QUOTE(Katherina @ 2010 04 11, 02:38)
Čia iš užrašų: Nuo pleiskanų: jojobos al. Rozmarinų, čiobrelių, šalavijų, arbatmedžio EA.
Skalavimas actu padeda
aciu. vakar isilasinau i sampuna arbatmedzio ir perskalavau actu
Vakar kaip tik draugei pasakojau, kad atsirado pleiskanu, pradejom kalbeti, ir ji man primine Head&Shoulders. Ir tada prisiminiau, kad vistik ne pirma, o antra karta gyvenime dabar turiu pleiskanu. Pirmas kartas buvo paauglysteje, nuo Head&Shoulders. O juk sitie sampunai, atseit, nuo pleiskanu!
Tai man drauge tokia neitiketina isorija pasakojo - kad H&S sukuria kaip ir priklausomybe - pradejus juos naudoti gali atsirasi pleiskanu, bet ji ilgainiui naudojant pleiskanos dingsta, taciau jei tik pradedi naudot kitoki sampuna - jos atsiranda. Zodiu, turi grizti prie H&S jei nenori pleiskanu
Kazkokia mistika
, idomu, cia teisybe?
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 11, 23:16)
kaip suprantu, aliejines kaukes plaukams yra maitinancios
o gal zinot kokiu gerai drekinanciu kaukiu?
ir as galvoju, kad glicerinas gal padetu drkint. bet ji gal geriau maisyt su vandens pagrindo priemone, o ne su aliejum
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 12, 08:41)
DG - as ir maisau moli su vandenuku-hidrolatu,mineralinio dapilu, bet jis man kimba prie saukstelio, prie dubenelio- vakar dariausi vel kauke veidui, tai jau pamokyta pasidariau visai neblogai
tai as rasiau, kad man nekimba tada, kai buna isbrinkes. tiesiog uzbarstau ant vandens ir palieku isbrinkt. tik tada maisau.
bet jei jau atradai savo metoda, tai liuks
QUOTE(krepsyte @ 2010 04 12, 09:55)
čia ir užstrigau
taip, rasyk man