Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Odora @ 2010 04 14, 08:25)
vakar prasikankinau su cukraus depilaicijai virimu doh.gif

iš praktikos patariu ir kitokį cukrų tam pabandyt 4u.gif Aišku, ir pelargonijų projektą pradėt smile.gif

žiūriu, visai jūs pletkų neskaitot tongue.gif Kauno frau E.Vaitkevičė pradėjo gaminti kremus, kvepalus, balzamus cool.gif Taigi apie kiekvieną mūsų galima įdomių straipsniukų prirašyt, bet kad neturim nei swarovskinių drabužėlių, nei kičinių batų, nei diorų-chanelių ax.gif Na, pastarųjų gal tik kai kurios cool.gif

ir kurios skaitysit straipsnį, tai atkreipkit dėmęsį į MF reklamą - koks nuostabus strazdanotas modelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 09:16)
keistai čia prisiskaičiau apie manukos "smarvę" tongue.gif Taigi net kvepalus jos gamina  rolleyes.gif
ir nepadės, kol nerasit vidinių priežasčių. Pas mus irgi tas pats, bet nesitikiu, kad pataškavimas manukos EA išspręs problemas, kai net neaišku, kokio jos pobūdžio. Bet tam kartui tai tikrai padeda  drinks_cheers.gif

Faktas. Bet jam net tam kartui nepadeda... smile.gif Tai jis ko tik nedarė dar anksčiau - be šansų... Na, nėra ten labai blogai, gyventi tikrai netrukdo, tai ir nesuka dabar jau galvos smile.gif Įtariu, kad jam maistas daug koks gali netikti, bet čia jau jei nenorės pasiryžti visam gyvenimui pakeisti mitybą, tai nieko ir nebus...
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 04 14, 09:25)
vakar prasikankinau su cukraus depilaicijai virimu doh.gif triskart ta mase perviriau nu kaip nesigauna zmoniskai taip nesigauna sad.gif cia man veidui reikia blush2.gif tai sugebejau dar ir oda su ta nevykele cukrine susidirginti o viskas kas turejo nusiimti -liko verysad.gif nebutu gaila pirktinei masei pinigu nebesikankinciau, bet eisiu cukraus pirkti ir vel meginsiu, pries tai tik visa google perskaitysiu tongue.gif

Aišku, šaunuolė, kad nepasiduodi ir vėl bandysi virti, bet pirkti tą cukrų tikrai nebrangiai išeina. O jei tik veidui, tai naudosi tu jį tol, kol naudojamas bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 balandžio 2010 - 08:50
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 08:49)
Faktas. Bet jam net tam kartui nepadeda... smile.gif

ką dar bandėt? Iš tokių priešspuoginių EA dar gali tikti levandos, rozmarinai smile.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi pasidariau savęs mylėjimo vakarą blush2.gif Depiliacijos, po to sekęs alavijų gelis (paskutiniu metu visur aš jį naudoju, labai patinka, tik plaukams dar mėginsiu ateity), pėdų vonelė su jūros druska ir citrinų EA, tuomet gausiai išteptos pėdutės ir nagai pašildytu vanilės fitoliu sezamuose (dėjau 2 vanilės ankštis į gal 240 ml sezamų, tai labai menkai kvapas jaučiasi... tik aliejus tokia gražia geltona spalva nusidažė smile.gif). Labai trūksta savęs puoselėjimo paskutiniu metu doh.gif

Merginos, mane labai neramina du dalykai, kuriuos noriu įtraukti į grožio procedūras: manukos medus ir kakava rolleyes.gif Norėčiau veidui bandyti, į kaukes kokias nors... Gal dėl medaus kokių patarimų? Oda labai kaprizinga, išberta, daug rausvų dėmelių 4u.gif Dėl kakavos tai nusižiūrėjau iš Akamuti šokoladinę kaukę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 04 13, 20:47)
o kaip jums kedru hidrolatas plaukams? koks poveikis, kas bandet?

Bandžiau šaknims, nes turėtų riebalavimasi mažinti, bet poveikio mažoka, mažoka, gaila tam reikalui naudot.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 09:53)
ką dar bandėt? Iš tokių priešspuoginių EA dar gali tikti levandos, rozmarinai  smile.gif

Šitų nebandėm - tik manuką ir arbatmedį. Bet sakau, jam ten iš vidaus kažkokia problema, tai nepadės jokie EA... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 23:47)
Buvau beveik tikra del ats., bet vis delto dar paklausiau  drinks_cheers.gif 
Na as EA labiau noreciau del poveikio, o ne del kvapo, nera jis labai jau svarbu. Jei su arbatmedziu susigyvenau, manau jau niekas nebebaisu lotuliukas.gif  Gal turi geriausiu EA topa?
As pirmu ir antru numeriu uzsirasiusi rozmarinu EA (plaukams, i sampuna ar i kaukes-grynai del purumo), bei manukos EA (spuogeliams numarinti, iki siol naudodavau arbatmedi).
Na o kitu konkreciai dar ir neesu issirinkusi galima sakyti, noretusi kazko gal voniai ar pan.  g.gif Apskritai mano idomus poziuris i EA-veido kaukese nenaudoju ir kogero nenaudosiu, tai va nebent i sampuna ilasinti, ar ten kambari pakvepinti. Daugiau tai nedristu pafantazuoti kur juos naudoti, na dar i vonia. Bet mano toks nusistatymas, kad odai jie per astrus ir sausina, nieko gero neduoda  g.gif  neperprantu vis dar ju mastau.gif

turiu geriausia topa, tiksliau kompozicija:) bet as del aromaterapijos perku ea, dievinu aromaterapija, ji man stebuklus daro:) ryte garinu rozmarinu ea, kartais pamaisau su japoniniu laureniu ea (citrusinis kvapas), rozmarinai nuostabiai tonizuoja, isvaiko miegus ir suteikia energijos:) vakare mano topas toks: levandu ea, ylang ylang ea ir lkeli lasai pelargoniju ea-numirti galima nuo dievisko kvapo, atpalaiduoja puikiai, nuima dienos nuovargi ir irzluma. Iseiginemis megstu diena pagarinti levandu ea su apelsinu ea, dar ir japoniniu laureniu kelis lasus, suppernuotaika pakelia:) arbatmedi ir vaistinius salavijus garinu kuomet namie kas nors serga, sie ea dezinfekuoja patalpas,kad kiti neuzsikrestu ir padeda sergantiesiems greiciau pasveikti. Salavijus dar garinu, kuomet bunu irzli ir prislegta visokiu darbiniu problemu, atpalaiduoja jie man smegenine:)
o tu plaukams ir spuogeliams issirinkai gerus ea smile.gif bet juk turi arbatmedi, jis taip pat spuogelius gydo. Patarciau dar levandu ea. tai ir spuogelius tepsi ir i sampuna lai lasinti ir aromaterapijai (labai raminanciai ir romantiskai veikia) ir prie lovos gali i koki induka su ziedlapiais ar kitokiu pagrindu,pasilasinti,levandos labai gerai veikia miego kokybe ir kvepavimo takus:) o pelargoniju ir ylang ylang ea juk dedami i kremuka krutinei, balansuoti hormonus pries mns, plius merginos sake,kad ir paputlina krutis ir dar kitoks poveikis yra blush2.gif (libido pakyla) be to sie kvapai yra afrodiziakai, tad tavo vyr ax.gif elis kaip katinas is paskos vaikscios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 balandžio 2010 - 09:33
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 14, 10:24)
Aš vakar irgi pasidariau savęs mylėjimo vakarą blush2.gif Depiliacijos, po to sekęs alavijų gelis (paskutiniu metu visur aš jį naudoju, labai patinka, tik plaukams dar mėginsiu ateity)

Alavijų gelio man irgi labai prisireikė. Laukiu, kol Monica vėl turės alavijų miltelių, ksantano jau užsisakiau, gaminsiu smile.gif

Tiesa, tuo pačiu klausimas jau taip dariusioms? Ar konservavimui kažką dėjot? Ką geriausia? O jei be konservantų, įdomu, kiek galėtų šaldytuve pastovėti? g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 14, 10:24)

oh

Merginos, mane labai neramina du dalykai, kuriuos noriu įtraukti į grožio procedūras: manukos medus ir kakava rolleyes.gif Norėčiau veidui bandyti, į kaukes kokias nors... Gal dėl medaus kokių patarimų? Oda labai kaprizinga,

su medumi reikia atsargiau, juolabiau paberta odele, medukas pakankamai alergizuojantis produktas. Dar esu nemazai skaiciusi, kad medus skatina plauku augima, todel ant veido as vengiu ji deti, kad neapsiplaukuotu veidukas ar kokie usai neuzaugtu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 04 14, 09:26)
taip, sita smile.gif

4u.gif aciu, tai ir nusipirkau:) labai patiko man jos skonis ir geline konsistensija:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 14, 10:38)
su medumi reikia atsargiau, juolabiau paberta odele, medukas pakankamai alergizuojantis produktas. Dar esu nemazai skaiciusi, kad medus skatina plauku augima, todel ant veido as vengiu ji deti, kad neapsiplaukuotu veidukas ar kokie usai neuzaugtu  lotuliukas.gif

Kad medui nepastebėjau alergijų, bent jau vidiniam vartojimui, žiemą nemažai valgiau ir nieko ax.gif Įdomu dėl to plaukų augimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 14, 09:24)
Dėl kakavos tai nusižiūrėjau iš Akamuti šokoladinę kaukę wub.gif

o tavęs nuo šokolado neberia? Gali kiek nori valgyt? biggrin.gif Kažkada pati ją žiūrėjau, bet man pasirodė, kad riebesnei odai ji visai netinkama g.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 09:30)
Bet sakau, jam ten iš vidaus kažkokia problema, tai nepadės jokie EA...  unsure.gif

bet padėt apsigydyti bent iš viršaus tai reikia smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 09:32)
Ar konservavimui kažką dėjot? Ką geriausia?

reikia dėti bent jau GSE, nes laikant gana ilgai pas tėvus buteliuke (nors ir šaldytuve) buvo užaugęs plaukiojantis pelėsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 14, 10:46)
o tavęs nuo šokolado neberia? Gali kiek nori valgyt? biggrin.gif

Į abu klausimus atsakymas 'ne' biggrin.gif Nežinau, gal beria nuo nekokybiško ir kai didesniais kiekiais pavartoju... Nežinau iš tikro doh.gif

Oi vargas, tuoj nebenorėsiu nei manukos, nei kakavos cool.gif
Atsakyti