Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(rutuk @ 2010 04 13, 18:18)
As i nailonines pedkelnes (pacios pigiausios, bet kazkada prisireike skubiai teko pirkt, uztai negaila)  priberiau aviziniu dribsniu ir ta kojines gala pamerkiau i vandeni  ax.gif  Maudantis vis minkiau, tai kojas rankas tryniau, vis ta glitima nuspaudinejau. Vanduo aisku balksvas buvo.
Butinai pasidaryk, juk nei islaidu nei laiko daug nereikalauja  mirksiukas.gif

o pries tai avizu neuzpylei verdanciu vandeniu?? juk vonioje nera karstas vanduo, argi avizos paleido glitima net siltame namdenyje?
mergaites, ar apie sia pasta minejote, kad ji be blogieciu?
http://images.google...p...&tbs=isch:1
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 13:28)
Turedavau tik arbatmedzio EA, bet jau baiginejasi ir uzsimaniau keleto kitu  biggrin.gif  As taip pat galvojau apie AN, na gal merginos bus dar koki taska is uzsienio atrade ar pan. ax.gif   Butu gerai sutaupyti kiek imanoma, ne viena perkant vistiek sumos gaunasi, o dar ir siaip reikia atsargas pasipildyti jau hidrolatu, aliejuku ir t.t.  rolleyes.gif
Noriu rozmarinu, manukos, gal vel arbatmedzio, ir dar esu nusiziurejusi ~7 ne pirmo butinumo EA  lotuliukas.gif

as visus ea perku AN, man labai patinka ir kokybe ir kaina smile.gif
o dar pliusas,kad Monika ir pauostineti duoda jei nezinai kvapo ir negali apsispresti smile.gif as labai megstu levandu ea, tai va palyginimui: eko parduotuvese tikras laukiniu levandu ea 10 ml 52 litai, o toks pats laukinis grynas ea AN 23-26 lt berods,jei ne maziau, tai yra skirtumas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 13 balandžio 2010 - 20:19
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 13, 19:58)
o pries tai avizu neuzpylei verdanciu vandeniu?? juk vonioje nera karstas vanduo, argi avizos paleido glitima net siltame vandenyje?

As megstu karsta vandeni, bet manau gal paleis glitima ir siltame vandenyje. O jei taip pergyveni del to, tai i koki puoda isipilk karstesnio vandens pasidaryk to glitimo didele koncentracija ir po to supilk i vonia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 13, 21:53)
As megstu karsta vandeni, bet manau gal paleis glitima ir siltame vandenyje. O jei taip pergyveni del to, tai i koki puoda isipilk karstesnio vandens pasidaryk to glitimo didele koncentracija ir po to supilk i vonia  mirksiukas.gif

4u.gif butinai saivaitgalyje pasidarysiu tokia vonia:) gaila, kad negalima ijungti burbuliavimo su tokiais visokiais priedais, tuomet man net kleopatra pavydetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 13, 22:51)
4u.gif butinai saivaitgalyje pasidarysiu tokia vonia:) gaila, kad negalima ijungti burbuliavimo su tokiais visokiais priedais, tuomet man net kleopatra pavydetu  ax.gif

Mmm, burbuliavimo ir aš pavydėčiau... biggrin.gif
Aš tai šiandien irgi vonioj mirkau (šiaip nesu labai mėgėja, retai tai darau), nes reikėjo pasislėpti nuo magistrinio rašymo, kuris jau baigia iš proto išvesti... unsure.gif
Pagerinau vonią druska, citrinų ir pelargonijų EA - kvapas mmm wub.gif O apie akytes buvo užteptas kremukas su žaliosios arbatos milteliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 13 balandžio 2010 - 22:10
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 13, 21:15)
as visus ea perku AN, man labai patinka ir kokybe ir kaina smile.gif

Buvau beveik tikra del ats., bet vis delto dar paklausiau drinks_cheers.gif
Na as EA labiau noreciau del poveikio, o ne del kvapo, nera jis labai jau svarbu. Jei su arbatmedziu susigyvenau, manau jau niekas nebebaisu lotuliukas.gif Gal turi geriausiu EA topa?
As pirmu ir antru numeriu uzsirasiusi rozmarinu EA (plaukams, i sampuna ar i kaukes-grynai del purumo), bei manukos EA (spuogeliams numarinti, iki siol naudodavau arbatmedi).
Na o kitu konkreciai dar ir neesu issirinkusi galima sakyti, noretusi kazko gal voniai ar pan. g.gif Apskritai mano idomus poziuris i EA-veido kaukese nenaudoju ir kogero nenaudosiu, tai va nebent i sampuna ilasinti, ar ten kambari pakvepinti. Daugiau tai nedristu pafantazuoti kur juos naudoti, na dar i vonia. Bet mano toks nusistatymas, kad odai jie per astrus ir sausina, nieko gero neduoda g.gif neperprantu vis dar ju mastau.gif
Atsakyti
Skaiciau kad lepinate save voniomis... as irgi sian pasilepinau pieno-medaus vonia su trupuciu avizu wub.gif odele neispasakyto svelnumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 22:47)

As pirmu ir antru numeriu uzsirasiusi rozmarinu EA (plaukams, i sampuna ar i kaukes-grynai del purumo), bei manukos EA (spuogeliams numarinti, iki siol naudodavau arbatmedi).

As irgi rozmarinu plaukams galvoju bigsmile.gif
Dar galvojau, kad arbatmedi tepsiu spuogeliams, nes merginos rase, kad manukos labai smirda g.gif . O kaip tau arbatmedzio poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 23:47)
Gal turi geriausiu EA topa?

Čia su tais topais, tai vargu, ar pavyks, nes kas kitam patinka, tau taip smirdėti gali... hihihi.gif Man, pavyzdžiui, arbatmedžio kvapas nuo pat pradžių visai malonus buvo ax.gif
Šiaip garinimui tai man daug kurie patinka (šiuo metu turiu anyžius bei apelsinus su gvazdikėliais), o kosmetikai eina ylangai (šitie man be galo be krašto), pelargonijos, pačiulė, citrina, arbatmedis ir manuka. Pastarąja jau mėnesį bandau gydyti MB nugaryte, bet nė velnio nepadeda... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 14, 00:59)
As irgi rozmarinu plaukams galvoju bigsmile.gif
Dar galvojau, kad arbatmedi tepsiu spuogeliams, nes merginos rase, kad manukos labai smirda g.gif . O kaip tau arbatmedzio poveikis?

Tu manuką pirmiau pauostyk, tada žinosi, kaip tau wink.gif Man tai jis visai nesmirda, įdomus toks kvapas, ryškus, bet nieko bendro su smarve smile.gif
Atsakyti
keistai čia prisiskaičiau apie manukos "smarvę" tongue.gif Taigi net kvepalus jos gamina rolleyes.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 14, 07:36)
Pastarąja jau mėnesį bandau gydyti MB nugaryte, bet nė velnio nepadeda... smile.gif

ir nepadės, kol nerasit vidinių priežasčių. Pas mus irgi tas pats, bet nesitikiu, kad pataškavimas manukos EA išspręs problemas, kai net neaišku, kokio jos pobūdžio. Bet tam kartui tai tikrai padeda drinks_cheers.gif

įsivaizduojat, Biopasaulis per visas parduotuves Vilniuje turėjo vos vieną Logonos vyrišką želę plaukams doh.gif Bet ačiū Vasarei iš Panoramos, pavyko ją laiku nugriebt. Niekad nebūčiau pamaniusi, kad šita želė toks didelis deficitas blink.gif
Atsakyti
mb manuka "pirties kvapu" vadina, cia jau suprask labai teigiama biggrin.gif

vakar prasikankinau su cukraus depilaicijai virimu doh.gif triskart ta mase perviriau nu kaip nesigauna zmoniskai taip nesigauna sad.gif cia man veidui reikia blush2.gif tai sugebejau dar ir oda su ta nevykele cukrine susidirginti o viskas kas turejo nusiimti -liko verysad.gif nebutu gaila pirktinei masei pinigu nebesikankinciau, bet eisiu cukraus pirkti ir vel meginsiu, pries tai tik visa google perskaitysiu tongue.gif

isvis gasdinuosi as jau tu plaukeliu, pas mane visiskai sviesus, bet paskutiniu metu gan stipriai matomi useliai pradejo rastis o dar ant smakro pradejau matyti tokiu man itin nepatinkanciu plaukeliu doh.gif nebezinau reikia koki palergoniju projekta pasivesti, gal cia hormonai ar koks galas, zodziu baimes akys dideles dabar
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 13, 20:58)
mergaites, ar apie sia pasta minejote, kad ji be blogieciu?
http://images.google...p...&tbs=isch:1

taip, sita smile.gif
Atsakyti