QUOTE(sher @ 2010 04 13, 10:44)
merginos labai reikia jusu patarimo, del plauku, sakykit kas tinka ilgiems palukams, kur galai pasauseje, bei pats palukas truputi puciasi, reiketu kad suglotnintu plauka, sunaudojau kokosu alieju, patiko, noriu dar kazka isbandyti, skaitau kad rozmarinu hidrolatas gerai, o kas dar kokios priemones? hidrolatai kokie, aliejai?
ta hidrolata KN galima nusipirkti taip?
gal kuri bandet campaku pomada plaukus pateplioti nakciai pries plovima, kaip poveikis?
dar klausimelis ka patartumet po depiliacijos kad palukai maziau iauginetu, gal kuri ka nors esat isbandziuosios?
labai labai aciu uz atsakymus bei pagalba
ta hidrolata KN galima nusipirkti taip?
gal kuri bandet campaku pomada plaukus pateplioti nakciai pries plovima, kaip poveikis?
dar klausimelis ka patartumet po depiliacijos kad palukai maziau iauginetu, gal kuri ka nors esat isbandziuosios?
labai labai aciu uz atsakymus bei pagalba
Tinka daug aliejų, čampaką šiek tiek prabangu jau būtų (man labai daug reikia aliejų, su šaukšteliu neišsiverčiu niekaip, bet išsiplauna labai lengvai), avokadas, arnika, alyvuogės, ir t.t.
Po depiliacijos tinka papainas, lėtina plaukų augimą ir, kiek skaičiau, neįauginėja, lyg ir
Priemonių yr pirkt daug kur, pasiskaityk pirmą žinutę
QUOTE(Jorun @ 2010 04 13, 13:23)
dazniausiai temele tik skaitau, bet si karta labai noriu pasidziaugti kauke plaukams, tiksliau pasakius emulsija, kuria susitaisiau is AZ produktu. Plaukus plaunu kas antra diena, o po sitos neploviau kazkur keturias, nes nereikejo! Plaukai buvo nuostabus, papure tokie, bligantys (maniskiai vos vos banguojasi, tad dazniausiai styro i visas puses)...Tiesa, kita kart reikes daryt kiek tirstesne, nes bego vos vos nuo galvos
dejau: avokadu alieju, sauksciuka kokoso, emulsini vaska, Weledos rozmarinu vandeni, hamameliu hidrolata, mineralini vandeni, keleta lasiuku silko, keramidu ir b5..
O, ir aš mintį audžiau panašią pasidaryt, reikės pabandyt
QUOTE(sher @ 2010 04 13, 20:47)
Mano sesei labai patinka.
Prieš kelias dienas pasidariau plaukų kaukę su alijošiaus geliu, avokado aliejum ir rozmarinų ir levandų ea. Visų pirma, kaukė atrodė dieviškai Graži žaliai auksinė spalva, gardžiai kvepėjo, o ir poveikis man patiko, labai papurino plaukus