QUOTE(Nirida @ 2010 04 10, 12:18)
O manes su ruduoju cukrum sampunas laukia eileje, tiesa isbandziau keleta kartu, gerai isplove aliejines kaukes ir man jis visai taupus pasirode, nes gerai putija, siuometu naudoju su raulu, tai man abu kazkiek papurina plaukus, gerai isplauna, zodziu man patinka
as taip pat dabar naudoju urtekramo su rasulu
tai jis man nera taupus, bet isplauna tikrai neblogai. nenoriu su vienu 'apsizenyti', uztai ziuriu dar koki kita-dabar uzkliuve uz akiu su ruduoju cukrumi ir su henine lavsonija.
aciu uz komentara, tikrai reiks ir ta su cukrumi meginti
pagal sudeti jis man irgi fainas pasirode-po vandens: alijošiaus gelis, rudasis cukrus (29%), toliau dar yra citrinų rūgštis, eterinis levandų ir eukaliptų aliejus. o rasulo sampune pirmiau eina rasulas, po to alijosius. norisi man to alijosiaus daugiau plaukams pameginti, geli naudojancios minejo, kad papurina plaukus. na sampunas turetu but liuks
man su rasulu tik tuo nepatiko, kad pradeda putoti tik antra trinkima, jau isskalavus vandeniu. tai palyginus ne tiek jau daug kartu naudojau, o sampuno jau gerokai nunaudota
kondicionieriaus nepalyginamai maziau. dar ko nepabandziau-rozmarinu ea isilasinti i sampuna, turbut lasiuka kita rankoje pamaisysiu ir ziuresiu kas gausis