Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 12, 09:30)

Aš lašiuką glicerino į aliejinę kaukę įdedu smile.gif

glicerinas aliejuje netirpsta smile.gif todel, manau, jokios is to naudos... smile.gif
Atsakyti
buvau vakar kirpykloje. Sumasciau, kaip atsiauginti savo naturalius plaukus, kad nebutu skausminga kuomet atauga tamsus plaukai ir sviecia juodas pauksciu takas is po sviesintu plauku:) graziai pakirpo ir visa galva padaze sokoladinemis plonomis sruogelemis, o ejau jau su ataugusiomis saknimis. Super gavosi, visiskai nezimato, kad mano pacios plaukai atauge nemazai, manau taip ir atsiauginsiu savas kasas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 10, 21:13)
nu ka, pasigirsiu, jau antra diena naudoju savos gamybos biria pudra, ji nemaskuoja, bet toki grazu lengva idegio efekta suteikia  wub.gif  veidas taip sveikai atrodo, zodziu patiko  cool.gif

bigsmile.gif Negaliu atsistebet visu jusu isradingumu! thumbup.gif

DG - as ir maisau moli su vandenuku-hidrolatu,mineralinio dapilu, bet jis man kimba prie saukstelio, prie dubenelio- vakar dariausi vel kauke veidui, tai jau pamokyta pasidariau visai neblogai rolleyes.gif - tokia kosele gavosi, ne ideali , ale visai jau neblogai - esme, kad as mazai skyscio pildavau, o kai atsibosdavo, kad jau pripildavau vandens, tai tada ir gaudavosi tik molinas vanduo...Zodziu- ismokau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 balandžio 2010 - 09:47
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 12, 10:14)
glicerinas aliejuje netirpsta  smile.gif  todel, manau, jokios is to naudos... smile.gif

Man tai puikiausiai išsimaišo, buvau tikra, kad tirpsta... smile.gif Na, bet kuriuo atveju, kodėl naudos nėra? Taigi vis tiek pasiskirsto ant plaukų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 12, 10:35)
ne, negalime smile.gif Temoje galim rašyti, tik kai gaunam, o kas ką planuoja ir kaip - trinama  cool.gif

pirmos temos žinutės, aišku, paskaityti nereikia?  mirksiukas.gif

Skaičiau tongue.gif , bet tai nereiškia kad radau (juk rašiau, kad tundra)lotuliukas.gif Ir kas yra DG žinau. Kelis jos muliukus bloge radau, bet norėčiau įsigyti... čia ir užstrigau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 11, 02:38)
Čia iš užrašų: • Nuo pleiskanų: jojobos al. Rozmarinų, čiobrelių, šalavijų, arbatmedžio EA.
Skalavimas actu padeda smile.gif

aciu. vakar isilasinau i sampuna arbatmedzio ir perskalavau actu smile.gif

Vakar kaip tik draugei pasakojau, kad atsirado pleiskanu, pradejom kalbeti, ir ji man primine Head&Shoulders. Ir tada prisiminiau, kad vistik ne pirma, o antra karta gyvenime dabar turiu pleiskanu. Pirmas kartas buvo paauglysteje, nuo Head&Shoulders. O juk sitie sampunai, atseit, nuo pleiskanu! blink.gif
Tai man drauge tokia neitiketina isorija pasakojo - kad H&S sukuria kaip ir priklausomybe - pradejus juos naudoti gali atsirasi pleiskanu, bet ji ilgainiui naudojant pleiskanos dingsta, taciau jei tik pradedi naudot kitoki sampuna - jos atsiranda. Zodiu, turi grizti prie H&S jei nenori pleiskanu blink.gif Kazkokia mistika biggrin.gif, idomu, cia teisybe?

QUOTE(Dolphin @ 2010 04 11, 23:16)
kaip suprantu, aliejines kaukes plaukams yra maitinancios ax.gif  o gal zinot kokiu gerai drekinanciu kaukiu? 4u.gif

ir as galvoju, kad glicerinas gal padetu drkint. bet ji gal geriau maisyt su vandens pagrindo priemone, o ne su aliejum g.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 12, 08:41)
DG - as ir maisau moli su vandenuku-hidrolatu,mineralinio dapilu, bet jis man kimba prie saukstelio, prie dubenelio- vakar dariausi vel kauke veidui, tai jau pamokyta pasidariau visai neblogai rolleyes.gif

tai as rasiau, kad man nekimba tada, kai buna isbrinkes. tiesiog uzbarstau ant vandens ir palieku isbrinkt. tik tada maisau.
bet jei jau atradai savo metoda, tai liuks wink.gif

QUOTE(krepsyte @ 2010 04 12, 09:55)
čia ir užstrigau doh.gif

taip, rasyk man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 12, 13:13)
tai as rasiau, kad man nekimba tada, kai buna isbrinkes. tiesiog uzbarstau ant vandens ir palieku isbrinkt. tik tada maisau.
bet jei jau atradai savo metoda, tai liuks wink.gif

Tiksliai doh.gif , sita pamirsau, kad rasei ! Butinai pabandysiu kita karta!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 12, 13:13)
Vakar kaip tik draugei pasakojau, kad atsirado pleiskanu, pradejom kalbeti, ir ji man primine Head&Shoulders. Ir tada prisiminiau, kad vistik ne pirma, o antra karta gyvenime dabar turiu pleiskanu. Pirmas kartas buvo paauglysteje, nuo Head&Shoulders. O juk sitie sampunai, atseit, nuo pleiskanu!  blink.gif
Tai man drauge tokia neitiketina isorija pasakojo - kad H&S sukuria kaip ir priklausomybe - pradejus juos naudoti gali atsirasi pleiskanu, bet ji ilgainiui naudojant pleiskanos dingsta, taciau jei tik pradedi naudot kitoki sampuna - jos atsiranda. Zodiu, turi grizti prie H&S jei nenori pleiskanu  blink.gif Kazkokia mistika  biggrin.gif, idomu, cia teisybe?

na žinok gal ir teisybė g.gif MB visad plaudavo galvą su H&S, nes tik nuo jo nebūdavo pleiskanų. Paskutinį kartą nusipirko, nes nuo eko jam pilna galva, net baisu žiūrėt. NU ir ką pleiskanų nemažėja o daugėja doh.gif Ėmiausi priemonių. Jokių galvos plovimų šituo š.. Tai jam galvą trinu alavijo geliu su arbatmedžiu. Laiko tiek kiek netingi. Paskui plaunu su soda, ir perskalauju su acto vandeniu. Bent jau priėjus pleiskanų nesimato, ant plaukų, galvos oda pašviesėjo, mažiau sudirgusi. Ale taigi pasibaigė kaip tik ir FIN šampūnas, sakau plauk vaikui galvą su H&S kol kitą nupirksiu, tai taip pasižiūrėjo į mane blink.gif Ai tada sakau gerai su DG muilu gali išplauti rolleyes.gif
Dabar nežinau kokį šampūną pasirinkti, kad jam būtų patogų naudoti, bet nebedirgintų odos. Jau tikrai žinau, kad jam tos problemos nuo SLS doh.gif
Atsakyti
MB nuo pleiskanų kažkiek gelbsti druide dandrex. Dar dairausi į argital šampūną ir skystį nuo pleiskanų. Bet kol tą druide litrinį butelį subaigs turbūt metai praeis lotuliukas.gif

Paišlaidavau stepone doh.gif Dabar testuoju veido prausiklį su fitino rūgštimi, niaoulio ir ramunėlių kremus. Tai ramunėlės tikrai nesmirda, nė kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 12, 10:14)
glicerinas aliejuje netirpsta  smile.gif  todel, manau, jokios is to naudos... smile.gif

o kame tirpsta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 12, 09:24)
na, tikiuosi, kad ir MB tiks NS sampunas unsure.gif nes tada tai nezinau ka reiks daryt. o MB efektyviausia priemone nuo pleiskanu tai sulsena doh.gif o mano ekologiskos kaukes tai s.. doh.gif tai dabar sakiau imsiuos visu imanomu priemoniu. skalaus jis man galva obuoliu actu, desis kaukes ir plaus geru sampunu biggrin.gif dar sakiau reiks gal ismegint bemos kapsules nuo pleiskanu. gal kas bandet? ax.gif

man ši priemonė kol kas irgi vienintelė gelbėjanti kai jau niekas kitas nebegelbėja, nors aliejinės kaukės su eteriniais kazkiek apramina galvos oda, bet vistik kartas nuo karto turiu griebtis sulsenos kad ir kaip gaila nenaturalios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 12, 14:27)
MB nuo pleiskanų kažkiek gelbsti druide dandrex. Dar dairausi į argital šampūną ir skystį nuo pleiskanų. Bet kol tą druide litrinį butelį subaigs turbūt metai praeis  lotuliukas.gif

Maniskis turi Druide dandrex ir sampuna ir losjona nuo pleiskanu, bet pleiskanu vistiek yra, o ir oda sudirginta, niezti g.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 04 12, 15:28)
o kame tirpsta?  rolleyes.gif

Skystyje.
Atsakyti