Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 08, 20:51)
Rkatyte, cinko oksido gavau pas is AN ax.gif

Dėkui 4u.gif šį siunčiuosi, bet žiūriu kitų naujų prekyčių atsirado ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 15:52)
merginos, šį mėnesį Sveikuose produktuose ekologiškiems šaltai spaustiems aliejams iki 40 proc. nuolaidos! Konkretesnė info - parduotuvėse smile.gif Šios savaitės prekės - AO balansuojamasis GPB kondicionierius, gaivinamasis dykumos augalų kondicionierius, glotninamasis japoninių kamelijų šampūnas ir kondicionierius, jiems 30 proc. nuolaida smile.gif

ir jie užsivežė sertifikuotų lubrikantų  g.gif
Nimfali iki balandžio 30 dienos Ciel d'Azur viskam -25 proc., Druide sviestmedžio sviestui  -30 proc.

Galiu pakomentuoti, kokiems SP aliejams nuolaida Jaksto g. (bent jau buvo penktadieni bigsmile.gif ): kvieciu zelmenu, alyvuogiu prieskoniniams ir alyvuogiu extra virgin kur po 500 ml (ju kaina ~ 54-59 be nuolaidos), - pardaveja pasakojo, kad gamina labai senas tradicijas turinti seima, bet neirode, kad laisvai plaukiantis aliejus, tai nesusigundziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 12, 16:11)
man ši priemonė kol kas irgi vienintelė gelbėjanti kai jau niekas kitas nebegelbėja, nors aliejinės kaukės su eteriniais kazkiek apramina galvos oda, bet vistik kartas nuo karto turiu griebtis sulsenos kad ir kaip gaila nenaturalios  verysad.gif

Man nuo pleiskanų pagelbėjo Weledos rozmarinų šampūnas (nors jis nėra visiškai eko, kaip girdėjau g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 12, 16:28)
Dėkui  4u.gif  šį siunčiuosi, bet žiūriu kitų naujų prekyčių atsirado  ax.gif
Papildyta:
Galiu pakomentuoti, kokiems SP aliejams nuolaida Jaksto g. (bent jau buvo penktadieni  bigsmile.gif ): kvieciu zelmenu, alyvuogiu prieskoniniams ir alyvuogiu extra virgin kur po 500 ml (ju kaina ~ 54-59 be nuolaidos), - pardaveja pasakojo, kad gamina labai senas tradicijas turinti seima, bet neirode, kad laisvai plaukiantis aliejus, tai nesusigundziau  ax.gif

O cia koks terminas? Prasome placiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 12, 08:30)
Aš lašiuką glicerino į aliejinę kaukę įdedu smile.gif

Tik tiek? Galvojau kokius 5 bent jau...

QUOTE(rytorasa @ 2010 04 12, 14:28)
o kame tirpsta?  rolleyes.gif

Glicerinas hidrolate. Tai galvoju reiks viena hidrolata pasidaryt su glicerinu. Rozmarinu labai girtas hidrolatas plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 12, 15:34)
O cia koks terminas? Prasome placiau  smile.gif

kai žaliava sumalama, o aliejus išplaukia iš jos pats - be jokiu spaudimų papildomų, presų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 04 12, 16:33)
Man nuo pleiskanų pagelbėjo Weledos rozmarinų šampūnas (nors jis nėra visiškai eko, kaip girdėjau  g.gif ).

bandziusi as sita sampuna tai tik del purinimo plauku aptiko, negyde jis manes jame yra sls, todel gali labiau sudirginti oda g.gif , pas mane su tom pleiskanom ne siaip kosmetine problemele, bet pagal viska tai seborejinis dermatitas ir plius dar paveldetas nes mama su tuo paciu kankinasi doh.gif tai tik pakeisti sampuna jokio efekto neduoda
o apie kokias ten bema kapsules buvo uzsiminta? Nors bema sampunas nuo pleiskanu man priesinga efekta sukele, o ne pagyde, tai neturiu akies as ant jo
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 12, 16:34)
O cia koks terminas? Prasome placiau  smile.gif

Jau parašė Satura:4u:

Dar noriu pagirti Argital šampūną riebiems ir pleiskanotiems plaukams plaukams su dilgėlių lapų ekstraktu ir rozmarinais - po kelių bandymų pasirodė geriausias iš bandytų bigsmile.gif
Ir kitą jau seniau pirktą noriu pagirti - Farfalos melisų šampūną - labai švelnus, gerai išplauna, žodžiu užskaitau. Tik kitą kartą manau bandysiu neem'o-rasulo.
Patinka ir Farfallos rožių kondicionierius (Farfalla care conditioner)- kvapas tikrų rožių, gal nėra toks labai maitinantis kaip Sante Briliant care, lengvesnis, bet gerai pakaitaliojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 12 balandžio 2010 - 15:52
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 12, 16:28)
alyvuogiu extra virgin kur po 500 ml (ju kaina ~ 54-59 be nuolaidos), - pardaveja pasakojo, kad gamina labai senas tradicijas turinti seima, bet neirode, kad laisvai plaukiantis aliejus, tai nesusigundziau  ax.gif

Be reikalo.
Reikėjo pažiūrėti iš kur, būčiau pasakius cool.gif
Bet jei tie aliejai kaip manau (Castro de Rio/Granados, Andalūzijos regiono Ispanijoje) - tai suklydai neimdama vien dėl pardavėjos negalėjimo paaiškint..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 12, 16:52)
Be reikalo.
Reikėjo pažiūrėti iš kur, būčiau pasakius cool.gif
Bet jei tie aliejai kaip manau (Castro de Rio/Granados, Andalūzijos regiono Ispanijoje) - tai suklydai neimdama vien dėl pardavėjos negalėjimo paaiškint..

Tikrai itališkas, tai gal nesuklydau mirksiukas.gif Atrodo šis, nes buvo du panašus, tai: "Extra virgin Canino alyvuogių aliejus, ekologiškas. Italijoje užaugintas, perdirbtas ir sertifikuotas produktas. Il Molino, Viterbo provincija, Centrinė Italija."
Gamintojų tinklapyje rašo, kad :The olives, picked and pressed within the space of a few hours, guarantee a product full of chlorophyll, polyphenol, and tocopherol, which have an important anti-oxidant function and represent a precious source of vitamin nutrition. The pressing is performed using a continuous cold cycle process. "

O kur tavo minėto gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 12 balandžio 2010 - 15:59
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 12, 16:13)
Maniskis turi Druide dandrex ir sampuna ir losjona nuo pleiskanu, bet pleiskanu vistiek yra, o ir oda sudirginta, niezti  g.gif

MB irgi visiškai neišgydo, bet sako, kad nepalyginamai geriau jaučiasi nei seniau net ir nizoral kai plaudavo. O jam seborėjinis dermatitas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 11, 20:25)
o kol kas man jis visai patinka, tikiuosi ir toliau taip bus, nes nu pastoviai kazkokia galvos oda sudirgusi budavo. Oi, kaip as bandau visaip mb atpratinkt nuo HandS  doh.gif jau taip ji isikandes, atseit jam tik nuo jo pleiskanu nebuna doh.gif

Man NS kvapas wub.gif bet nuo pleiskanu man labiau padėjo i šampūnus lašinamas rozmarinų ir arbatmedžių EA
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 12, 16:53)
Tikrai itališkas, tai gal nesuklydau  mirksiukas.gif Atrodo šis, nes buvo du panašus, tai:  "Extra virgin Canino alyvuogių aliejus, ekologiškas. Italijoje užaugintas, perdirbtas ir sertifikuotas produktas. Il Molino, Viterbo provincija, Centrinė Italija."

'Laisvai tekantįjį' aliejų išgauti reikalingos akmens girnos, tai ir yra - pranašumo ženklas (paprastai turbūt visada nurodomas smile.gif ) prieš kitus šaltai/mechaniškai spaustus aliejus mirksiukas.gif Šiaip iš alyvuogės aliejus neišbėgs schmoll.gif Jei taip būtų, tai nereiktų nurinkt alyvuogių, kibirus pastatei po medžiu ir viskas. O su akmens girnomis taip ir dirbama - akmens luitai veikia rotaciniu būdu, tarp jų supilamos alyvuogės ir va tada paliekama nutekėti aliejui cool.gif

Bet Canino nėra labai 'šeimyninio ūkelio' išvis..medžius jie nupurto (nerenka į 'macacos' rankomis) ir tikrai šaltai spaudžia verysad.gif

Va čia būna: http://uzupiokrautuv...vuogiu-aliejus/
Atsakyti