Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 13:25)
Tuomet tikrai nebrangiai, as uz laveros 15ml 62 sumokejau. Gal zinai, kaip vadinasi ta parduotuvele "Madoje"prie eskalatoriaus. Jie turi tokia labai brangia kosmetika,nepamenu pavadinimo (placento ar plant  ar kazkaip panasiai), tai noriu pasiskaitineti

Ne manęs klausi bet atsakysiu JUARA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 04 13, 12:57)
o sitokia kremo sudetis gera butu?
Botanical Infusion of Calendula, Lavender, Chamomile, Sweet Almond Oil, Shea Butter (Organic), Vegetable Glycerin, Cetearyl Alcohol, Safflower Oil (Organic), Sodium Hyaluronate (Powerful Moisturizer), Sorbitol (Natural Moisturizer), Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel (Organic), Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lecithin Liposomes (Time-Released Moisturizers), Time Release Moisturizers:, Panthenol, Sodium PCA, Time Release Anti-Oxidants:, D Alpha Tocopherol Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Extract of Green Tea, Ginkgo Biloba, Grape Seed, Oat Protein, Allantoin, Ylang Ylang Extract, Rose Geranium, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid (from citrus fruit)
Pagal mane, kaip ir naturaliai viskas skamba ax.gif
ir muiliukas toks:
Soaps of Coconut, Palm (for Cleansing) (coconut and palm oils & soda ash), Glycerin (vegetable oil (for cleansing)), Vitamin E (From Soybeans - for Conditioning) (tocopherol acetate), Jojoba Seed Oil (For Moisturizing) (simmondsia chinensis), Olive Oil (For Moisturizing) (olea europaea), Rosemary Extract from Leaves (To Guard Freshness) (rosmarinus officinalis), Ascorbyl Palmitate (to Guard Freshness) (vitamin C & palm oil), Chamomile Oil from Roman Chamomile Flowers -for Odor Balancing (chamaemelum nobile)

ar niekas nezino?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 12:25)
Tuomet tikrai nebrangiai, as uz laveros 15ml 62 sumokejau. Gal zinai, kaip vadinasi ta parduotuvele "Madoje"prie eskalatoriaus. Jie turi tokia labai brangia kosmetika,nepamenu pavadinimo (placento ar plant  ar kazkaip panasiai), tai noriu pasiskaitineti

tu apie Juarą teiraujies 4u.gif

kokio dar placento? biggrin.gif MB kažkurį vakarą pasakojau Rasmos išaiškinimą apie placentinę kosmetiką, tai bloga žmogui pasidarė, sakė siaubas, kaip šlykštu stupid.gif

tada išėjo nebrangiai, šiaip tai jis brangus. Bet iki jo galiojimo pabaigos laikas jau kažkaip sparčiai ėjo. Tiesa, buvo ir tokiu, kurioms įspūdžio šitas gelis nepadarė. Aš stebuklų didelių nesitikėjau ir man jis super duper thumbup.gif Įstačiau į šaldytuvą ir sėkmingai naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 14 balandžio 2010 - 12:32
Jus ko gero is manes juoksites, bet pamirsau kur geriausiai panaudoti augalini silikona. Nusipirkau ir pamirsau kam smile.gif Kol kas tik silkus vaudoju. Priminkite, ka? smile.gif
Atsakyti
O mane Emeraude geliukas alergizavo verysad.gif taip ir liko stoveti spintoje, jauciu jau ir galiojimo laikas pasibaige.

Dabar gundausi Neobio paakiu kremuku ax.gif

Beje jau kelios savaites bandau Sea silk is aromantic ir jis man labai patinka, plaukai itin svelnus ir paslankus ir tokie minksti, vienu zodziu 10 balu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 14 balandžio 2010 - 12:40
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 14, 13:38)
Dabar gundausi Neobio paakiu kremuku ax.gif

Aš jau rašiau kad turiu jį, nu nerealus jis man wub.gif O ir kaina nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 14, 13:23)
Arba nuo akių sugebėjimo spalvas matyti  biggrin.gif  Na jų psl rašo, kad jie smokey kohl gray matte eyeliner, pasidažius tokie ir atrodo, tai nurašau šitą paveiksliuke matomą spalvą savo akių "triukams"  biggrin.gif . Anyway, nesvarbu, nes Divai:) netiko kadangi birūs  biggrin.gif

Tik todel,kad birus- tikrai nesugebeciau pasidazyti neapsipurcius puse veido biggrin.gif Dekavoju uz info! 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 04 14, 13:39)
Aš jau rašiau kad turiu jį, nu nerealus jis man wub.gif O ir kaina nesikandžioja smile.gif

Gundausi doh.gif
Cia sis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 balandžio 2010 - 12:46
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 13:31)
tu apie Juarą teiraujies  4u.gif

kokio dar placento? biggrin.gif MB kažkurį vakarą pasakojau Rasmos išaiškinimą apie placentinę kosmetiką, tai bloga žmogui pasidarė, sakė siaubas, kaip šlykštu stupid.gif
tada išėjo nebrangiai, šiaip tai jis brangus. Bet iki jo galiojimo pabaigos laikas jau kažkaip sparčiai ėjo. Tiesa, buvo ir tokiu, kurioms įspūdžio šitas gelis nepadarė. Aš stebuklų didelių nesitikėjau ir man jis super duper  thumbup.gif Įstačiau į šaldytuvą ir sėkmingai naudoju smile.gif

pamenu ir as Rasmos pasakojimus apie kaiulaiciu placenta blink.gif
Jo, sita parduotuve, "pure" pavadinimas, kuris mane domino smile.gif o pasakiau placento doh.gif lotuliukas.gif
niu bet kaineles to :pure" doh.gif kremukas su augaliniu botulinu 350 litu, su hialuronu-285, siaubas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 balandžio 2010 - 12:45
QUOTE(ernesin @ 2010 04 14, 12:39)

gerai susigeria? 4u.gif reikes bandyt su kitu traukinuku parsivezti
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 14, 13:43)
gerai susigeria? 4u.gif reikes bandyt su kitu traukinuku parsivezti

Labai, nepalieka jokio riebumo jausmo, juo pasitepus toks fainas jausmas akių srityje, tarsi pailsina jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 12:42)
niu bet kaineles to :pure"  doh.gif

aukštos, nebent mėginukų pasiprašyti g.gif

Camelia vaistinėse 25 proc. nuolaida Natura Siberica. Kaip tik vakar Saluks'e apsipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Gal buvo rasyta Sarmoje 20 % Madarai 4u.gif
Atsakyti