konservantų AN smile.gif

Ai, tokio tai nebuvau užmačius... smile.gif
Atsakyti
ar bellapiere kompaktine pudra maskuoja kazkiek?
turiu hauschos bronzanta, bet dabar galvoju gal pudrytes reiketu 4u.gif
ziuriu ji ir nemazai nete kainuoja, beveik 90lt, visu pudriuku kainos panasios? 4u.gif
Atsakyti
kuo blogiau Pepha kompleksas, Q10 ar hialuronas kokiam hidrolate?

tai ir sakau, turime pacios dabar hoaluronu, Q10, silikonu ir silku, tai nors matome kiek idedame ir kad tikrai idedame, o savikaima nebrangi gaunasi:)
Satur, primink prasau, ku geriau naudoti silikona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 14:22)
Hmm, keista net g.gif Nes aš ką iš Everyday Minerals turiu, tai man laaabai prastai laikosi...

Na nekeista, mes juk visi skirtingi ax.gif.
Man everyday laikosi visą dieną, ir vakare matosi, jog esu pasidažiusi, tad dedu riebų pliusą biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 14:23)
bigsmile.gif  ant nagu!

Dar tais nenatūralumo laikais, viena kursiokė, kuri turėjo gražius natūralius nagus, davė patarimą: pašildyti ricinos aliejų ir įkišus nagus palaikyti juos (jei per karšta, ištraukti, paskui vėl įkišti). Tokia vonelė man "nulūžinėjanagusiai" itin veiksminga buvo (tiesa, veiksmingiausia dabar turėti indaplovę tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 14 balandžio 2010 - 14:17
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 14:13)
Satur, primink prasau, ku geriau naudoti silikona  4u.gif

plaukams - kaukėse arba vieną tepti norint tiesinamojo efekto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 14:17)
Ernesin, kartoju klausyma , gal nepamatei ?  4u.gif
Cia sis ?

Sorius, tikrai nemačiau, taip šis smile.gif
Atsakyti
Brasa, o mums tu dabar gražiau atrodai  4u.gif

Ar tikrai aš? unsure.gif lotuliukas.gif Nieko nesupratau, bet ačiū už komplimentą biggrin.gif
Atsakyti
ar benecos pudru gera sudetis?uzmaciau ecoland, o ir kaina nedidele. tik vat gal kas zino ar yra ne tik internetu pirkti, nes noriu kazkaip spalvyte paziuret 4u.gif
stai sudetis: Natūralus mineralas mica, cinko oksidas - UV spindulių absorbentas/odos apsaugos medžiaga , CI 77492, CI 77491, CI 77499.
Atsakyti
Kartoju klausima - ar violey siuncia tiesiogei i Lt? Ir kiek kainuoja siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 12:26)
Patarkit man koki seseli akims 4u.gif  - naudoju tamsiai pilka, beveik juoda , bet ne juoda biggrin.gif - reiketu tokio sodraus ir kad ilgai laikytusi ax.gif  , gal esat koki stebukla atrade? Lupu blizgio irgi reiketu pasidairyti... man riuuuzavi, ne ryskus tik tinka  smile.gif

Diva, as turiu Dr. Hauschkos tamsiai pilka - juoda seseli, man jisai super ax.gif numeriukas 04 user posted image

Beja, mergaites, kam reikia Dr. Hauschkos is vokiecio eina cia
Atsakyti