QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 12:14)
net pavydu, kokia ji optimali - nei ko daug, nei trūksta
kokius turėjai ir išbandei iki šiol AZ miniukus? Aš saviškių dar neprisiruošiu pradaryti
kaip tas paakių kremas? Mano Emeraude eina į pabaigą, tai pradedu žvalgybą Nors šiaip maniškis visiškai mano lūkesčius atitinka ir pateisina
kokius turėjai ir išbandei iki šiol AZ miniukus? Aš saviškių dar neprisiruošiu pradaryti
kaip tas paakių kremas? Mano Emeraude eina į pabaigą, tai pradedu žvalgybą Nors šiaip maniškis visiškai mano lūkesčius atitinka ir pateisina
Nu jau baikit, aciu uz pagyras, ale tikrai cia nieko pas mane nera- na, butiniausi dalykai kaip sakant... Nelabai galimybes leidzia , ale stengiuosi vis ka papirkt
Is miniuku tai aliejus vis kokius pabandau - lazdyno riesutu patiko, toks riebokas, kunui man patiko , ricinos nebandziau dar, nelabai zinau kur ja det , eisiu pasiskaitinet
Paakiu kremas joks. Nu vat taip - joks ir taskas. Nei ko gero pajutau, nei ko blogo- kainuoja nemazai, gal pasieskociau kitu ...Antra karta nepirksiu,man labiau patinka argano aliejus su hidrolatu paakiams
Patarkit man koki seseli akims - naudoju tamsiai pilka, beveik juoda , bet ne juoda - reiketu tokio sodraus ir kad ilgai laikytusi , gal esat koki stebukla atrade? Lupu blizgio irgi reiketu pasidairyti... man riuuuzavi, ne ryskus tik tinka