Kalbant apie sampunu putojima... as jau pripratau, kad neputojantis daiktas ir nedaug jo gali puikiai isplauti plaukus (kalbu apie muilo riesutu vandeneli). Tai gal tas pats ir su sampunais?
Tik, aisku, reik perzengt ta isitikinima, kad plaukai turi paskesti putose (kuo ir as anksciau buvau isitikinus).
Toliau vietoj kondicionieriaus naudoju carrageena. Patinka. Tik, pasiziurejau, brangus jis
(buvau pirkus pries kelis metus, tai buvau spejus pamirst kaina). Saldytuve daugiau savaites nesugedo
(nors rekomenduoja per 3 d sunaudot)
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 13:33)
Ne nu, labai naudinga gyvenimiška patirtis yra darbas aptarnavimo sferoje
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 10, 19:46)
ar gavai mano email'a?
ne, negavau
QUOTE(andy @ 2010 04 10, 19:52)
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 10, 21:51)
Papildyta:
Diva:), o kodel nenori moli su vandeniu pabandyt taip maisyt, kaip rasiau?
QUOTE(Nirida @ 2010 04 10, 10:18)
sako ner lygiu
QUOTE(Etama @ 2010 04 10, 10:32)
norisi man to alijosiaus daugiau plaukams pameginti, geli naudojancios minejo, kad papurina plaukus. na sampunas turetu but liuks
man su rasulu tik tuo nepatiko, kad pradeda putoti tik antra trinkima, jau isskalavus vandeniu. tai palyginus ne tiek jau daug kartu naudojau, o sampuno jau gerokai nunaudota
kondicionieriaus nepalyginamai maziau. dar ko nepabandziau-rozmarinu ea isilasinti i sampuna, turbut lasiuka kita rankoje pamaisysiu ir ziuresiu kas gausis
yra dar uktekram aloe vera sampunas. dabar naudoju. visai neblogas. jame irgi antru nr aloe vera.
Papildyta:
Nu, isitikinau, kad nuo FIN sampuno atsirado pleiskanu. Tikrai, atsimenu, skaiciau, kad kazkas kazkaip jas isnaikina
Bet neturejau ir tikejaus, kad neturesiu
Arbatmedzio eteriniu? Neem'o milteliais? Ka dar vertetu pabandyt?
Labai negrazu - mano plaukai prie saknu praktiskai juodi.