QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 09:31)
žiūriu, visai jūs pletkų neskaitot
Kauno frau E.Vaitkevičė
pradėjo gaminti kremus, kvepalus, balzamus
Taigi apie kiekvieną mūsų galima įdomių straipsniukų prirašyt, bet kad neturim nei swarovskinių drabužėlių, nei kičinių batų, nei diorų-chanelių
Na, pastarųjų gal tik kai kurios
Na, ir idesiu savo dar pradinukes naturalia lentynele
, kuklokai , bet labai jau nedaug truksta , dekoratyvines kosmetikos "lapas"
keliauja, pudra yra, truktu seseliu ir blizgio kokio - daugiau nieko is dekor. nenaudoju.
is desines- Hidrolatai- AZ rugiageliu, AZ hamameliu,AN levandu,AN argano aliejus, AN vaniles fitolis sezamu aliejuje ir miniukai is AZ - ivairiu turiu, vis uzsiperku
- cia ricina, aloe, makamadiju aliejus, kiti jau sunaudoti.
Neo bio naktinis vysniu kremas veidui, Plante System paakiu kremas, DG nuostabiausieji muiliukai
- vienas naudojamas labai taupiai, kitas graziai sau maiselyje guli
, kokoso aliejus is SP. Beja, kokosu alieju pradejau pirkti siais mazais indeliais- labai patogu ir gi svarbiausia- puikiausia tara lieka
!
AZ agurku ekstraktas, Sante kondicionierius, AZ silkas, silikonas, NS sampunas sausiems ir pazeistiems plaukams.
FIN intim. zele, Logona dantu pasta, FIN kuno losjonas, Sante kuno losjonas, Sante ranku kremo miniukas su imbieru, Lavera duso zele su kokosu ir vanile-vertas atskiro pagyrimo- jau kvapas
- siandien ryte buvau ir po palmem, ir prie vandenyno ir prie baseino zydro ir visur- jau taip bloske i kokius siltus krastus
- nuostabus kvapas, ko gero tai bus ypac patinkanti man zele.MB sake - nu zinai, kaip Egipte buvom, buvo pripilta kazkas panasaus vonioje skysto muilo talpoje - rekomenduoju- nuostabu!!! Ir Lavera savaiminis pagaliau pas mane
- vakar veida pasitepiau- siandien lengvai parudus, jokiu dryziu , jokiu nesamoniu- patiko nerealiai
Molyne
- KN sviestmedzio aliejus, ryziu milteliai, gintaro milteliai, acai milteliai, AN roziu ziedlapiai ir moliai - rasulo AZ , rasulo AN , bei rusiski Droge pirkti.
Dekoratyvine lentynele labai skurdi
- tik pudra kol kas, bet zadu ir i sia sriti po truputi ilysti