Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(sher @ 2010 04 13, 10:44)
merginos labai reikia jusu patarimo, del plauku, sakykit kas tinka ilgiems palukams, kur galai pasauseje, bei pats palukas truputi puciasi, reiketu kad suglotnintu plauka, sunaudojau kokosu alieju, patiko, noriu dar kazka isbandyti, skaitau kad rozmarinu hidrolatas gerai, o kas dar kokios priemones? hidrolatai kokie, aliejai?
ta hidrolata KN galima nusipirkti taip?
gal kuri bandet campaku pomada plaukus pateplioti nakciai pries plovima, kaip poveikis?
dar klausimelis ka patartumet po depiliacijos kad palukai maziau iauginetu, gal kuri ka nors esat isbandziuosios?
labai labai aciu uz atsakymus bei pagalba smile.gif

Tinka daug aliejų, čampaką šiek tiek prabangu jau būtų (man labai daug reikia aliejų, su šaukšteliu neišsiverčiu niekaip, bet išsiplauna labai lengvai), avokadas, arnika, alyvuogės, ir t.t.

Po depiliacijos tinka papainas, lėtina plaukų augimą ir, kiek skaičiau, neįauginėja, lyg ir g.gif

Priemonių yr pirkt daug kur, pasiskaityk pirmą žinutę 4u.gif

QUOTE(Jorun @ 2010 04 13, 13:23)

dazniausiai temele tik skaitau, bet si karta labai noriu pasidziaugti kauke plaukams, tiksliau pasakius emulsija, kuria susitaisiau is AZ produktu. Plaukus plaunu kas antra diena, o po sitos neploviau kazkur keturias, nes nereikejo! Plaukai buvo nuostabus, papure tokie, bligantys (maniskiai vos vos banguojasi, tad dazniausiai styro i visas puses)...Tiesa, kita kart reikes daryt kiek tirstesne, nes bego vos vos nuo galvos ax.gif

dejau: avokadu alieju, sauksciuka kokoso, emulsini vaska, Weledos rozmarinu vandeni, hamameliu hidrolata, mineralini vandeni, keleta lasiuku silko, keramidu ir b5..

O, ir aš mintį audžiau panašią pasidaryt, reikės pabandyt smile.gif

QUOTE(sher @ 2010 04 13, 20:47)

o kaip jums kedru hidrolatas plaukams? koks poveikis, kas bandet?

Mano sesei labai patinka.

Prieš kelias dienas pasidariau plaukų kaukę su alijošiaus geliu, avokado aliejum ir rozmarinų ir levandų ea. Visų pirma, kaukė atrodė dieviškai wub.gif Graži žaliai auksinė spalva, gardžiai kvepėjo, o ir poveikis man patiko, labai papurino plaukus smile.gif

Atsakyti
Cia as vel su klausimu tokia pasimetusi - o Violey siuncia tiesiogei i Lt? Kiek siuntimas? Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Reikia skubios pagalbos nes nebesumastau ką daryti....
Rankoms kartu ir kūnui esu pasidariusi mišinuką iš kakavos sviesto, sviestmedžio, makadamijų aliejaus ir bičių vaško. Kažkaip norėjau rankoms naudoti, nes pradėjo sausėti. tad gavosi taip kad jos dar labiau išsausėjo verysad.gif ir net nebežinau ką daryt.

Gal turit kokių patarimų - nes jas net ir patepus tuo mišiniu po kažkiek laiko pradeda traukti verysad.gif

Ačiukas
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 11:43)
mėgstu naticidą  biggrin.gif

Aga, tik jo AN nėra šiuo metu... doh.gif
Atsakyti
Ernesin, kartoju klausyma , gal nepamatei ? 4u.gif

Cia sis ?

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 13:11)
Aga, tik jo AN nėra šiuo metu...  doh.gif

tiksliai nėra. Net rozmarinų nėra sad.gif

bet yra kažkoks ekokonservantas, gal šitas irgi efektyvus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 12:26)
ricinos nebandziau dar, nelabai zinau kur ja det  doh.gif , eisiu pasiskaitinet biggrin.gif

Riciną "dėk" ant blakstienų, į plaukų aliejines kaukes šiek tiek ir ant nagų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 14, 13:13)
Birūs  biggrin.gif  Šiaip tikrai super laikosi, geriau už mano turėtus sintetinius  g.gif

Hmm, keista net g.gif Nes aš ką iš Everyday Minerals turiu, tai man laaabai prastai laikosi...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 14:19)
Riciną "dėk" ant blakstienų, į plaukų aliejines kaukes šiek tiek ir ant nagų  thumbup.gif

bigsmile.gif ant nagu! Nu su nagais tragedija- zinokit pas mane jau koki menesi-du tupi ant vieno peties angelas ir sako- nesidek dirbtiniu nagu, ant kito velnias- dekis , sitaip grazu, 7 metus atnesiojai, kvaisa kad nusiemei lotuliukas.gif ...Kovoju su savim, kaip noriu ilgu dailiu nagiu wub.gif wub.gif - nebegaliu jau! O tas pavasaris is vis doh.gif - noriu graziu, su drugeliais piestu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 13:31)
kokio dar placento? biggrin.gif MB kažkurį vakarą pasakojau Rasmos išaiškinimą apie placentinę kosmetiką, tai bloga žmogui pasidarė, sakė siaubas, kaip šlykštu stupid.gif

Aš jau ne kartą pastebėjau, kad vyrams tai labai baisu atrodo, baisiau nei moterims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 13:57)
aukštos, nebent mėginukų pasiprašyti  g.gif

Camelia vaistinėse 25 proc. nuolaida Natura Siberica. Kaip tik vakar Saluks'e apsipirkau biggrin.gif

buvo davusi man seiminike meginuka,kremukas kaip kremukas,nei dirgino, nei stebuklus dare.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 14:18)
tiksliai nėra. Net rozmarinų nėra sad.gif

bet yra kažkoks ekokonservantas, gal šitas irgi efektyvus?  g.gif

Šitą jau ir nugriebiau smile.gif
Ir rozmarinų EA dar spėjau berods. Dabar dar laukiu, kol atsiras alavijų miltelių (minėjo, kad greitai), tada važiuosiu visko kartu atsiimt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 14:23)
bigsmile.gif  ant nagu! Nu su nagais tragedija- zinokit pas mane jau koki menesi-du tupi ant vieno peties angelas ir sako- nesidek dirbtiniu nagu, ant kito velnias- dekis , sitaip grazu, 7 metus atnesiojai, kvaisa kad nusiemei  lotuliukas.gif  ...Kovoju su savim, kaip noriu ilgu dailiu nagiu  wub.gif  wub.gif - nebegaliu jau! O tas pavasaris is vis  doh.gif - noriu graziu, su drugeliais piestu  doh.gif  biggrin.gif

Aš labai ne į temą, bet turėjau apie metus tuos gelinius nagus... blush2.gif Vien dėl to, kad nebuvo laiko tvarkytis, o ten nueini kas 3 savaites pas manikiūrininkę ir ramu. Natūralūs nagai, kaip bebūtų keista, nenukentėjo. Bet man dabar pažiūrėjus negražu... doh.gif Skonis pasikeitė, nenorėčiau dabar... blush2.gif

O ricinos aliejum aš kas vakarą beveik nagus pasitepu, man atrodo, kad padeda, ilgi nagai užaugę dabar gana, nelūžta. Aišku, man padeda nelakavimas tongue.gif Nusilakuoju tik kokia proga ir kitą dieną vėl stengiuosi nusivalyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 balandžio 2010 - 13:31
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 13:31)
MB kažkurį vakarą pasakojau Rasmos išaiškinimą apie placentinę kosmetiką, tai bloga žmogui pasidarė, sakė siaubas, kaip šlykštu stupid.gif

Kol negalvoji - visai nieko biggrin.gif Bet baisulingai šlykštus man kvapas... Kas gimdėt, tai žinot koks jis...kaip vaisiaus vandenų...toks salsvas iki koktumo, labai specifinis.. doh.gif
Kai užtepė, tai pasijutau lyg gimdykloj doh.gif Bet užtat efektas tikrai labai thumbup.gif O ta savos gamybos kaukė-serumas (reik palikti per naktį, patepus veidą doh.gif ) išvis laikoma labai griežtai, tik šaldytuve ir tik tris paras..bet išbandyt buvo thumbup.gif Leidausi cool.gif

Off top'as kaip man draugė pasakojo, kad kai pagimdė pirmąją mergytę, tai akušerė griebė tuos varškinius likučius nuo jos kūdikio odelės ir jai iškart ant veido užtepė, sakė ji bandė priešintis (tik iš kur tos jėgos prieš minutę pagimdžius), sakyti, kad nereikia, bet akušerė pasakė 'cit, matysi kokią odą turėsi' biggrin.gif Aš vos nesusivėmiau..draugė sakė irgi nebuvo sužavėta, nors ir jos vaiko biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 13:42)
pamenu ir as Rasmos pasakojimus apie kaiulaiciu placenta blink.gif

niu bet kaineles to :pure"  doh.gif kremukas su augaliniu botulinu 350 litu, su hialuronu-285, siaubas blink.gif

O kiaulių žinokit mane visai normaliai nuteikia ax.gif Kai buvom studentės ir teko vienoje fermoje padirbėt vasarą, tai fermos darbininkės laukdavo karvių teliavimosi ir bėgdavo surinkt vaisiaus vandenuką, kuriuo paskui trindavo plaukus ir odą doh.gif Matytumėt moteriškes..žydi..ir ne nuo kaimo oro ar maisto smile.gif Nes tai iš tiesų labai turtingas produktas..arba pieno įmonėje pati mačiau ir žinau, kad moterys veidus tepasi išrūgom, pasukom, spec. yra rauginės kultūros, kurios labai turtingos naudingom medžiagom cool.gif

Nežinau kaip su augaliniu botulinu, bet su hialuronu neverta..dau geriau jo gauti vidun ax.gif
Atsakyti