Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

oi aš tai susinervavusi doh.gif Pažiūrėjau didžiaja dalį internetinių parduotuvių. Nugi labai reik šampūno. Kad brangu viskas tai faktas, jau galvojau dėl vieno šampūno bala nematę. Na bet kai už siuntimą dar 15-20 Lt blink.gif Nebent už 150-200 Pirkt bus nemokamai doh.gif Nu negaliu ranka nekyla ph34r.gif
Lauksiu gal kas užsakinės cool.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! biggrin.gif

dazniausiai temele tik skaitau, bet si karta labai noriu pasidziaugti kauke plaukams, tiksliau pasakius emulsija, kuria susitaisiau is AZ produktu. Plaukus plaunu kas antra diena, o po sitos neploviau kazkur keturias, nes nereikejo! Plaukai buvo nuostabus, papure tokie, bligantys (maniskiai vos vos banguojasi, tad dazniausiai styro i visas puses)...Tiesa, kita kart reikes daryt kiek tirstesne, nes bego vos vos nuo galvos ax.gif

dejau: avokadu alieju, sauksciuka kokoso, emulsini vaska, Weledos rozmarinu vandeni, hamameliu hidrolata, mineralini vandeni, keleta lasiuku silko, keramidu ir b5..

gavosi tokia gan nekvepianti (bet neslyksti) mase, bet az kvapu nenorejau det (turiu figas ir grusias), nes man jie lyg dar labiau pagadina kvapa.. Veido krema kriauses taip pagadino (norejau uzslept ramuneliu hidrolato kvapa doh.gif ), kad dabar nezinau kur ir benaudot...o dar tas kvapas taip laikosi ant odos verysad.gif

Beje, ikvepta keliu mergelinu dariausi lupu blizgesi, tai nezinau ar nuo tos pacios cukraus mases, bet visa diena kartumo jausmas buvo burnoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 13, 12:34)
Na iš tokių patikimų tai tikrai AN mirksiukas.gif

Turedavau tik arbatmedzio EA, bet jau baiginejasi ir uzsimaniau keleto kitu biggrin.gif As taip pat galvojau apie AN, na gal merginos bus dar koki taska is uzsienio atrade ar pan. ax.gif Butu gerai sutaupyti kiek imanoma, ne viena perkant vistiek sumos gaunasi, o dar ir siaip reikia atsargas pasipildyti jau hidrolatu, aliejuku ir t.t. rolleyes.gif
Noriu rozmarinu, manukos, gal vel arbatmedzio, ir dar esu nusiziurejusi ~7 ne pirmo butinumo EA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 04 13, 13:23)
Sveikos mergaites! biggrin.gif

dazniausiai temele tik skaitau, bet si karta labai noriu pasidziaugti kauke plaukams, tiksliau pasakius emulsija

kaip šią kaukę naudojai? Palaikei ir išplovei šampūnu ar kaip? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 04 13, 13:30)
kaip šią kaukę naudojai? Palaikei ir išplovei šampūnu ar kaip? ax.gif  4u.gif

dejau is vakaro ant slapiu plauku, ir per nakti laikiau, ryte su sampunu, ir wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 04 13, 13:38)
dejau is vakaro ant slapiu plauku, ir per nakti laikiau, ryte su sampunu, ir  wub.gif

kodel butent slapiu? g.gif o dejai ant svariai isplautu plauku ar siaip sudrekintu? ir dar, tepei per visa plauku ilgi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 13 balandžio 2010 - 12:43
QUOTE(wilike @ 2010 04 13, 13:04)
oi aš tai susinervavusi  doh.gif  Pažiūrėjau didžiaja dalį internetinių parduotuvių. Nugi labai reik šampūno.  Kad brangu viskas tai faktas, jau galvojau dėl vieno šampūno bala nematę. Na bet kai už siuntimą dar 15-20 Lt  blink.gif  Nebent už 150-200 Pirkt bus nemokamai  doh.gif  Nu negaliu ranka nekyla  ph34r.gif
Lauksiu gal kas užsakinės  cool.gif

As tai irgi sampuno ieskau. Kokie jum i aki krito?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 13, 13:42)
kodel butent slapiu? g.gif o dejai ant svariai isplautu plauku ar siaip sudrekintu? ax.gif

man visad atrodo, kad veikliosios medziagos geriau isigeria kaip plaukai buna sudrekinti (na, nevarvantys) blush2.gif net ir su aliejinem kaukem, plaukai po visko geriau atrodo, jei pries tai buvo sudrekinti, o ne sausi. Be to, ir tepasi legviau.

kauke dejau ant neplautu, per visa plauko ilgi - imasazavau i galvos oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorun: 13 balandžio 2010 - 12:48
QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 01:24)
va del issisakojusiu galiuku tai sudominai-idomu kaip geriausias efektas butu, tepant gryna po laseli kita, ar maisant su kuo nors nenuskalaujamu?  g.gif

AZ puslapyje raso - naudoti plauku serumuose sausiems ir issisakojusiems plauku galiukams

QUOTE(ernesin @ 2010 04 13, 10:28)
O man vakar buvo staigmena, nes sužinojau kad šilkas tai stipri rūgštis(nelašėjo, tai pamaniau įpūsiu į buteliuką oro, tai vos spėjau prie čiaupo su vandeniu dalėkti, koks lūpų graužimas prisilietus prie buteliuko), nemanote kad jį reikėtų naudoti labai saikingai ir atsargiai? unsure.gif

Taip, nes sio silko sudetis-vanduo ir silko amino rugstys. tik parasiau, kad jo panaudojimo budu yra ivairiu, o kad saikingai-tai kaip ir dauguma produktu. AZ puslapyje pateikiama lentele kaip naudoti silka kremuose, kondicionieriuose, kaukese ir pan. priemonese siuloma 0,1%, 1% ir 5% silko koncentracija. pvz 50ml galutinio produkto su 0,1% silko, reikia 1 laso silko, su 1% silko - 12 lasu, o su 5% silko - 62 lasu silko.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 04 13, 13:04)
oi aš tai susinervavusi  doh.gif  Pažiūrėjau didžiaja dalį internetinių parduotuvių. Nugi labai reik šampūno.  Kad brangu viskas tai faktas, jau galvojau dėl vieno šampūno bala nematę. Na bet kai už siuntimą dar 15-20 Lt  blink.gif  Nebent už 150-200 Pirkt bus nemokamai  doh.gif  Nu negaliu ranka nekyla  ph34r.gif
Lauksiu gal kas užsakinės  cool.gif

LT internetinėse parduotuvėse kai kur siuntimas nemokamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 13, 13:45)

Aš tai turbūt grįšiu paskui vėl prie Urtekram su rasulu ir hena... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 13, 13:45)

logona žiūriu nuo pleiskanų ir logona kids vaikams. masciau pirma laveros vaikiska , nezinau net metausi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 13, 13:58)
LT internetinėse parduotuvėse kai kur siuntimas nemokamas smile.gif
Papildyta:
Aš tai turbūt grįšiu paskui vėl prie Urtekram su rasulu ir hena...  rolleyes.gif

kur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 04 13, 14:00)
kur  bigsmile.gif

pasidairinejau ir as idomumo delei, tai radau ekopievos.lt, ecoland.lt, bet ten su sampunu pasirinkimu tai skurdokai g.gif
Atsakyti