Paziurejus i ju siulomus gaminius is tiesu atrodo, kad viskas is AZ
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 08, 15:10)
Paziurejus i ju siulomus gaminius is tiesu atrodo, kad viskas is AZ
Kaip iš AZ, tai hidrolatų kažkaip mažoka
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 08, 14:39)
taip ir niekas netasake kiek lietuvoje kainuoja laveros savaiminis jei yra?
Laveros savaiminis čia yra (veidui): http://www.juara.lt/...param=cat&id=29 59.90 Lt
Kokiu ten recepteliu radau- spindinti pudra ! Seseliai, skaistalai...
Satura, ar ne tavo ji?
Satura, ar ne tavo ji?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 08, 13:39)
o man labai patinka argital su varnelesom, ypac kai tepu be bronzanto
satura, gal palyginsi kiek kainuoja zaliazalia argital mano kremukas?nes berods nete ekoeko ziurejau kad virs 70lt.
satura, gal palyginsi kiek kainuoja zaliazalia argital mano kremukas?nes berods nete ekoeko ziurejau kad virs 70lt.
man manasis irgi patinka su ramunėlėm - toks gerai subalansuotas ir jeigu oda ko pradeda pykti, jis gerai nuramina gaisrus
nežinau aš kainos ŽaliaŽalia (ne iš jų pirkau)
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 13:40)
Nemoku cituoti, kai ankstesnė tema uždaryta, tai ats. Agnutai ir Saturai:
-na va, dabar ir man reikia Argitalio rožių kremo, o kuom jis tau taip patinka?
-na va, dabar ir man reikia Argitalio rožių kremo, o kuom jis tau taip patinka?
cituoti kaip ir čia - pasižymi "cituoti" prie dominančių postų, sistema įsimena, o naujoje temoje tiesiog paspaudi "atsakyti"
jis minkštas, švelnus, skaniai kvepia. Odą padaro matinę, bet man jis geriau pačią odą drėkina
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 08, 13:40)
Priminkite, gedimino 9 prekiaujama argital?
nea, neprekiaujama
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 13:45)
Tiesa, šiandien atradau dar vieną eko kosmetikos krautuvėlę: gyvoji kosmetika
vėl deja vu efektas Man irgi į AZ panašiausia
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 13:48)
ekologiškos kosmetikos rinka pas mus dar tokia nenusistovėjusi ir sunkiai vertinama
aha Apie save tik gražų (tikrai), bet abstraktų tekstuką parašė. Dėkoja Monikai ir Pauliui berods, bet nei koks jos pačios vardas, nei ar ilgas domėjimosi ir bandymų stažas, tai neradau
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 12:13)
nu gerai gerai, ikalbejai dar tada itarinesiu muilu riesutu miltelius (idejau, atseit, pilingui). siaip Tu teisi, tokie augaliniai dalykeliai gali skatinti gedima
be to kitoki cukru naudojau - toki slapesni
be to nedejau arbatmedzio eterinio, jis irgi, jauciu, pristabdo gedima.
tai dabar apsidariau labai panasu, idejau vel muilo riesutu. tik sikart nedejau molio, o idejau arbatmedzio.
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 08, 12:34)
Sakykit ar kas esat bande deti Vit. E i lupu balzama, kazkaip man siandien susisviete, kad turetu buti gerai ir ilasinau lasiuka
as dedu
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 12:38)
gi sakiau, kad tik campakai ir viskas..Tai dabar campakai ir tusas ir dabar jau viskas- daugiau nieko
dar spanguoliu milteliai ir jau tikrai viskas
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 12:45)
Pirktiniuose radau, kad deda cinko oxido ir titano dioksido, pirmojo yra AZ, o antrojo neteko matyti. Ir ieškau recepto, - galvoju susikombinuočiau kokį losjoną vasarai
tikrai maciau keliose vietose uk, jei nerasi lt.
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 15:16)
Kokiu ten recepteliu radau- spindinti pudra ! Seseliai, skaistalai...
Satura, ar ne tavo ji?
Satura, ar ne tavo ji?
Pabūsiu detektyve - Satura dukters kol kas neturi (ten kur dėkoja, rašė, kad viskas prasidėjo nuo dukters), tai ne Saturos
Greitai prisipažinkite kieno
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 14:16)
Satura, ar ne tavo ji?
kas, parduotuvė? Ne, nebent aš pati apie tai nežinojau
čia tikrai iš AZ:
Lūpų blizgis (drėgnų lūpų efektas)
receptai - dekoratyvinė kosmetika
Cukraus želės 15gr.
1-3 lašai (priklauso nuo norimo spalvos intensyvumo)burokėlių sulčių koncentrato
Ant peilio galio spindinčio žėručio
Vanilės ea 2 lašai.
Viska labai gerai išmaišyti ir supilti į lūpų blizgio indelį.
tik dar pridėsiu, kad nežinia nuo ko, bet tas blizgis biškelį apkarsta, ta prasme, nėra skanus Apskritai tai neturiu matyt aš stipraus perpardavinėjimo instinkto ir niekad nesiūlyčiau žmogui tokio dalyko, kokio pati iki galo nesu perpratus, kaip savo blizgio skonio kaitos
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 15:18)
man manasis irgi patinka su ramunėlėm - toks gerai subalansuotas ir jeigu oda ko pradeda pykti, jis gerai nuramina gaisrus
cituoti kaip ir čia - pasižymi "cituoti" prie dominančių postų, sistema įsimena, o naujoje temoje tiesiog paspaudi "atsakyti"
jis minkštas, švelnus, skaniai kvepia. Odą padaro matinę, bet man jis geriau pačią odą drėkina
nea, neprekiaujama
aha Apie save tik gražų (tikrai), bet abstraktų tekstuką parašė. Dėkoja Monikai ir Pauliui berods, bet nei koks jos pačios vardas, nei ar ilgas domėjimosi ir bandymų stažas, tai neradau
nea, neprekiaujama
Ir kvapas tikrų rožių ? Tada dar labiau reikia ech, o jau prisipirkau ir rožių fitolio KN, ir hidrolatų užsisakiau, rožių vaško turiu, jau galvojau kad gaminsiuos rožių kremą
Man vieninteliai Laveros rankų ir kūno kremai iš rožių serijos smirda, kitų kvapai patinka
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 14:25)
Ir kvapas tikrų rožių ?
rožių, bet jei nepatinka Laveros kvapai, patarčiau pirmiausiai pauostyti, ar Argital tau priimtinas, nes čia kažkas tarp Hauschkos ir Laveros
gaminkis gaminkis, gal net geriau išeis
nu gerai gerai, prisipazistu, mano ta krautuvele.
juokauju, zinoma. vistiek nepatiketumet, jauciu - muilais neuzversta
bet siaip, man atrodo, duokit sansa. taigi sunku sugalvot kazka jau labai naujo vienaip ar kitaip kazka primins. ne? man atrodo, bile tik kuriasi, didesne pasiula visad i nauda.
juokauju, zinoma. vistiek nepatiketumet, jauciu - muilais neuzversta
bet siaip, man atrodo, duokit sansa. taigi sunku sugalvot kazka jau labai naujo vienaip ar kitaip kazka primins. ne? man atrodo, bile tik kuriasi, didesne pasiula visad i nauda.