Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 10, 21:13)
nu ka, pasigirsiu, jau antra diena naudoju savos gamybos biria pudra, ji nemaskuoja, bet toki grazu lengva idegio efekta suteikia  wub.gif  veidas taip sveikai atrodo, zodziu patiko  cool.gif

o kaip ja daret? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 09, 22:28)

ar gavai mano email'a? ax.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 14:22)
Natura Siberica bekvapis šampūnas - puikus ekonomiškas dalykas, gerai plauna, sąžiningai išlaiko dvi dienas nesuriebinęs plaukų, kaina super, tik kad naudojasi gan greitai. Per mėnesį sugebėjau 200 ml sunaudot doh.gif Kita vertus, kai toks pigus, tai ir nelabai stengiuosi taupyti blush2.gif Turėsiu jį omeny kitai finansinio sunkmečio bangai prispaudus cool.gif

aha, tikrai greit naudojasi, jis toks tirstas, pasirode ir sunkiai putojantis, su juo kazkaip reik taip normaliai "pamazgot", kad suputotu, tetis isvis ispeike, sake neputoja ir neisplauna jam plauku, va, tep verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 10 balandžio 2010 - 20:48
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 10, 21:14)
o kaip ja daret? 4u.gif

radau recepta AZ:
- Baltasis molis:
- Ryžiai miltelių dalelių Bio:
- Kaštoniniai milteliai:
- Ocre Rose
- Geltona ochra:
- Cinko oksidas:
aromatinių Abrikosų Bio:
Procedūra:
Visus miltelius ir sumaišykite kruopščiai grūstuvu kol gauname atitinkama spalva. Tada pridedame aromatinoi ekstrakto abrikosų ir sumaišoma kruopsciai.

Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 10, 21:48)
radau recepta AZ:

Čia jau aukštasis pilotažas, nes daug specialių ingredientų reikia turėti... ax.gif Man tik pasvajoti apie tai, kažkaip nekyla rankos taip rimtai užsiimti... doh.gif
Atsakyti
Aš prisidedu prie eilinių DG muiliukų pagyrų thumbup.gif . Šiandien visa šeima rinkomės kurį pirmą naudoti. Sūnus išrinko "Avižėlę". Nežinau ką čia reikės daryti - po tokio muilo, jokio kito nesinorės g.gif. Nieko panašaus iki šiol nesu turėjusi. Labai patinka, o MB labai kvepia šis muilas. Jis išėjęs iš vonios vis uosto rankas, ir sako, kad jam labai kvepia...kažkaip subtiliai. O man patinka tai, kaip jis prausia - taip minkštai minkštai ir visai nesausina. Vienu žodžiu aš ir mano šeima DG muiliukų gerbėjai.
O kai MB pasakojau kokie ir iš kur tie muilai, tai klausė išsižiojęs ir sako "nieko sau" blink.gif . Jis galvojo, kad aš čia kažkokius fabrikinius parsisiunčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 10, 20:07)
ojojoj, dabar jau būtinai reikės man ko nors, tiek įdomių dalykų jų puslapyje užtikau.. kokios kainos, gal atkreipei dėmesį?

Tarp 20 ir 30 litų.

QUOTE(GinMintė @ 2010 04 10, 20:21)
O si pasta ekologiska? g.gif

Taip.

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 10, 21:46)
aha, tikrai greit naudojasi, jis toks tirstas, pasirode ir sunkiai putojantis, su juo kazkaip reik taip normaliai "pamazgot", kad suputotu

Per pirmą kartą ir man neputoja, aš kruopščiai visą galvos odą įmasažuoju. Antru kartu suputoja geriau nei reikia g.gif Tiesa, prieš tepdama ant galvos odos, gerai ištrinu tarp šlapių delnų.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 10, 16:52)
Gal kas esate jau bandę šią kosmetiką? smile.gif

Bandžiau kūno šveitiklį, patiko. Dar visus losjonus išuosčiau, pasakiški kvapai, bet su Lavera vis tiek nepalyginsi.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 21:55)
Per pirmą kartą ir man neputoja, aš kruopščiai visą galvos odą įmasažuoju. Antru kartu suputoja geriau nei reikia g.gif Tiesa, prieš tepdama ant galvos odos, gerai ištrinu tarp šlapių delnų.

joa, man irgi jau sekancius kartus geriau suputoja, ar tik per 3, dar ir todel greiciau naudojas. Daba nusipirkau nuo pleiskanu, tai jis skystesnis ir putoja lyg geriau.
Atsakyti
QUOTE(andy @ 2010 04 10, 21:52)
Aš prisidedu prie eilinių DG muiliukų pagyrų  thumbup.gif . Šiandien visa šeima rinkomės kurį pirmą naudoti. Sūnus išrinko "Avižėlę". Nežinau ką čia reikės daryti -

ir as niekaip is triju negalejau issirinkti, katra ciupti pirma smile.gif tai is karto du pasidejau smile.gif avizele veidui,o morku pyraga rytiniams krutines ir pazastu apsiprausimams, laaaaaaaaabai smagus muiliukai:) cinamonini muiliuka baigia is manes iskaulyti vienas tipelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie sampunu putojima... as jau pripratau, kad neputojantis daiktas ir nedaug jo gali puikiai isplauti plaukus (kalbu apie muilo riesutu vandeneli). Tai gal tas pats ir su sampunais? g.gif Tik, aisku, reik perzengt ta isitikinima, kad plaukai turi paskesti putose (kuo ir as anksciau buvau isitikinus).

Toliau vietoj kondicionieriaus naudoju carrageena. Patinka. Tik, pasiziurejau, brangus jis doh.gif (buvau pirkus pries kelis metus, tai buvau spejus pamirst kaina). Saldytuve daugiau savaites nesugedo thumbup.gif (nors rekomenduoja per 3 d sunaudot)

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 13:33)
Ne nu, labai naudinga gyvenimiška patirtis yra darbas aptarnavimo sferoje drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 10, 19:46)
ar gavai mano email'a? ax.gif

ne, negavau

QUOTE(andy @ 2010 04 10, 19:52)

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 10, 21:51)

4u.gif

Papildyta:
Diva:), o kodel nenori moli su vandeniu pabandyt taip maisyt, kaip rasiau?

QUOTE(Nirida @ 2010 04 10, 10:18)
sako ner lygiu  ax.gif

bigsmile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 04 10, 10:32)
norisi man to alijosiaus daugiau plaukams pameginti, geli naudojancios minejo, kad papurina plaukus. na sampunas turetu but liuks bigsmile.gif  man su rasulu tik tuo nepatiko, kad pradeda putoti tik antra trinkima, jau isskalavus vandeniu. tai palyginus ne tiek jau daug kartu naudojau, o sampuno jau gerokai nunaudota unsure.gif  kondicionieriaus nepalyginamai maziau. dar ko nepabandziau-rozmarinu ea isilasinti i sampuna, turbut lasiuka kita rankoje pamaisysiu ir ziuresiu kas  gausis g.gif

yra dar uktekram aloe vera sampunas. dabar naudoju. visai neblogas. jame irgi antru nr aloe vera.
Papildyta:
Nu, isitikinau, kad nuo FIN sampuno atsirado pleiskanu. Tikrai, atsimenu, skaiciau, kad kazkas kazkaip jas isnaikina blush2.gif Bet neturejau ir tikejaus, kad neturesiu doh.gif smile.gif

Arbatmedzio eteriniu? Neem'o milteliais? Ka dar vertetu pabandyt? 4u.gif Labai negrazu - mano plaukai prie saknu praktiskai juodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 11 balandžio 2010 - 00:22
Gal kas bandėte urtekram vaikišką kremą su cinku? Gal bent kiek Weledai prilygsta?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 11, 01:21)
Nu, isitikinau, kad nuo FIN sampuno atsirado pleiskanu. Tikrai, atsimenu, skaiciau, kad kazkas kazkaip jas isnaikina  blush2.gif Bet neturejau ir tikejaus, kad neturesiu  doh.gif  smile.gif

Arbatmedzio eteriniu? Neem'o milteliais? Ka dar vertetu pabandyt?  4u.gif Labai negrazu - mano plaukai prie saknu praktiskai juodi.

Čia iš užrašų: • Nuo pleiskanų: jojobos al. Rozmarinų, čiobrelių, šalavijų, arbatmedžio EA.
Skalavimas actu padeda smile.gif O jei Jum dėl šampūno būtent atsirado pleiskanų, tai gal kokia kokosų al.kaukė padėtų galvos odai? Aš kaip suprantu, kad oda sudirginta, pasausinta dėl to turit šitą "džiaugsmą".. blush2.gif Nu bet gal nusišneku čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 11 balandžio 2010 - 03:39