QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 19:18)
Prisidedu prie klausimo - kaip garinate EA namie? Aš tai turiu seną paprastą įtaisą su stikline lėkštele ir vieta žvakutei arbatinei. Gal ką gudresnio turite?
As turiu Himalaju kalnu druskos zvakide, kuri grynina ora ir didina neigiamu jonu kieki ore, na bent jau tikiuosi
QUOTE(Etama @ 2010 04 09, 21:30)
Kokie atsiliepimai apie Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi? Papurina, neriebina?
Turejau, man tai siaip sau, labiau purino ir labiau patiko Urtekram su rasulu
QUOTE(agnuta @ 2010 04 12, 19:28)
nepastebejau kazkokio ypatingo poveikio, del kurio buciau kartojusi antra buteliuka
O as lyg ir pastebejau
plaukai sustiprejo, greiciau augt pradejo...
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 20:33)
Nezinau ar man cia vienai, bet rozmarinu hidrolatas ant plauku tokia
smarve, kad nebeimanoma jo naudoti
Man irgi jis, tiesa sakant, smirda
bet naudoju tik plauku saknims purksti, tai dar pakenciama
QUOTE(ernesin @ 2010 04 12, 23:32)
Merginos, gal yra turėjusių
morkų sėklų hidrolatą, domintų jo kvapas?
Turiu, is KN. Kvapas nera astrus ar erzinantis, dabar galvoju su kuo cia sulygint
gal kaip buna kvapas virtu su lupenomis morku
Dekui uz sokolada, nors tikrai nereikejo
Tiesa, ernesin, del silko ir silikono-man atrodo, kad kazkokiu apibreztu taisykliu cia nera ir reikia bandyti-silka bandyti deti i kondicionieriu, kaukes, uztepti po kelis lasus ant plauku, dar AZ raso, kad jis tinka kaip priemone pazeistiems ir issisakojusiems plauku galiukams, taip pat kaip minkstinancia ir drekinancia priemone galima deti i veido krema, duso zele, kuno pieneli ir panasiai . o silikona galima bandyti uztepti ant slapiu plauku-turi tiesinamaji efekta, glotnina plauka, deti i plauku kaukes, jis taip pat tinka sausos odos prieziurai-galima deti i kremus ir veido kaukes ir pan.