Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

vakar "atradimai" man buvo biggrin.gif na jums tai aisku ne... blush2.gif aliejine plauku kauke ploviau pirma issampuninus (be vandens)- issiplove puikiai! labai nustebus buvau, nes iki siol naturalus sampunas neisplaudavo man g.gif tada skundziausi jums kazkada kad aloe gelis man nei kiek nepakelia plauku nuo saknu- vakar jo siek tiek daugiau uztepiau, nei iprastai, tai ka jus- nepamenu dar tokio purumo thumbup.gif super smile.gif
O DG muiliuko vieno jau nebera bigsmile.gif uztat kaip maga kita bandyt ax.gif Daddy- jie puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 10, 20:07)
ojojoj, dabar jau būtinai reikės man ko nors, tiek įdomių dalykų jų puslapyje užtikau.. kokios kainos, gal atkreipei dėmesį?

Jau koks menuo kaip pasirode coslys maximose. Kainos ne is pigiausiu kiek pamenu. Tonikai, pieneliai veidui ~50t, duso zeles virs 20, dezodorantai irgi ~50lt. Daugiau nepamenu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 11 balandžio 2010 - 13:56
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 11, 14:54)
Jau koks menuo kaip pasirode coslys maximose. Kainos ne is pigiausiu kiek pamenu. Tonikai, pieneliai veidui ~50t, duso zeles virs 20, dezodorantai irgi ~50lt. Daugiau nepamenu  4u.gif

Rimtai?
nemaciau kazkaip dar niekur.. g.gif matyt tik paciose didziausiose.. smile.gif COSLYS esu bandzius tik kremuko veidui meginuka, tai labai geras buvo, bet kaina rodos virs 100Lt... Nemanau, kad prekybos centruose uz tokia kaina kas pirks.. na bet dziugu, kad ir prekybos centruose daugeja eko produktu! smile.gif
p.s. IKI maciau pradejo veztis irgi naturalia linija plovikliu visokiu ir valymo reikmesnu uz prieinama kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 17:31)
Aš irgi Droge pirkau, būna ir Eurovaistinėse. Kartais daro nuolaidas visai AloeDent produkcijai, pvz. pirkau už 19 vietoje nepilnų 24 ax.gif

Pvz. visokiose Sensodyne tai yra antiseptikų, kurie tikrai sutvarko dantenas, na bet čia kaip vaistus kas kartą naudoti sad.gif Blogių blogis, o ir dantys labai greitai pripranta prie tokios "terapijos".

droge si pasta be akcijos apie 20 Lt kainuoja, bet kai ja pirkau tai 18 Lt kainavo, matyt akcija buvo ax.gif

Sensodyne kazkuri jam MB irgi netiko, jam geriausia blend a med doh.gif

Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 10, 20:21)
O si pasta ekologiska? g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 22:55)
Taip.

ar tikrai ekologiska? g.gif man rodos, kad ne, tik buvo cia diskutuota, kad be blogiuku g.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 10, 23:42)
joa, man irgi jau sekancius kartus geriau suputoja, ar tik per 3, dar ir todel greiciau naudojas. Daba nusipirkau nuo pleiskanu, tai jis skystesnis ir putoja lyg geriau.

sita nuo pleiskanu MB pirkau ne per seniausiai. pleiskanos dar viena skaudi tema doh.gif kazkada cia buvom rimi, tai man pareiske, kad dabar pats issirinks sau sampuna nuo pleiskanu, nes mano naturalios priemones nepadeda, tai visa laime, kad vietoj kokio head and shoulders pavyko sita naturos siberikos isiulyt rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, as cia naujoke pas jus, sakykit kokie cia DG muiliukai? isverskit, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 04 11, 21:04)
merginos, as cia naujoke pas jus, sakykit kokie cia DG muiliukai? isverskit, aciu smile.gif

Čia vienos narės rankų darbo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 11, 19:03)
ar tikrai ekologiska? g.gif man rodos, kad ne, tik buvo cia diskutuota, kad be blogiuku g.gif
sita nuo pleiskanu MB pirkau ne per seniausiai. pleiskanos dar viena skaudi tema doh.gif kazkada cia buvom rimi, tai man pareiske, kad dabar pats issirinks sau sampuna nuo pleiskanu, nes mano naturalios priemones nepadeda, tai visa laime, kad vietoj kokio head and shoulders pavyko sita naturos siberikos isiulyt rolleyes.gif

o kol kas man jis visai patinka, tikiuosi ir toliau taip bus, nes nu pastoviai kazkokia galvos oda sudirgusi budavo. Oi, kaip as bandau visaip mb atpratinkt nuo HandS doh.gif jau taip ji isikandes, atseit jam tik nuo jo pleiskanu nebuna doh.gif
Atsakyti
Kokia naturalia plauku kauke galetumete rekomenduoti ir kad nebutu lb brangi? Sausiems plaukams, drekinamaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 22:55)

Aciu, reiks tada ismeginti, nes vis dar esu geros pastos ieskojimo kelyje..
QUOTE(lelyte99 @ 2010 04 11, 21:37)
Kokia naturalia plauku kauke galetumete rekomenduoti ir kad nebutu lb brangi? Sausiems plaukams, drekinamaja  4u.gif

Man patinka Laveros roziu kauke, plaukai padrekinti buna.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 11, 22:25)
o kol kas man jis visai patinka, tikiuosi ir toliau taip bus, nes nu pastoviai kazkokia galvos oda sudirgusi budavo. Oi, kaip as bandau visaip mb atpratinkt nuo HandS  doh.gif jau taip ji isikandes, atseit jam tik nuo jo pleiskanu nebuna doh.gif

va, va, mano mb lygiai taip pat argumentavo apie HadenS, sake vienintelis, kuris jam pleiskanu nepalieka, o kzakaip mazais zingsneliais priejom prie to kad dabar ir N Siberica naudoja is pradziu bandem naturalu, pagerinau ji arbatmedziu, kad nuo pleiskanu butu, bet dirgino oda, niezejo, tai tada nupirkau nuo pleiskanu to pacio N Siberica ir jau baigia buteli sunauditi ir sake zinai visai nieko ax.gif Cia jau man laimejimas smile.gif
Atsakyti
zinau kad kazkuri is jusu yra naudojusi weledos vandenuka plauku augimui skatinti tik nepamenu kuri,gal galetumete pakomentuoti? labai idomu ir jis yra mano pirkiniu sarase
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 11, 22:30)
zinau kad kazkuri is jusu yra naudojusi weledos vandenuka plauku augimui skatinti tik nepamenu kuri,gal galetumete pakomentuoti? labai idomu ir jis yra mano pirkiniu sarase

As dabar naudoju smile.gif tai kazkada padauginau, matomai, tai suriebalino plaukus blink.gif na man patinka kvapas, del efekto dar nezinau, nes naudoju nereguliariai ir gal kokias 3 savaites tik smile.gif
Atsakyti