QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 23:47)
Buvau beveik tikra del ats., bet vis delto dar paklausiau
Na as EA labiau noreciau del poveikio, o ne del kvapo, nera jis labai jau svarbu.
Jei su arbatmedziu susigyvenau, manau jau niekas nebebaisu Gal turi geriausiu EA topa?
As pirmu ir antru numeriu uzsirasiusi rozmarinu EA (plaukams, i sampuna ar i kaukes-grynai del purumo), bei manukos EA (spuogeliams numarinti, iki siol naudodavau arbatmedi).
Na o kitu konkreciai dar ir neesu issirinkusi galima sakyti, noretusi kazko gal voniai ar pan.
Apskritai mano idomus poziuris i EA-veido kaukese nenaudoju ir kogero nenaudosiu, tai va nebent i sampuna ilasinti, ar ten kambari pakvepinti. Daugiau tai nedristu pafantazuoti kur juos naudoti, na dar i vonia. Bet mano toks nusistatymas, kad odai jie per astrus ir sausina, nieko gero neduoda
neperprantu vis dar ju
turiu geriausia topa, tiksliau kompozicija:) bet as del aromaterapijos perku ea, dievinu aromaterapija, ji man stebuklus daro:) ryte garinu rozmarinu ea, kartais pamaisau su japoniniu laureniu ea (citrusinis kvapas), rozmarinai nuostabiai tonizuoja, isvaiko miegus ir suteikia energijos:) vakare
mano topas toks: levandu ea, ylang ylang ea ir lkeli lasai pelargoniju ea-numirti galima nuo dievisko kvapo, atpalaiduoja puikiai, nuima dienos nuovargi ir irzluma. Iseiginemis megstu diena pagarinti levandu ea su apelsinu ea, dar ir japoniniu laureniu kelis lasus, suppernuotaika pakelia:) arbatmedi ir vaistinius salavijus garinu kuomet namie kas nors serga, sie ea dezinfekuoja patalpas,kad kiti neuzsikrestu ir padeda sergantiesiems greiciau pasveikti. Salavijus dar garinu, kuomet bunu irzli ir prislegta visokiu darbiniu problemu, atpalaiduoja jie man smegenine:)
o tu plaukams ir spuogeliams issirinkai gerus ea
bet juk turi arbatmedi, jis taip pat spuogelius gydo. Patarciau dar levandu ea. tai ir spuogelius tepsi ir i sampuna lai lasinti ir aromaterapijai (labai raminanciai ir romantiskai veikia) ir prie lovos gali i koki induka su ziedlapiais ar kitokiu pagrindu,pasilasinti,levandos labai gerai veikia miego kokybe ir kvepavimo takus:) o pelargoniju ir ylang ylang ea juk dedami i kremuka krutinei, balansuoti hormonus pries mns, plius merginos sake,kad ir paputlina krutis ir dar kitoks poveikis yra
(libido pakyla) be to sie kvapai yra afrodiziakai, tad tavo vyr
elis kaip katinas is paskos vaikscios