Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Rasma @ 2010 04 12, 16:13)

vienur paminėtos girnos, bet parašyta, kad šalto spaudimo būdu. Gal ne visada tokio jie turi? Ir kokia kaina maždaug būna??
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 12, 17:24)
vienur paminėtos girnos, bet parašyta, kad šalto spaudimo būdu. Gal ne visada tokio jie turi? Ir kokia kaina maždaug būna??

Nepamirškit, kad kalbu apie aliejus, kuriuos LT parduoda maistui (ir aišku tinka kosmetiniams tikslams..). Maisto aliejaus nėra tokio ženklinimo kaip 'laisvai tekantysis' ax.gif , maisto srityje tai vadinama ' raw stone-crushed', bet supilsčius į butelius etiketėje bus nurodytas, deja, šaltasis spaudimas ir extra virgin klasė, tiesiog tokie reikalavimai.

Pvz.: http://www.therawfoo...37tbfqlbij05d11
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 11, 22:25)
va, va, mano mb lygiai taip pat argumentavo apie HadenS, sake vienintelis, kuris jam pleiskanu nepalieka, o kzakaip mazais zingsneliais priejom prie to kad dabar ir N Siberica naudoja is pradziu bandem naturalu, pagerinau ji arbatmedziu, kad nuo pleiskanu butu, bet dirgino oda, niezejo, tai tada nupirkau nuo pleiskanu to pacio N Siberica ir jau baigia buteli sunauditi ir sake zinai visai nieko  ax.gif Cia jau man laimejimas  smile.gif

thumbup.gif na, labai tikiuosi, kad ir as pasieksiu toki lamejima rolleyes.gif

QUOTE(materiallove @ 2010 04 11, 22:30)
zinau kad kazkuri is jusu yra naudojusi weledos vandenuka plauku augimui skatinti tik nepamenu kuri,gal galetumete pakomentuoti? labai idomu ir jis yra mano pirkiniu sarase

karta naudojau, na, patiko tas galvos odos gaivumas, lyg ir purumas, del plauku augimo kazko tokio ypatingo nepastebejau, nzn, daugiau kazkaip nesinori pirkt, manau ir paciai galima koki purskaliuka susimeistraut, rozmarinu EA palasint.

QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 12, 17:02)
Man NS kvapas  wub.gif bet nuo pleiskanu man labiau padėjo i šampūnus lašinamas rozmarinų ir arbatmedžių EA

reiks butinai palasinti 4u.gif

p.s. o man tai kaip kvepia AN zaliasis molis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 10, 21:48)
radau recepta AZ:
- Baltasis molis: 
- Ryžiai miltelių dalelių Bio: 
- Kaštoniniai milteliai: 
- Ocre Rose 
- Geltona ochra: 
- Cinko oksidas: 
aromatinių Abrikosų Bio: 
Procedūra:
Visus miltelius ir sumaišykite kruopščiai grūstuvu kol gauname atitinkama spalva.  Tada pridedame aromatinoi ekstrakto abrikosų ir sumaišoma kruopsciai.

Atsiprašau jei netyčia kažkur praleidau, bet kur visus ingridientus pirkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 12, 16:38)
Tik tiek? Galvojau kokius 5 bent jau...

Na, čia mano sąvoka "lašiukas" buvo labai abstrakti biggrin.gif Tiesiog iš butelioko įpilu tiesiai, tai visas "lašas" ten išeina. Tikrai į EA lašiuką nepanašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 12, 16:46)
o apie kokias ten bema kapsules buvo uzsiminta?

turejau galvoje sitas.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 04 12, 18:47)
Atsiprašau jei netyčia kažkur praleidau, bet kur visus ingridientus pirkai? 4u.gif

itariu, kad AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 12, 18:13)
p.s. o man tai kaip kvepia AN zaliasis molis biggrin.gif

Man irgi wink.gif Ir milteliai vaisių labai kvepia. O ir skanūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 12, 18:13)
karta naudojau, na, patiko tas galvos odos gaivumas, lyg ir purumas, del plauku augimo kazko tokio ypatingo nepastebejau,  nzn, daugiau kazkaip nesinori pirkt, manau ir paciai galima koki purskaliuka susimeistraut, rozmarinu EA palasint.

drinks_cheers.gif nepastebejau kazkokio ypatingo poveikio, del kurio buciau kartojusi antra buteliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 12, 16:38)
Rozmarinu labai girtas hidrolatas plaukams ax.gif

Nezinau ar man cia vienai, bet rozmarinu hidrolatas ant plauku tokia smarve, kad nebeimanoma jo naudoti doh.gif MB sake neis su manimi miegoti, jei as dar jo uzsipurksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 20:33)
Nezinau ar man cia vienai, bet rozmarinu hidrolatas ant plauku tokia smarve, kad nebeimanoma jo naudoti  doh.gif MB sake neis su manimi miegoti, jei as dar jo uzsipurksiu  biggrin.gif

Man ne tik ant plaukų schmoll.gif Man nuo veido irgi jaučias. MB sakė kaip ir taviškis, tik patikslino - kačių šlapimu trenkiu. Ir negaliu nesutikt. Be to, šitas kvapas nedingsta greitai. Darbe sėdėdama dar jaučiau jį, kitaip nei melisų ar hamamelių hidrolatai.
Atsakyti
o man rozmarinu hidrolatas nelabai kvepia, bet pakenciamai ir greit tas kvapas isgaruoja 4u.gif

o kokie EA yra drekinantys ir tinkantys besiveliantiems plaukams?
mano plaukai labai veliasi ir sausi, o dar ilgi, tai nusprendziau apsikirpti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 19:33)
MB sake neis su manimi miegoti, jei as dar jo uzsipurksiu  biggrin.gif

Maniškiui jau viskas persismelke puiklapiais mūsų namuose, eina ir visus šleikštysi smile.gif
Atsakyti