Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 15:22)
O negali būti, kad tiesiog ŽaliaŽalia importuoja Argitalį ir pagal susitarimus tiekia jį Juarai, kuri naudoja ir tas pačias etiketes, ir laikosi "rekomenduojamos mažmeninės pardavimo kainos"? ax.gif

Manau, kad ne. Žiūrinėjau Argitalio puslapy, tai ir žaliažalia nurodyta, ir juara...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 15:33)
Tiesaaa, gi pamiršau visai kokią naujieną - vakar Mindaugo Maximoj užmačiau labai daug priemonių iš Anne Lind (sertifikuota BDIH) ir Coslys kosmetikos gamintojų smile.gif

Koks fainas jų internetinis puslapis wub.gif O veidui jie nieko neturi? Gal kas esate jau bandę šią kosmetiką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 09, 16:05)
kaip naudoji? kiek lasu i koki produkto kieki? aciu 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 04 09, 19:07)
Kaip naudoji silka plaukuciams?  smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 04 10, 00:10)
Kaip naudoji? mirksiukas.gif

Lasinu apie 5-6 lasiukus (plaukai pakankamai ilgi) i balzama arba kauke mirksiukas.gif

AloeDent balinamoji dantų pasta

Kur sia pasta galima isisgyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 15:33)
Tiesaaa, gi pamiršau visai kokią naujieną - vakar Mindaugo Maximoj užmačiau labai daug priemonių iš Anne Lind (sertifikuota BDIH) ir Coslys kosmetikos gamintojų smile.gif

Meginau as Anne Lind vanilini kuno losjona, tai kvapelis pasakiskas buvo, saldumelis wub.gif ir kiek prisimenu drekino neblogai, nors mano kuno oda nera is sausuju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 10 balandžio 2010 - 15:58
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 10, 17:00)

as esu pirkusi droge ax.gif
Papildyta:
AloeDent balinamoji dantų pasta - labai švariai nuvalo, labai gaivi, niekuo nenusileidžia sintetinėms thumbup.gif Man labai patinka, kad taupiai naudojasi, žirnio dydžio pakanka vienam kartui visiškai (kai kurių natūr pastų kraudavau per visą dantų šepetėlio ilgį, nes kitaip nesuteikdavo pageidaujamos švaros schmoll.gif Pvz. Druide, Sante, Urtekram...)

MB labai isrankus pastoms doh.gif kiek as specialiai jam esu pripirkus, tai dabar paciai tenka ir naudot. pas ji problemos su dantenom unsure.gif tai aloedent lyg ir itiko (matyt del savo skonio, putojimo panasumo i sintetines), tik as ne balinamaja pirkau ax.gif bet sita pabaiges vis tiek zada prie blogieciu grizt, nes neva tai jas naudojant jam susitvarko dantenos unsure.gif jau baigiu prarast vilti siuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 10, 17:00)

Aš irgi Droge pirkau, būna ir Eurovaistinėse. Kartais daro nuolaidas visai AloeDent produkcijai, pvz. pirkau už 19 vietoje nepilnų 24 ax.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 04 10, 17:08)
sita pabaiges vis tiek zada prie blogieciu grizt, nes neva tai jas naudojant jam susitvarko dantenos unsure.gif

Pvz. visokiose Sensodyne tai yra antiseptikų, kurie tikrai sutvarko dantenas, na bet čia kaip vaistus kas kartą naudoti sad.gif Blogių blogis, o ir dantys labai greitai pripranta prie tokios "terapijos".
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 10, 16:52)
Koks fainas jų internetinis puslapis wub.gif O veidui jie nieko neturi? Gal kas esate jau bandę šią kosmetiką? smile.gif

Aš naudojus Anna Linde kūnui (kūno losjoną su juodaisiais serbentais), bet man nepatiko visiškai ax.gif Labai skystas, todėl labai netaupus ir mažai naudos teikė. Nors kvapas labai malonus..Mano kūno oda labai sausa, užsitepdavau ryte, o vakare prausdamasi jausdavau, kad kūnas slidus, lyg kremas nusiplautų..toks jausmas, kad per visą dieną odos paviršiuje ir būtų blush2.gif Nebepirkau daugiau..
Atsakyti
Atejau pagirt Miessence bekvapio dezodoranto, pasitepiau ryte, pora valandu lauke buvau su svarkeliu, o karstybe...bet kol kas jokio kvapo, pfu pfu pfu. Tikiuosi, nenuvils jis manes ir toliau. biggrin.gif
Atsakyti
vis seku e-parduotuves, bet niekur neberandu pirkti rugiagėlių hidrolato g.gif gal kuri užmatėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 14:33)

ojojoj, dabar jau būtinai reikės man ko nors, tiek įdomių dalykų jų puslapyje užtikau.. kokios kainos, gal atkreipei dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 10, 17:08)
as esu pirkusi droge ax.gif

O si pasta ekologiska? g.gif
Atsakyti

aš avižinį DG muiliuką duosiu sesei veidui prausti ir labai tikiuosi, kad nebegrįš prie sintetinių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 balandžio 2010 - 23:46
nu ka, pasigirsiu, jau antra diena naudoju savos gamybos biria pudra, ji nemaskuoja, bet toki grazu lengva idegio efekta suteikia wub.gif veidas taip sveikai atrodo, zodziu patiko cool.gif
Atsakyti