Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 15:22)
Pabūsiu detektyve - Satura dukters kol kas neturi (ten kur dėkoja, rašė, kad viskas prasidėjo nuo dukters), tai ne Saturos  ax.gif

Greitai prisipažinkite kieno  bigsmile.gif

Tai kad labai jau platus įtariamųjų sąrašas išeina biggrin.gif Aš ir pati tame tarpe bigsmile.gif (ir dar Paulių su Monika pažįstu g.gif ). Satura netiktų vien todėl, kad man rodos tos parduotuvėlės kūrėjai dar šiek tiek ekodiletantai (bent jau man toks įspūdis susidarė)...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 08, 14:29)
taigi sunku sugalvot kazka jau labai naujo biggrin.gif 

čia tai man Monica patinka - ėmėsi reikalo nuo nulio, o turi tokių dalykėlių, kad net rutuk iš UK spirga, niekur kitur neranda biggrin.gif Žinoma, tegu daro. Vistiek kiekviena mūsų turi teisę rinktis drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2010 04 08, 14:31)
man rodos tos parduotuvėlės kūrėjai dar šiek tiek ekodiletantai (bent jau man toks įspūdis susidarė)...

ačiū, tikrai nesijaučiu asė 4u.gif Gal tik reiškiuosi nemažai biggrin.gif

nežinau, pažiūrėjau aš tuos receptus - vien aliejai, net plaukams sviestmedį su pagerinimais rekomenduoja tepti. Linksta mano širdis prie pacituoto Brasos įvertinimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siaip ar taip reklama gera padarem dabar ! Galetu cia mumi pvz. hidrolatais apdovanot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 15:36)
čia tai man Monica patinka - ėmėsi reikalo nuo nulio, o turi tokių dalykėlių, kad net rutuk iš UK spirga, niekur kitur neranda  biggrin.gif Žinoma, tegu daro. Vistiek kiekviena mūsų turi teisę rinktis  drinks_cheers.gif

Kas nori, tas randa ax.gif As pvz radau tai, ko man reikejo, nes pas Monica tiesiog atsibodo gaudyt-vos tik atsirasdavo, tuojau pat nebelikdavo doh.gif tai tiesiog buvau priversta ieskotis kitur ir radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 08, 14:48)
Kas nori, tas randa ax.gif

žinoma, kad rasti įmanoma, šaunuolė tu 4u.gif Norėjau pasakyti, kad Monica smarkiai padirbėjo tikrai, susirasdama sau tiekėjus, išskirtines prekes. O čia - cukraus želė, burokėlių sultys - ir kur man tai jau girdėta lotuliukas.gif Ir be to, jei tiesa, kad ten AZ prekės, tai kainos tikrai nekuklios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 15:51)
Norėjau pasakyti, kad Monica smarkiai padirbėjo tikrai, susirasdama sau tiekėjus, išskirtines prekes. O čia - cukraus želė, burokėlių sultys - ir kur man tai jau girdėta  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif nes Monica tikrai smarkiai padirbejo ir jei ne ji, tai gal kai kuriu prekiu net nebutume maciusios ir apie jas girdejusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 04 08, 15:15)
Laveros savaiminis čia yra (veidui): http://www.juara.lt/...param=cat&id=29 59.90 Lt

Tada gerokai barngiau... g.gif Man parsisiuntus (siuntimas nekainavo) išėjo 40 Lt, kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 15:18)
nea, neprekiaujama sad.gif

Tai argitalis tik stepone ir madoj?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 15:25)
Ir kvapas tikrų rožių ?  wub.gif Tada dar labiau reikia  blush2.gif  ech, o jau prisipirkau ir rožių fitolio KN, ir hidrolatų užsisakiau, rožių vaško turiu, jau galvojau kad gaminsiuos rožių kremą  wub.gif
Man vieninteliai Laveros rankų ir kūno kremai iš rožių serijos smirda, kitų kvapai patinka  ax.gif

Pasisakysiu as irgi apie roziu kremuka. ax.gif
Pirma karta uosciau ji Peleneje, atrode,kad labai panasu i Hauschkos roziu, dar garsiai sesei pasakiau, nepazystu kas ta moteris is zalia zalia, bet ji is kart sako, ne,kvapas ne toks. unsure.gif Ir tikrai, Madoj dave meginuka sio kremo, namie pasitepiau, man net nepatiko kvapas, nu nelabai jis man, labiausiai melisa jame jauciasi, o toks kvapas man veidui nelabai. rolleyes.gif
Kiekvienam skirtingai, bet paciai pauostyti butu geriausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 08, 15:17)
Tai argitalis tik stepone ir madoj?

tik drinks_cheers.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 04 08, 15:21)
Ir tikrai, Madoj dave meginuka sio kremo, namie pasitepiau, man net nepatiko kvapas, nu nelabai jis man, labiausiai melisa jame jauciasi, o toks kvapas man veidui nelabai.  rolleyes.gif

aš jo du mėginukus per šią žiemą išnaudojau ir net rankinėje vieną nešiodavausi, kad turėčiau dienos eigoje, jeigu reikia (šaltis, biure oras iškepintas šildymo), tai kaifuodavau ir kaifuodavau nuo jo rolleyes.gif Ir jokių melisų jame neužuodžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 08, 14:39)
rkatyte kur pirkai argitali?

Aš šiandien PC "Mada" pirkau argital kremą su 20proc.nuolaida. Ten visom veido priežiūros priemonėm dabar tokia akcija, "grožio alėjoje"
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 08, 17:04)
Aš šiandien PC "Mada" pirkau argital kremą su 20proc.nuolaida. Ten visom veido priežiūros priemonėm dabar tokia akcija, "grožio alėjoje"

Kaip laiku parašei, aš kaip tik ruošiuosi įsigyti šio bei to 4u.gif

Kažin, ar nebūtų naudinga turėti atskiros temos vykstančioms natūralios kosmetikos nuolaidoms? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 08 balandžio 2010 - 16:07