kaip suprantu, aliejines kaukes plaukams yra maitinancios o gal zinot kokiu gerai drekinanciu kaukiu?
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 12, 00:16)
kaip suprantu, aliejines kaukes plaukams yra maitinancios o gal zinot kokiu gerai drekinanciu kaukiu?
Man to pacio labai reiketu
(galvoju deti glicerina i kaukes, kondicionieriu )
QUOTE(materiallove @ 2010 04 11, 22:30)
zinau kad kazkuri is jusu yra naudojusi weledos vandenuka plauku augimui skatinti tik nepamenu kuri,gal galetumete pakomentuoti? labai idomu ir jis yra mano pirkiniu sarase
Naudojau, patiko. Plaukai po jo skaniai kvepia, papurę. Augimą kažkiek paskatina, kiek pastebėjau.
as pastaruoju metu vakarais irgi prausiu DG muiliuku o rytais ciel d'azur valomuoju geliu su alaviju
[/quote]
Ar galėtumėt paaiškinti tundrai visiškai, kur rasti tuos stebuklingus DG muiliukus? Užsimušk nerandu
[/quote]
Ar galėtumėt paaiškinti tundrai visiškai, kur rasti tuos stebuklingus DG muiliukus? Užsimušk nerandu
QUOTE(krepsyte @ 2010 04 12, 08:31)
juos gamina musu nare Daddygirl
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 15:22)
O negali būti, kad tiesiog ŽaliaŽalia importuoja Argitalį ir pagal susitarimus tiekia jį Juarai, kuri naudoja ir tas pačias etiketes, ir laikosi "rekomenduojamos mažmeninės pardavimo kainos"? Sakau taip todėl, kad pati dirbu parduotuvėje, o mūsų importuojamas prekes ima ir kitos parduotuvės, su tom pačiom etiketėm ir išlaikydamos tapačias mažmenines kainas
Ne, argitalį dabar į LT importuoja dvi įmonės UAB Žalia Žalia ir J & C "JUARA"
http://www.argital.i...intheworld.html
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 11, 21:25)
o kol kas man jis visai patinka, tikiuosi ir toliau taip bus, nes nu pastoviai kazkokia galvos oda sudirgusi budavo. Oi, kaip as bandau visaip mb atpratinkt nuo HandS jau taip ji isikandes, atseit jam tik nuo jo pleiskanu nebuna
QUOTE(Nirida @ 2010 04 11, 22:25)
va, va, mano mb lygiai taip pat argumentavo apie HadenS, sake vienintelis, kuris jam pleiskanu nepalieka, o kzakaip mazais zingsneliais priejom prie to kad dabar ir N Siberica naudoja is pradziu bandem naturalu, pagerinau ji arbatmedziu, kad nuo pleiskanu butu, bet dirgino oda, niezejo, tai tada nupirkau nuo pleiskanu to pacio N Siberica ir jau baigia buteli sunauditi ir sake zinai visai nieko Cia jau man laimejimas
na, tikiuosi, kad ir MB tiks NS sampunas nes tada tai nezinau ka reiks daryt. o MB efektyviausia priemone nuo pleiskanu tai sulsena o mano ekologiskos kaukes tai s.. tai dabar sakiau imsiuos visu imanomu priemoniu. skalaus jis man galva obuoliu actu, desis kaukes ir plaus geru sampunu dar sakiau reiks gal ismegint bemos kapsules nuo pleiskanu. gal kas bandet?
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 12, 00:55)
Daug kartu minejot ledukus veidui, bet jautriai odai su kapiliarais nerekomenduojama. Taigi nusipirkau kazkurios rekomenduota roziu vandeni is sveiki produktai (8 litai) ir laikau saldytuve, naudoju kaip tonika, nu tai super
Va va, ir man jis super Bet SP savininkė, kai kažkada susitikom ir kalba užėjo, taip liūdnai nutęsė, kad jis neekologiškas... Seniai jau naudoju tą buteliuką, nemažai dar liko, tai nežinau, ar kartosiu paskui, ar ne. Bet patinka man
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 12, 01:21)
Aš lašiuką glicerino į aliejinę kaukę įdedu
QUOTE(krepsyte @ 2010 04 12, 07:31)
ne, negalime Temoje galim rašyti, tik kai gaunam, o kas ką planuoja ir kaip - trinama
pirmos temos žinutės, aišku, paskaityti nereikia?
[quote=Dolphin,2010 04 12, 01:16]
[/quote]
[quote=Rytine Kava,2010 04 12, 01:21]
[/quote]
Man labai puikiai drėkina avokadų aliejus, alyvuogių, nakvišų, argano, žodžiu, beveik visi aliejai. Plaukai minšti ir gerai sudrėkinti.
[quote=krepsyte,2010 04 12, 08:31]
[/quote]
[/quote]
Blogą pasiskaityk
[/quote]
[quote=Rytine Kava,2010 04 12, 01:21]
[/quote]
Man labai puikiai drėkina avokadų aliejus, alyvuogių, nakvišų, argano, žodžiu, beveik visi aliejai. Plaukai minšti ir gerai sudrėkinti.
[quote=krepsyte,2010 04 12, 08:31]
[/quote]
[/quote]
Blogą pasiskaityk