Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Lucie @ 2010 04 12, 23:26)
Reikia paprasčiausiai išbandyt pačiai,  kvapas ir tiek, aštrokas, bet su "sysiukais" jokių asociacijų, o ir ant plaukų ilgai neišlieka. Aš sėkmingai naudoju ir dar kartosiu.

Mano tokia pati nuomonė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai gal ir rozmarinų hidrolatai skirtingi kaip ir rugiagėlių, kad tokios skirtingos nuomonės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 12, 23:34)
Tai gal ir rozmarinų hidrolatai skirtingi kaip ir rugiagėlių, kad tokios skirtingos nuomonės rolleyes.gif

greiciau musu nosytes skirtingos, kiekviena turime individualia uosle:) rozmarinu hdrolatas savotisko kvapo ir gana aktyvaus, manj is nesmirda, tik as taip su pagerinimais sugadinau kvapa smile.gif as leipstu nuo citrinines verbenos vapo AN irnuo pelargoniju hidrolato KN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 19:18)
Prisidedu prie klausimo - kaip garinate EA namie? Aš tai turiu seną paprastą įtaisą su stikline lėkštele ir vieta žvakutei arbatinei. Gal ką gudresnio turite? smile.gif

As turiu Himalaju kalnu druskos zvakide, kuri grynina ora ir didina neigiamu jonu kieki ore, na bent jau tikiuosi biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 04 09, 21:30)
Kokie atsiliepimai apie Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi? Papurina, neriebina? g.gif

Turejau, man tai siaip sau, labiau purino ir labiau patiko Urtekram su rasulu

QUOTE(agnuta @ 2010 04 12, 19:28)
drinks_cheers.gif nepastebejau kazkokio ypatingo poveikio, del kurio buciau kartojusi antra buteliuka ax.gif

O as lyg ir pastebejau g.gif plaukai sustiprejo, greiciau augt pradejo...

QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 20:33)
Nezinau ar man cia vienai, bet rozmarinu hidrolatas ant plauku tokia smarve, kad nebeimanoma jo naudoti  doh.gif

Man irgi jis, tiesa sakant, smirda ax.gif bet naudoju tik plauku saknims purksti, tai dar pakenciama ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 04 12, 23:32)
Merginos, gal yra turėjusių morkų sėklų hidrolatą, domintų jo kvapas? 4u.gif

Turiu, is KN. Kvapas nera astrus ar erzinantis, dabar galvoju su kuo cia sulygint g.gif gal kaip buna kvapas virtu su lupenomis morku g.gif

Dekui uz sokolada, nors tikrai nereikejo 4u.gif

Tiesa, ernesin, del silko ir silikono-man atrodo, kad kazkokiu apibreztu taisykliu cia nera ir reikia bandyti-silka bandyti deti i kondicionieriu, kaukes, uztepti po kelis lasus ant plauku, dar AZ raso, kad jis tinka kaip priemone pazeistiems ir issisakojusiems plauku galiukams, taip pat kaip minkstinancia ir drekinancia priemone galima deti i veido krema, duso zele, kuno pieneli ir panasiai . o silikona galima bandyti uztepti ant slapiu plauku-turi tiesinamaji efekta, glotnina plauka, deti i plauku kaukes, jis taip pat tinka sausos odos prieziurai-galima deti i kremus ir veido kaukes ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 13, 00:20)
...silka bandyti deti i kondicionieriu, kaukes, uztepti po kelis lasus ant plauku, dar AZ raso, kad jis tinka kaip priemone pazeistiems ir issisakojusiems plauku galiukams,

va del issisakojusiu galiuku tai sudominai-idomu kaip geriausias efektas butu, tepant gryna po laseli kita, ar maisant su kuo nors nenuskalaujamu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 12, 22:18)
Maniškiui jau viskas persismelke puiklapiais mūsų namuose, eina ir visus šleikštysi smile.gif

O mano MB pats puiklapius ant nosies tepasi, nes jam ten kažkokia dėmelė užaugo biggrin.gif Jam tik rožių hidrolatas iš KN žiauriai nepatiko, o visa kita kažkaip tinka.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 12, 23:03)
saunuole:) as kaip tik norejau pasitikslinti, kaip jus su avizelemis vonias darote? uzpilate verdanciu vandeniu ir po to visa ta kosele i maisiuka ir i vonia? ar kaip kitaip?smile.gif ir as noreciau su avizelemis pasidaryti. ir kokias avizeles, cielas ar dribsniai tiks,kuris variantas geriau?smile.gif

as naudoju dribsnius, paleidziu po tekanciu vandeniu, kuri pilu i vonia.
Atsakyti
mb palaimino aliejuka skutimuisi biggrin.gif paprastuti toki kaip pirmam kartui dariau: simondsiju aliejus, medetku fitolis alyvuogiu aliejuje ir manukos bei atlasiniu kedru ea (pastarojo galejau ir nedeti - sugadino kvapa) tai gerai skuta, taupiai naudojasi (man taip sake) ir oda maziau dirgina ir sausina (man taip atrodo is paziuros), vienas minusas kazkiek kemsasi peiliukai na vistik riebalas

dar parasysiu apie logonos oriental sviesta, nusibodo tropic tai sumaniau pakeisti, kvapas man netgi labai skanus tik po kazkelinto karto pasidaro per intensyvus ir ima noretis kazko neutralesnio, mama sake, kad jai labai nekoks sitas kvapas, na zodziu prie tu dalyku turbut kur reikia eiti uostyti pries perkant, bet patarciau dar ir patepti kur ant rankos nes ant odos jis stipresnis
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 12, 22:50)

O dabar pasipasakosiu  ax.gif
Pasidariau vakar vonia su avizu glitimu  ..

Reikės ir man pasigamint..

QUOTE(ernesin @ 2010 04 12, 23:32)
Merginos, gal yra turėjusių morkų sėklų hidrolatą, domintų jo kvapas? 4u.gif

Ir dabar turiu iš AN, patinka, kvapas stiprokas, bet neerzina, gryna morka smile.gif

Atsakyti
Ugvile- jau atgaunu uosle biggrin.gif ! Zinai kuom man kvepia rugiageliu hidrolatas?- kepintomis moliugu seklomis bigsmile.gif ! Tomis baltomis, kur PC pardavineja , bet butent kepintomis rolleyes.gif
Ir visai dabar man kvepia, ko gero tai bus pirmasis hidrolatas, nuo kurio jauciu kazkoki poveiki- t.y. ne tik kad vandeneliu apsipurskiu su kvapu, bet jauciu svelnesni veida po jo- dar tik apie savaite as ji purskiu, bet ko gero tai bus vienas is man tinkamiausiu...Gerai, kad ir uzsipirkta 200 ml biggrin.gif O buvo taip: pirma karta is AZ atsisiunciau purkstuka buteliukui, zinoma siunciausi kaip 100 ml, bet argi isiziurejau smile.gif - ten buvo 200 ml. buteliukui skirtas...Tai vat kita karta teko del purkstuko turejimo pirkti hidrolato 200 ml biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 balandžio 2010 - 08:37
QUOTE(rutuk @ 2010 04 12, 21:50)
Jau senai svajoju rozmarinu hidrolata pirkt tik del plauku, nu bet sysiuku "kvepet" tai nenoriu  schmoll.gif

hidrolato kvapas ne toks kaip Weledos vandens, tokio šaltumo net turi, bet su sysium tai jokių asociacijų. Ypač vasarą bus faina su juo plaukus gaivinti smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 04 13, 07:12)
mb palaimino aliejuka skutimuisi biggrin.gif

tai gerai skuta, taupiai naudojasi

aš dar vienam vyrui bandysiu gaminti, gaila, kad ne saviškiui smile.gif Žiūrėsiu irgi, kokie atsiliepimai smile.gif

Nidulia, su avižiniais dribsniais viskas paprasta - kad neplaukiotų kruopos vonioje reikia jas supilti į marlės gabalėlį ar kokią pėdkelnę ir paleisti plaukioti. Specialiai po tekančiu vandeniu nekišu, užtenka maudantis tą gniužulą vis nuspausti ir klijaus į vandenį patenka sočiai cool.gif

Hiperfarmoje atsirado, kaip teigia šis vaistinių tinklas, ekologiškos Paul Penders kosmetikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 04 13, 08:13)
Reikės ir man pasigamint..
Ir dabar turiu iš AN, patinka, kvapas stiprokas, bet neerzina, gryna morka  smile.gif

Ten buvo bandyminis variantas iš kitur ax.gif Iš mano tiekėjo kitoks kvapas-toks hidrolatiškas, salstelėjęs, morkų beveik nesijaučia. Nežinotum, iškart ir nesuprastum ax.gif Ernesin, gi galiu duoti pauostyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 13 balandžio 2010 - 08:57