Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 14, 09:51)
Nežinau iš tikro doh.gif

Oi vargas, tuoj nebenorėsiu nei manukos, nei kakavos cool.gif

šokoladas priskiriamas topiniams alergenams, odos dirgikliams kaip kad raudonasis vynas, pomidorai, kaip bebūtų keista dėl pastarųjų. Tai jei oda beriama ir dirgli, tai gal geriau reiktų kokios smarkiai raminančios kaukės 4u.gif Pažiūrėjau Akamuti, kad pas juos net nelikę tos šokoladinės kaukės. Kaži kodėl?

manukos tai norėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 14, 10:41)
Kad medui nepastebėjau alergijų, bent jau vidiniam vartojimui, žiemą nemažai valgiau ir nieko ax.gif Įdomu dėl to plaukų augimo doh.gif

valgyti medu yra viena, o tepti ant odos-jau kita tema:) valgant gali nebuti alerginiu reakciju, o patepus veiduko odele, gali visko buti:) cia, zinoma, tik tavo reikalas, as parasiau apie medu tai, ka zinau, skaiciau ir pasakojo alergologe mano
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 10:46)
reikia dėti bent jau GSE, nes laikant gana ilgai pas tėvus buteliuke (nors ir šaldytuve) buvo užaugęs plaukiojantis pelėsis biggrin.gif

Bet GSE negalima naudoti su ksantanu (o aš juo ir tirštinsiu juk), tai kas tada? smile.gif
Kaip eko-kosnervantas iš AN?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 balandžio 2010 - 10:10
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 10:46)
reikia dėti bent jau GSE, nes laikant gana ilgai pas tėvus buteliuke (nors ir šaldytuve) buvo užaugęs plaukiojantis pelėsis biggrin.gif

Susidubliavom su TekilaSunrise biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 14 balandžio 2010 - 10:13
Ačiū, kad apšvietėt, brangiosios 4u.gif Nerizikuosiu geriau, bent jau su kakava tai tikrai unsure.gif
Atsakyti
bent jau į sultis tai tikrai galima, čia Aubrey Organics aloe sudėtis:

INGREDIENTS INCI: Aloe barbadensis (organic aloe) leaf juice, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, tocopherol (vitamin E).

kiek esu gaminusi kremų, tai pastebėjau, kad GSE juos kažkiek sutraukia, lyg pastangrina. Jei niekas čia neparašys, kad negalima GSE dėl ksantano, tai šiandien arba rytoj vakare pabandysiu įdėti abiejų ir pažiūrėti, kas gausis wink.gif
Atsakyti
Beje, norėjau pasigirti, kad papainas tikrai veikia - tiesą sakant, aš bandžiau, bet nelabai tikėjausi... biggrin.gif Jau virš dviejų savaičių nuo depiliacijos praėjo - plaukeliai ir auga lėčiau, ir retesni thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 11:16)
bent jau į sultis tai tikrai galima, čia Aubrey Organics aloe sudėtis:

INGREDIENTS INCI: Aloe barbadensis (organic aloe) leaf juice, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, tocopherol (vitamin E).

kiek esu gaminusi kremų, tai pastebėjau, kad GSE juos kažkiek sutraukia, lyg pastangrina. Jei niekas čia neparašys, kad negalima GSE dėl ksantano, tai šiandien arba rytoj vakare pabandysiu įdėti abiejų ir pažiūrėti, kas gausis wink.gif

Sprendžiu pagal tai, kad Monica tiek prie ksantano užrašiusi, kad GSE netinka, tiek prie GSE - kad netinka su ksantanu biggrin.gif Sako, sutraukia... g.gif

O eko-konservantą šiaip naudojat?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 10:21)

mėgstu naticidą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 09:31)
žiūriu, visai jūs pletkų neskaitot  tongue.gif Kauno frau E.Vaitkevičė pradėjo gaminti kremus, kvepalus, balzamus  cool.gif Taigi apie kiekvieną mūsų galima įdomių straipsniukų prirašyt, bet kad neturim nei swarovskinių drabužėlių, nei kičinių batų, nei diorų-chanelių  ax.gif Na, pastarųjų gal tik kai kurios  cool.gif

doh.gif doh.gif

Na, ir idesiu savo dar pradinukes naturalia lentynele smile.gif , kuklokai , bet labai jau nedaug truksta , dekoratyvines kosmetikos "lapas" biggrin.gif keliauja, pudra yra, truktu seseliu ir blizgio kokio - daugiau nieko is dekor. nenaudoju.

is desines- Hidrolatai- AZ rugiageliu, AZ hamameliu,AN levandu,AN argano aliejus, AN vaniles fitolis sezamu aliejuje ir miniukai is AZ - ivairiu turiu, vis uzsiperku smile.gif - cia ricina, aloe, makamadiju aliejus, kiti jau sunaudoti.
user posted image

Neo bio naktinis vysniu kremas veidui, Plante System paakiu kremas, DG nuostabiausieji muiliukai wub.gif - vienas naudojamas labai taupiai, kitas graziai sau maiselyje guli smile.gif , kokoso aliejus is SP. Beja, kokosu alieju pradejau pirkti siais mazais indeliais- labai patogu ir gi svarbiausia- puikiausia tara lieka rolleyes.gif !
user posted image

AZ agurku ekstraktas, Sante kondicionierius, AZ silkas, silikonas, NS sampunas sausiems ir pazeistiems plaukams.
user posted image

FIN intim. zele, Logona dantu pasta, FIN kuno losjonas, Sante kuno losjonas, Sante ranku kremo miniukas su imbieru, Lavera duso zele su kokosu ir vanile-vertas atskiro pagyrimo- jau kvapas wub.gif - siandien ryte buvau ir po palmem, ir prie vandenyno ir prie baseino zydro ir visur- jau taip bloske i kokius siltus krastus wub.gif - nuostabus kvapas, ko gero tai bus ypac patinkanti man zele.MB sake - nu zinai, kaip Egipte buvom, buvo pripilta kazkas panasaus vonioje skysto muilo talpoje - rekomenduoju- nuostabu!!! Ir Lavera savaiminis pagaliau pas mane smile.gif - vakar veida pasitepiau- siandien lengvai parudus, jokiu dryziu , jokiu nesamoniu- patiko nerealiai thumbup.gif
user posted image

Molyne biggrin.gif - KN sviestmedzio aliejus, ryziu milteliai, gintaro milteliai, acai milteliai, AN roziu ziedlapiai ir moliai - rasulo AZ , rasulo AN , bei rusiski Droge pirkti.
user posted image

Dekoratyvine lentynele labai skurdi unsure.gif - tik pudra kol kas, bet zadu ir i sia sriti po truputi ilysti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 10:21)
Beje, norėjau pasigirti, kad papainas tikrai veikia - tiesą sakant, aš bandžiau, bet nelabai tikėjausi...  biggrin.gif Jau virš dviejų savaičių nuo depiliacijos praėjo - plaukeliai ir auga lėčiau, ir retesni  thumbup.gif
Papildyta:
Sprendžiu pagal tai, kad Monica tiek prie ksantano užrašiusi, kad GSE netinka, tiek prie GSE - kad netinka su ksantanu  biggrin.gif Sako, sutraukia...  g.gif

Aš naudoju tą eko-konservantą, būtent geliams, pagal AZ aprašymus, naticidas geliuose netinka (emulsijose tinka) kartu su ksantanu, kaip ir GSE, tai net nebandžiau, gal praktikoj kitaip smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucie: 14 balandžio 2010 - 11:15
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 14, 11:03)
Na, ir idesiu savo dar pradinukes naturalia  lentynele  smile.gif  ,

ir miniukai is AZ 

Plante System paakiu kremas,

net pavydu, kokia ji optimali - nei ko daug, nei trūksta thumbup.gif 4u.gif

kokius turėjai ir išbandei iki šiol AZ miniukus? Aš saviškių dar neprisiruošiu pradaryti doh.gif

kaip tas paakių kremas? Mano Emeraude eina į pabaigą, tai pradedu žvalgybą biggrin.gif Nors šiaip maniškis visiškai mano lūkesčius atitinka ir pateisina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 14 balandžio 2010 - 11:16
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 11:21)
Beje, norėjau pasigirti, kad papainas tikrai veikia - tiesą sakant, aš bandžiau, bet nelabai tikėjausi...  biggrin.gif Jau virš dviejų savaičių nuo depiliacijos praėjo - plaukeliai ir auga lėčiau, ir retesni  thumbup.gif

TekilaSunrise, kas tai yra tas papainas, kur galima nusipirkti?tai aliejus kazkoks, pasidalink informacija, labai labai domina, aciu smile.gif
Atsakyti