Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Satura @ 2010 04 13, 09:39)
Hiperfarmoje atsirado, kaip teigia šis vaistinių tinklas, ekologiškos Paul Penders kosmetikos smile.gif

kaip tik irgi užmačiau. Studijuoju sudėtis.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 04 13, 09:14)
kaip tik irgi užmačiau. Studijuoju sudėtis.

žinai, kas man užkliuvo? Šampūnas. Vanduo ir vieni ekstraktai, niekaip nesupratau, kas ten putoklis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 13, 09:56)
Ten buvo bandyminis variantas iš kitur ax.gif Iš mano tiekėjo kitoks kvapas-toks hidrolatiškas, salstelėjęs, morkų beveik nesijaučia. Nežinotum, iškart ir nesuprastum ax.gif Ernesin, gi galiu duoti pauostyti mirksiukas.gif

A, aišku, bet man ir anas patiko, ypač poveikiu, labai tinka kremukam.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 13, 00:20)
Tiesa, ernesin, del silko ir silikono-man atrodo, kad kazkokiu apibreztu taisykliu cia nera ir reikia bandyti-silka bandyti deti i kondicionieriu, kaukes, uztepti po kelis lasus ant plauku, dar AZ raso, kad jis tinka kaip priemone pazeistiems ir issisakojusiems plauku galiukams, taip pat kaip minkstinancia ir drekinancia priemone galima deti i veido krema, duso zele, kuno pieneli ir panasiai . o silikona galima bandyti uztepti ant slapiu plauku-turi tiesinamaji efekta, glotnina plauka, deti i plauku kaukes, jis taip pat tinka sausos odos prieziurai-galima deti i kremus ir veido kaukes ir pan.  mirksiukas.gif

O man vakar buvo staigmena, nes sužinojau kad šilkas tai stipri rūgštis(nelašėjo, tai pamaniau įpūsiu į buteliuką oro, tai vos spėjau prie čiaupo su vandeniu dalėkti, koks lūpų graužimas prisilietus prie buteliuko), nemanote kad jį reikėtų naudoti labai saikingai ir atsargiai? unsure.gif

QUOTE(Monica @ 2010 04 13, 09:56)
Iš mano tiekėjo kitoks kvapas-toks hidrolatiškas, salstelėjęs, morkų beveik nesijaučia. Nežinotum, iškart ir nesuprastum ax.gif Ernesin, gi galiu duoti pauostyti mirksiukas.gif
Tada viskas tvarkoje, svarbiausia kad nėra intensyvus ir sunkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 13, 10:17)
žinai, kas man užkliuvo? Šampūnas. Vanduo ir vieni ekstraktai, niekaip nesupratau, kas ten putoklis smile.gif

ir via naturalis yra šios firmos produktu.
kažkurį šampūną žiūrėjau tai yra peg-7 g.gif

Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 04 13, 09:32)
ir via naturalis yra šios firmos produktu. 
kažkurį šampūną žiūrėjau tai yra peg-7  g.gif

tokia nuojauta, lyg dalį ingredientų slėptų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 04 13, 09:28)
nemanote kad jį reikėtų naudoti labai saikingai ir atsargiai? unsure.gif

manau cool.gif
Atsakyti
merginos labai reikia jusu patarimo, del plauku, sakykit kas tinka ilgiems palukams, kur galai pasauseje, bei pats palukas truputi puciasi, reiketu kad suglotnintu plauka, sunaudojau kokosu alieju, patiko, noriu dar kazka isbandyti, skaitau kad rozmarinu hidrolatas gerai, o kas dar kokios priemones? hidrolatai kokie, aliejai?
ta hidrolata KN galima nusipirkti taip?
gal kuri bandet campaku pomada plaukus pateplioti nakciai pries plovima, kaip poveikis?
dar klausimelis ka patartumet po depiliacijos kad palukai maziau iauginetu, gal kuri ka nors esat isbandziuosios?
labai labai aciu uz atsakymus bei pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 04 13, 10:44)
merginos labai reikia jusu patarimo, del plauku, sakykit kas tinka ilgiems palukams, kur galai pasauseje, bei pats palukas truputi puciasi, reiketu kad suglotnintu plauka, sunaudojau kokosu alieju, patiko, noriu dar kazka isbandyti, skaitau kad rozmarinu hidrolatas gerai, o kas dar kokios priemones? hidrolatai kokie, aliejai?

ta hidrolata KN galima nusipirkti taip?

dar klausimelis ka patartumet po depiliacijos kad palukai maziau iauginetu, gal kuri ka nors esat isbandziuosios?

Augalinį silikoną visos pastaruoju metu giria(bet Lietuvoje jo nėra, reikia siųstis ir Aroma Zone) ir avokadų aliejus man nepakeičiamas plaukams mirksiukas.gif

Rozmarinų hidrolatą dar galima nusipirkti Aroma Natural - pigiau būtų smile.gif

Geriausia turbūt būtų tai šveisti odą su kempine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 13, 09:34)
Ugvile-  jau atgaunu uosle biggrin.gif ! Zinai kuom man kvepia rugiageliu hidrolatas?- kepintomis moliugu seklomis  bigsmile.gif ! Tomis baltomis, kur PC pardavineja , bet butent kepintomis  rolleyes.gif 
Ir visai dabar man kvepia, ko gero tai bus pirmasis hidrolatas, nuo kurio jauciu kazkoki poveiki- t.y. ne tik kad vandeneliu apsipurskiu su kvapu, bet jauciu svelnesni veida po jo- dar tik apie savaite as ji purskiu, bet ko gero tai bus vienas is man tinkamiausiu...Gerai, kad ir uzsipirkta 200 ml  biggrin.gif O buvo taip: pirma karta is AZ atsisiunciau purkstuka buteliukui, zinoma siunciausi kaip 100 ml, bet argi isiziurejau smile.gif - ten buvo 200 ml. buteliukui skirtas...Tai vat kita karta teko del purkstuko turejimo pirkti hidrolato 200 ml  biggrin.gif

nu tikrai bigsmile.gif o as vis galvoju kur as ta kvapa maciau biggrin.gif
man jis irgi patinka labai
Atsakyti
Merginos, o kur pigiausi EA? ax.gif AN ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 11:55)
Merginos, o kur pigiausi EA?  ax.gif AN ar kur kitur?

Na iš tokių patikimų tai tikrai AN mirksiukas.gif
Atsakyti
o sitokia kremo sudetis gera butu?
Botanical Infusion of Calendula, Lavender, Chamomile, Sweet Almond Oil, Shea Butter (Organic), Vegetable Glycerin, Cetearyl Alcohol, Safflower Oil (Organic), Sodium Hyaluronate (Powerful Moisturizer), Sorbitol (Natural Moisturizer), Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel (Organic), Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lecithin Liposomes (Time-Released Moisturizers), Time Release Moisturizers:, Panthenol, Sodium PCA, Time Release Anti-Oxidants:, D Alpha Tocopherol Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Extract of Green Tea, Ginkgo Biloba, Grape Seed, Oat Protein, Allantoin, Ylang Ylang Extract, Rose Geranium, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid (from citrus fruit)
Pagal mane, kaip ir naturaliai viskas skamba ax.gif
ir muiliukas toks:
Soaps of Coconut, Palm (for Cleansing) (coconut and palm oils & soda ash), Glycerin (vegetable oil (for cleansing)), Vitamin E (From Soybeans - for Conditioning) (tocopherol acetate), Jojoba Seed Oil (For Moisturizing) (simmondsia chinensis), Olive Oil (For Moisturizing) (olea europaea), Rosemary Extract from Leaves (To Guard Freshness) (rosmarinus officinalis), Ascorbyl Palmitate (to Guard Freshness) (vitamin C & palm oil), Chamomile Oil from Roman Chamomile Flowers -for Odor Balancing (chamaemelum nobile)
Atsakyti