Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 12:14)
net pavydu, kokia ji optimali - nei ko daug, nei trūksta  thumbup.gif  4u.gif

kokius turėjai ir išbandei iki šiol AZ miniukus? Aš saviškių dar neprisiruošiu pradaryti  doh.gif

kaip tas paakių kremas? Mano Emeraude eina į pabaigą, tai pradedu žvalgybą biggrin.gif Nors šiaip maniškis visiškai mano lūkesčius atitinka ir pateisina  ax.gif

Nu jau baikit, aciu uz pagyras, ale tikrai cia nieko pas mane nera- na, butiniausi dalykai kaip sakant... Nelabai galimybes leidzia unsure.gif , ale stengiuosi vis ka papirkt smile.gif
Is miniuku tai aliejus vis kokius pabandau - lazdyno riesutu patiko, toks riebokas, kunui man patiko ax.gif , ricinos nebandziau dar, nelabai zinau kur ja det doh.gif , eisiu pasiskaitinet biggrin.gif

Paakiu kremas joks. Nu vat taip - joks ir taskas. biggrin.gif Nei ko gero pajutau, nei ko blogo- kainuoja nemazai, gal pasieskociau kitu ...Antra karta nepirksiu,man labiau patinka argano aliejus su hidrolatu paakiams rolleyes.gif

Patarkit man koki seseli akims 4u.gif - naudoju tamsiai pilka, beveik juoda , bet ne juoda biggrin.gif - reiketu tokio sodraus ir kad ilgai laikytusi ax.gif , gal esat koki stebukla atrade? Lupu blizgio irgi reiketu pasidairyti... man riuuuzavi, ne ryskus tik tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 balandžio 2010 - 11:31
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 12:14)
kaip tas paakių kremas? Mano Emeraude eina į pabaigą, tai pradedu žvalgybą biggrin.gif Nors šiaip maniškis visiškai mano lūkesčius atitinka ir pateisina  ax.gif

Saturele,o koks pas tave paakiu kremukas? kokio poveikio is jo laukei,-drekinimo? stangrinimo? kokie pastebejimai ji panaudojus?

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 12:26)
Patarkit man koki seseli akims 4u.gif  - naudoju tamsiai pilka, beveik juoda , bet ne juoda biggrin.gif - reiketu tokio sodraus ir kad ilgai laikytusi ax.gif  , gal esat koki stebukla atrade?

Neblogai laiko ir panašios kaip jums reikia spalvos esu užsisakius iš everyday minerals. Smokey vadinasi, berods priskirtas prie eyeliner'iu buvo (nors paprasti miltukai kaip ir šešėliai).
Nesuprantu kodėl čia jų foto tokie rudi/juodi atrodo g.gif
user posted image
Šiaip, jei būtūmėt Vilniuj, galėčiau nuberti: taupiai jie man naudojasi (retai ir dažausi aišku) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 11:51)
Saturele,o koks pas tave paakiu kremukas? kokio poveikio is jo laukei,-drekinimo? stangrinimo? kokie pastebejimai ji panaudojus?

toksai gelis
pakuotė tik kitokia, gal senesnė, nes etiketė su žalia spalva smile.gif

iš Nimfali puslapio:

Pagrindinės veikliosios medžiagos:

Organinis silicis: stimuliuoja ląstelėse elastino ir kolageno gamybą, todėl oda tampa daug stangresnė; kovoja su laisvaisiais radikalais
Eterinis vaistinės ramunėlės aliejus: minkština ir ramina.
Rugiagėlių žiedų vanduo: ramina, mažina nuovargį.

man jis patinka, nes lengvas, kažkiek labai lengvai pastangrina ir gerai gaivina, drėkina thumbup.gif Skalsus, tai kartais ir veidą pasitepu, kai noriu ko labai lengvo. Tenka kartais ir ant Hauschkos bronzanto tepti, jei jaučiu, kad drėgmės dar reikia. Nepagadina nieko, greit ir maloniai įsigeria rolleyes.gif

tik va detektyvas, kokia jo kaina ir ar išvis jo turi, nes parašyta dėl kainos skambinti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 14 balandžio 2010 - 12:08
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 14, 13:04)
Neblogai laiko ir panašios kaip jums reikia spalvos esu užsisakius iš everyday minerals. Smokey vadinasi, berods priskirtas prie eyeliner'iu buvo (nors paprasti miltukai kaip ir šešėliai).

O jie nesupresuoti? Birus? Nemoku naudotis tokiais doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 12:26)

Patarkit man koki seseli akims 4u.gif  - naudoju tamsiai pilka, beveik juoda , bet ne juoda biggrin.gif - reiketu tokio sodraus ir kad ilgai laikytusi ax.gif

man rodos labai grazia 4 pilku atspalviu hauschka turi
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 13:06)
O jie nesupresuoti? Birus? Nemoku naudotis tokiais doh.gif  blush2.gif  4u.gif

Birūs biggrin.gif Šiaip tikrai super laikosi, geriau už mano turėtus sintetinius g.gif
Atsakyti
Satura, o kiek tu mokejai uz ta paakiu geliuka?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 12:14)
Satura, o kiek tu mokejai uz ta paakiu geliuka?

apie 45 litus jis kainavo su nuolaida didele g.gif Gal dar kuri pataisys ar patikslins mane, kuri tada irgi apsipirko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 14, 13:04)
Nesuprantu kodėl čia jų foto tokie rudi/juodi atrodo  g.gif

Hm, man juos labai gražiai tamsiai pilkus rodo... Matyt, nuo monitoriaus priklauso. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 14, 13:19)
Hm, man juos labai gražiai tamsiai pilkus rodo... Matyt, nuo monitoriaus priklauso. unsure.gif

Arba nuo akių sugebėjimo spalvas matyti biggrin.gif Na jų psl rašo, kad jie smokey kohl gray matte eyeliner, pasidažius tokie ir atrodo, tai nurašau šitą paveiksliuke matomą spalvą savo akių "triukams" biggrin.gif . Anyway, nesvarbu, nes Divai:) netiko kadangi birūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 13:17)
apie 45 litus jis kainavo su nuolaida didele  g.gif Gal dar kuri pataisys ar patikslins mane, kuri tada irgi apsipirko  unsure.gif

Tuomet tikrai nebrangiai, as uz laveros 15ml 62 sumokejau. Gal zinai, kaip vadinasi ta parduotuvele "Madoje"prie eskalatoriaus. Jie turi tokia labai brangia kosmetika,nepamenu pavadinimo (placento ar plant ar kazkaip panasiai), tai noriu pasiskaitineti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 balandžio 2010 - 12:25