Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Etama @ 2010 04 10, 13:32)
bigsmile.gif  man su rasulu tik tuo nepatiko, kad pradeda putoti tik antra trinkima, jau isskalavus vandeniu. tai palyginus ne tiek jau daug kartu naudojau, o sampuno jau gerokai nunaudota unsure.gif  kondicionieriaus nepalyginamai maziau. dar ko nepabandziau-rozmarinu ea isilasinti i sampuna, turbut lasiuka kita rankoje pamaisysiu ir ziuresiu kas  gausis g.gif

Jo skaiciau mergaites minejo, kad rozmarino EA papurina gerai sampune, pati kazkodel ir dar nebandziau, reiks smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 10, 14:18)
Pasimetė mano klausimas kažkur, tai dar pakartoju  4u.gif

Na nezinau del aloe sulciu, as tai tiesiog ju pasigaminu is aloe milteliu, atskiedus vandeniu, dar pagerinau siuo kart fitokeratnais, tai as ju net ksantanu netirstinau, tiesiog kaip purskaliuka naudoja, man labai jis 4u.gif

Diva:),
Kas per rasulo prausiklis? Pacios pasidarytas? Prasom placiau,

O del rasulo prausiklio mergaites anksciau diskutavo, tai as tuom pasinaudojus ir pasigaminau smile.gif is pradziu rasula pagerinau gintaro pudra, ismaisiau, po to truputi min.vandenuko ipyliau ir maisiau, pasidare tokia kosele, o i ja kelis lasus glicerino ir roziu fitolio ilasinau. Laikau ji saldytuve, tai jau daugiau nei 3-is savaites gyvuoja, o vonioj bemirkdama dar ir kaip kauke uzsidedu, jei tingiu pries tai kokia susimeistrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 10, 13:46)
O del rasulo prausiklio mergaites anksciau diskutavo, tai as tuom pasinaudojus ir pasigaminau  smile.gif is pradziu rasula pagerinau gintaro pudra, ismaisiau, po to truputi min.vandenuko ipyliau ir maisiau, pasidare tokia kosele, o i ja kelis lasus glicerino ir roziu fitolio ilasinau. Laikau ji saldytuve, tai jau daugiau nei 3-is savaites gyvuoja, o vonioj bemirkdama dar ir kaip kauke uzsidedu, jei tingiu pries tai kokia susimeistrauti  ax.gif

Ir as toki dariau, tik man kosele nesigavo, o toks nesvarus molinas vandenelis.Na, bet pamokyta Saturos kita karta letai ir kantriai suksiu, maisysiu,kol gausis kosele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 10, 13:48)
Ir as toki dariau, tik man kosele nesigavo, o toks nesvarus molinas vandenelis.Na, bet pamokyta Saturos kita karta letai ir kantriai suksiu, maisysiu,kol gausis kosele rolleyes.gif

Hm, na man nesigauna irgi kaip KN foto tokia mase, bet lyg ir normaliai gaunasi ismaisius, nesusimasciau net, kad kazkaip "netaip" mastau.gif O kaip daryti, kad gautusi jau tikrai geras? Sumaisyti su vandeniu moli ir labai ilgai letai maisyti?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 10, 10:34)
Ir as paskutini karta taip dariau..Na, bet pas mane atvirkstine reakcija- man kazkas riebalina  g.gif  Ir su sintetika, priesingai, plaudavau galva tik tam, kad jau gal gi reikia biggrin.gif
O bet taciau- kad plaukai pradejo augti po ilgokos pertraukos- faktas! Visi pastebejo.Sese liepe surasyti viska iki smulkmenu, ka naudoju biggrin.gif - bandys ta pati, nori, kad plaukai augt pradetu  rolleyes.gif  Taip ir pripratinsim prie naturaliu priemoniu  smile.gif ( tikiuos dabar negausiu per makaule, tikekimes nepaskaitys  lotuliukas.gif , nes aktyvi SM, tik kitose temose  biggrin.gif )

ane, nors as ipratus prie saknu netepti, gal del to, nezinau, bet man gerai suveike thumbup.gif
o as savo seses niekaip nepripratinu, tik kokosu alieju turi ir viskas, daugiau jai nieko nereikia, nesamones as cia darau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 10, 13:32)
Nesuprantu ko klausi  blush2.gif - alavijo sulciu- kokiu ta prasme? Ir kokiam geliui? biggrin.gif  As pirkau Aloe vera is AZ- o tai kas cia skaitosi, ka as pirkau?  blush2.gif

Turiu omeny, iš ko merginos pačios namie darosi alavijų gelį su ksantanu smile.gif Nes, kaip supratau, perka kažkokias alavijų sultis, o tada beria ksantaną ir gauna gelį smile.gif Tai va, man įdomu, iš kur ir kokias tas sultis geriausia pirkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 04 10, 13:38)
Prasom paviesinti gudrybe, mes jas megstam  bigsmile.gif  ploja.gif

Tai kad jokios gudrybės, tiesiog nedaug pili šampūno ir masažuoji gerai biggrin.gif O kad nedaug putoja, tai nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 10, 11:18)
As ryte naudoju ledukus, aciu Saturai  4u.gif  ir man jokio vandens po ju nereikia, net hidrolato

smagu, kad patiko, man jie irgi super thumbup.gif Ir veidą, ir kaklą tepu, ir net nesiskundžiu, kad šalta nei ryte, nei vakare drinks_cheers.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 10, 12:18)
Pasimetė mano klausimas kažkur, tai dar pakartoju  4u.gif

LT yra dabar tik miltelių - AN ir KN. Į vandenėlį panašus AO alijošius, bet kai susimokėsi tu už jį kainą, norėsi tik taupyt ir niekuo jo negerint biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 10, 12:48)
Ir as toki dariau, tik man kosele nesigavo, o toks nesvarus molinas vandenelis.

tai molio dedi akivaizdžiai per mažai, vadinasi 4u.gif Todėl tau ir pasirodė, kad Ugvilė daug molio davė, ten tikriausiai visai nedaug mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 10, 13:40)
Tai va, man įdomu, iš kur ir kokias tas sultis geriausia pirkti smile.gif

iš AN pirkdavom, kol dar Monica turėjo 4u.gif Kaip yra dabar - aukščiau surašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 10, 15:07)
tai molio dedi akivaizdžiai per mažai, vadinasi  4u.gif Todėl tau ir pasirodė, kad Ugvilė daug molio davė, ten tikriausiai visai nedaug  mirksiukas.gif

ten 0,5kg biggrin.gif nera mazai, bet man jis irgi taupiai naudojasi, nors ir pasidaro man tirsta kose, aisku dar primaisau, ne vien rasulu prausiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 10, 15:07)

LT yra dabar tik miltelių - AN ir KN. Į vandenėlį panašus AO alijošius, bet kai susimokėsi tu už jį kainą, norėsi tik taupyt ir niekuo jo negerint biggrin.gif

iš AN pirkdavom, kol dar Monica turėjo  4u.gif Kaip yra dabar - aukščiau surašiau smile.gif

Ačiū smile.gif
Bet tai ot... Alavijų miltelių AN nėra šiuo metu (gal dėl visa ko parašysiu Monikai), kiek matau, tai kam aš tą ksantaną užsisakiau doh.gif Geriau būčiau gatavą gelį pirkus... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merdžinos 4u.gif Ilgą laiką atritrūkusi nuo NKG buvau, tai pastarąsias porą savaičių skyriau gal 6 temų perskaitymui, gi nevalia praleisti anei vieno posto, maža kas kokį gėrį aprašys thumbup.gif Tai jau supratau, kad ir man šilko ir AHA rūgščių labai reikia cool.gif

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 08, 16:17)
Tai argitalis tik stepone ir madoj?

Dar ir EkoEko (Mindaugo Maximoj).

QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 09, 13:57)
O aš vėl pradėjau ieškotis kremo rankoms.

Iš tavo siūlytų esu turėjus du:
1) Santaverde - labai riebus, sunkiai geriasi, bet geras poveikis sausoms rankoms, tikrai gerai maitina;
2) I+M - labai skystas, nekažką temaitinantis, man jo kvapas labai nepriimtinas buvo - kaip rūkytos dešros doh.gif

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 14:48)
Bet steponas pirmasis argitalį atsivežė ir šiaip nelabai gražiai Juara pasisavino šitą brandą kartu su etikečių vertimais

O negali būti, kad tiesiog ŽaliaŽalia importuoja Argitalį ir pagal susitarimus tiekia jį Juarai, kuri naudoja ir tas pačias etiketes, ir laikosi "rekomenduojamos mažmeninės pardavimo kainos"? ax.gif Sakau taip todėl, kad pati dirbu parduotuvėje, o mūsų importuojamas prekes ima ir kitos parduotuvės, su tom pačiom etiketėm ir išlaikydamos tapačias mažmenines kainas rolleyes.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 19:29)
Visiskai nesuvokiama! Pasirodo ne viskas priklauso vien nuo konsultanciu ar pardaveju, jei savininkai sitaip

Tikrai ne viskas priklauso nuo konsultančių cool.gif Duok Die kokius 30-50 proc. geriausiu atveju ax.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 10, 13:32)
Kas per rasulo prausiklis?

Aš kai pradėjau rasulą į kaukes dėti, o vėliau ir prausiklius maišytis, tai man 400 gramų užteko nepilnam pusmečiui... Intensyviai naudojant per mėnesį pusantro 100 g išeina kaip niekur.

--------

Pasidalinsiu įspūdžiais apie kai kurias iki šiol mano nebandytas priemones 4u.gif

Natura Siberica bekvapis šampūnas - puikus ekonomiškas dalykas, gerai plauna, sąžiningai išlaiko dvi dienas nesuriebinęs plaukų, kaina super, tik kad naudojasi gan greitai. Per mėnesį sugebėjau 200 ml sunaudot doh.gif Kita vertus, kai toks pigus, tai ir nelabai stengiuosi taupyti blush2.gif Turėsiu jį omeny kitai finansinio sunkmečio bangai prispaudus cool.gif

Urtekram kondicionierius su alavijais - irgi patikusi priemonė, nors buvo gan neįprasta prisiskaičius čia nekokių atsiliepimų smile.gif Vienintelis minusas, kad naudodavau po saują (labai skystas, kaip vandenėlis). Kita vertus, kažkodėl vistiek apie 3 mėn naudojau 250 ml buteliuką - sakyčiau kaip man, netaupančiai kondicionierių, labai pavykęs rezultatas smile.gif

AloeDent balinamoji dantų pasta - labai švariai nuvalo, labai gaivi, niekuo nenusileidžia sintetinėms thumbup.gif Man labai patinka, kad taupiai naudojasi, žirnio dydžio pakanka vienam kartui visiškai (kai kurių natūr pastų kraudavau per visą dantų šepetėlio ilgį, nes kitaip nesuteikdavo pageidaujamos švaros schmoll.gif Pvz. Druide, Sante, Urtekram...)

Paskutiniu metu veidukas toks sudirgęs, nesuprasi ko jam trūksta, ar drėgmės, ar ko, kemšasi kaip pasiutęs, tai spjoviau į visus kremus ir aliejukus (ypač pastaruoju metu labai pradėjo tamanai nepatikti, kimšo ir riebino) ir pasiremdama ernesin patirtimi, nusipirkau Ciel d'Azur alijošiaus gelį ax.gif Dabar tepuosi rytais vietoj drėkiklio. Planuoju ir viskam kitkam išmėginti.

Dar baisiai noriu pas Elytę nueiti ir gauti jos patarimų, gal koks Argital kremas man tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 10, 14:20)

jo kitoje - eko dalybų temoje, kur ekologija, viena panelė maldavo mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 10, 15:22)
jo kitoje - eko dalybų temoje, kur ekologija, viena panelė maldavo mačiau  mirksiukas.gif

Tai kam ten maldauti, jei ir AN turi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 15:22)
Tikrai ne viskas priklauso nuo konsultančių cool.gif Duok Die kokius 30-50 proc. geriausiu atveju ax.gif

drinks_cheers.gif Ir mes tikrai kartais per daug skubam jas smerkti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 10, 15:25)
drinks_cheers.gif Ir mes tikrai kartais per daug skubam jas smerkti...  blush2.gif

O dar kai pasitaiko "iš esmės" bjaurus klientas, tai po visos darbo dienos žiūrėk ir raminančių arbatų prireikia bigsmile.gif Ne nu, labai naudinga gyvenimiška patirtis yra darbas aptarnavimo sferoje drinks_cheers.gif

Tiesaaa, gi pamiršau visai kokią naujieną - vakar Mindaugo Maximoj užmačiau labai daug priemonių iš Anne Lind (sertifikuota BDIH) ir Coslys kosmetikos gamintojų smile.gif
Atsakyti