Sveikos merdžinos
Ilgą laiką atritrūkusi nuo NKG buvau, tai pastarąsias porą savaičių skyriau gal 6 temų perskaitymui, gi nevalia praleisti anei vieno posto, maža kas kokį gėrį aprašys
Tai jau supratau, kad ir man šilko ir AHA rūgščių labai reikia
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 08, 16:17)
Tai argitalis tik stepone ir madoj?
Dar ir EkoEko (Mindaugo Maximoj).
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 09, 13:57)
O aš vėl pradėjau ieškotis kremo rankoms.
Iš tavo siūlytų esu turėjus du:
1) Santaverde - labai riebus, sunkiai geriasi, bet geras poveikis sausoms rankoms, tikrai gerai maitina;
2) I+M - labai skystas, nekažką temaitinantis, man jo kvapas labai nepriimtinas buvo - kaip rūkytos dešros
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 14:48)
Bet steponas pirmasis argitalį atsivežė ir šiaip nelabai gražiai Juara pasisavino šitą brandą kartu su etikečių vertimais
O negali būti, kad tiesiog ŽaliaŽalia importuoja Argitalį ir pagal susitarimus tiekia jį Juarai, kuri naudoja ir tas pačias etiketes, ir laikosi "rekomenduojamos mažmeninės pardavimo kainos"?
Sakau taip todėl, kad pati dirbu parduotuvėje, o mūsų importuojamas prekes ima ir kitos parduotuvės, su tom pačiom etiketėm ir išlaikydamos tapačias mažmenines kainas
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 19:29)
Visiskai nesuvokiama! Pasirodo ne viskas priklauso vien nuo konsultanciu ar pardaveju, jei savininkai sitaip
Tikrai ne viskas priklauso nuo konsultančių
Duok Die kokius 30-50 proc. geriausiu atveju
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 10, 13:32)
Kas per rasulo prausiklis?
Aš kai pradėjau rasulą į kaukes dėti, o vėliau ir prausiklius maišytis, tai man 400 gramų užteko nepilnam pusmečiui... Intensyviai naudojant per mėnesį pusantro 100 g išeina kaip niekur.
--------
Pasidalinsiu įspūdžiais apie kai kurias iki šiol mano nebandytas priemones
Natura Siberica bekvapis šampūnas - puikus ekonomiškas dalykas, gerai plauna, sąžiningai išlaiko dvi dienas nesuriebinęs plaukų, kaina super, tik kad naudojasi gan greitai. Per mėnesį sugebėjau 200 ml sunaudot
Kita vertus, kai toks pigus, tai ir nelabai stengiuosi taupyti
Turėsiu jį omeny kitai finansinio sunkmečio bangai prispaudus
Urtekram kondicionierius su alavijais - irgi patikusi priemonė, nors buvo gan neįprasta prisiskaičius čia nekokių atsiliepimų
Vienintelis minusas, kad naudodavau po saują (labai skystas, kaip vandenėlis). Kita vertus, kažkodėl vistiek apie 3 mėn naudojau 250 ml buteliuką - sakyčiau kaip man, netaupančiai kondicionierių, labai pavykęs rezultatas
AloeDent balinamoji dantų pasta - labai švariai nuvalo, labai gaivi, niekuo nenusileidžia sintetinėms
Man labai patinka, kad taupiai naudojasi, žirnio dydžio pakanka vienam kartui visiškai (kai kurių natūr pastų kraudavau per visą dantų šepetėlio ilgį, nes kitaip nesuteikdavo pageidaujamos švaros
Pvz. Druide, Sante, Urtekram...)
Paskutiniu metu veidukas toks sudirgęs, nesuprasi ko jam trūksta, ar drėgmės, ar ko, kemšasi kaip pasiutęs, tai spjoviau į visus kremus ir aliejukus (ypač pastaruoju metu labai pradėjo tamanai nepatikti, kimšo ir riebino) ir pasiremdama
ernesin patirtimi, nusipirkau Ciel d'Azur alijošiaus gelį
Dabar tepuosi rytais vietoj drėkiklio. Planuoju ir viskam kitkam išmėginti.
Dar baisiai noriu pas Elytę nueiti ir gauti jos patarimų, gal koks Argital kremas man tiktų