Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 12, 21:18)
Maniškiui jau viskas persismelke puiklapiais mūsų namuose, eina ir visus šleikštysi smile.gif

Aha, turėjau puiklapių kremuką wink.gif Šiaip patiko, tiko, bet dėl kvapo daugiau nenaudočiau.
Tikrai renkuosi priemones, kurių kvapas yra malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 20:33)
Nezinau ar man cia vienai, bet rozmarinu hidrolatas ant plauku tokia smarve, kad nebeimanoma jo naudoti  doh.gif MB sake neis su manimi miegoti, jei as dar jo uzsipurksiu  biggrin.gif

as maniau, kad cia tik as durna, kad tik man rozmarinu hidrolatas ant plauku nekvepia, tai ir tylejau ax.gif o cia ne as viena tokia pasirodo smile.gif dar norejau pagerinti ir ilasinau megstamiausiu ylang ylang ea, tai dar labiau sugadinau, visai smarada padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 12, 20:35)
as maniau, kad cia tik as durna, kad tik man rozmarinu hidrolatas ant plauku nekvepia, tai ir tylejau  ax.gif o cia ne as viena tokia pasirodo smile.gif dar norejau pagerinti ir ilasinau megstamiausiu ylang ylang ea, tai dar labiau sugadinau, visai smarada padariau smile.gif

Geras smile.gif ir man ant plaukų jis nekvepia... Šiaip normalus tas jo kvapas, o ant plaukų.... tikrai sysiukais atsiduoda... lotuliukas.gif Nėra labai stiprus tas kvapas, bet kai pagalvojau ką gali pagalvot aplinkiniai, tai purkšti juo plaukus man praėjo unsure.gif ir nors šiaip man nėra labai svarbi aplinkinių nuomonė, bet šiuo atveju nutariau geriau nerizikuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 12, 20:49)
Man ne tik ant plaukų  schmoll.gif  Man nuo veido irgi  jaučias. MB sakė kaip ir taviškis, tik patikslino - kačių šlapimu trenkiu. Ir negaliu nesutikt. Be to, šitas kvapas nedingsta greitai. Darbe sėdėdama dar jaučiau jį, kitaip nei melisų ar hamamelių hidrolatai.

O plaukai ypac visus kvapus gerai isigeria ir super laiko doh.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 12, 21:35)
as maniau, kad cia tik as durna, kad tik man rozmarinu hidrolatas ant plauku nekvepia, tai ir tylejau  ax.gif o cia ne as viena tokia pasirodo smile.gif dar norejau pagerinti ir ilasinau megstamiausiu ylang ylang ea, tai dar labiau sugadinau, visai smarada padariau smile.gif

As ir galvojau pasigerinti kvapa - isilasinau apelsinu ea, bet kvapelis dar blogesnis, tikras sysiukas doh.gif
Puse 50 ml buteliuko liko (pagerintas fitokeratinais, B5, silikonu), net nezinau ka su juo ir bedaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 22:06)
O plaukai ypac visus kvapus gerai isigeria ir super laiko  doh.gif
As ir galvojau pasigerinti kvapa - isilasinau apelsinu ea, bet kvapelis dar blogesnis, tikras sysiukas doh.gif
Puse 50 ml buteliuko liko (pagerintas fitokeratinais, B5, silikonu), net nezinau ka su juo ir bedaryti  g.gif

gal kaukytem sunaudosi, gaila toki geri ispilti lauk:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 12, 22:23)
gal kaukytem sunaudosi, gaila toki geri ispilti lauk:)

Na visai gera mintis, tikiuosi silikonas nieko blogo mano odai nepadarys, nors jo ten laabai mazai.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 22:29)
Na visai gera mintis, tikiuosi silikonas nieko blogo mano odai nepadarys, nors jo ten laabai mazai.

tai jau tikrai odelei nieko negero nepadarys, as i molio kaukes silko milteliu dedu ir silikono ilasinti nepabijociau smile.gif galiausiai ir plaukus papurksti pries aliejaus kauke juk gali, po to isplausi ir kvapo nebebus,o plaukuciai visa ta geri bus sugere:)
Atsakyti
Nu ale ziurekit man, vieni kriminalai lotuliukas.gif Jau senai svajoju rozmarinu hidrolata pirkt tik del plauku, nu bet sysiuku "kvepet" tai nenoriu schmoll.gif

O dabar pasipasakosiu ax.gif
Pasidariau vakar vonia su avizu glitimu blink.gif ar kaip cia ji vadint g.gif Vakar visa diena sukau galva i ka man tas avizas (tiksliau avizinius dribsnius) susipilt, as tai neturiu jokiu drobiniu maiseliu blush2.gif nu ir ismasciau tongue.gif supyliau i pedkelnes, kitaip tariant abi "kalasas" sugrudau i viena, i vidu avizu ir pamerkiau i vonia. Nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jokio losjono, kremo po prausumosi net minties nekilo naudot. Siandien apsiciupinejau doh.gif tai veidas irgi svelnutis, plaukai minkstuciai (gal nuo kondicionieriaus g.gif ) nes plaukus pirma karta isskalavau tame pat vandeny
Butinai kartosiu procedura wub.gif wub.gif wub.gif Nu labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 12, 22:50)
Nu ale ziurekit man, vieni kriminalai  lotuliukas.gif  Jau senai svajoju rozmarinu hidrolata pirkt tik del plauku, nu bet sysiuku "kvepet" tai nenoriu  schmoll.gif

O dabar pasipasakosiu  ax.gif
Pasidariau vakar vonia su avizu glitimu  blink.gif  ar kaip cia ji vadint  g.gif  Vakar

saunuole:) as kaip tik norejau pasitikslinti, kaip jus su avizelemis vonias darote? uzpilate verdanciu vandeniu ir po to visa ta kosele i maisiuka ir i vonia? ar kaip kitaip?smile.gif ir as noreciau su avizelemis pasidaryti. ir kokias avizeles, cielas ar dribsniai tiks,kuris variantas geriau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 12, 18:47)
Atsiprašau jei netyčia kažkur praleidau, bet kur visus ingridientus pirkai? 4u.gif

AZ 4u.gif

o as neprieinu niekaip prie savaiminio gamybos, reikia-noriu, bet nespeju paskutiniu metu nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 12, 21:50)
Nu ale ziurekit man, vieni kriminalai  lotuliukas.gif  Jau senai svajoju rozmarinu hidrolata pirkt tik del plauku, nu bet sysiuku "kvepet" tai nenoriu  schmoll.gif

Reikia paprasčiausiai išbandyt pačiai, kvapas ir tiek, aštrokas, bet su "sysiukais" jokių asociacijų, o ir ant plaukų ilgai neišlieka. Aš sėkmingai naudoju ir dar kartosiu.
Atsakyti
Merginos, gal yra turėjusių morkų sėklų hidrolatą, domintų jo kvapas? 4u.gif
Atsakyti