Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(ernesin @ 2010 04 10, 00:10)
Kaip naudoji? mirksiukas.gif

Siaip dauguma deda i balzama, as uzvakar pabandziau po plovimo i slapius plaukus ilasinti 2laselius i silikona ir uztepiau, isdziovinau, nu dar siandien plaukai grazus, nezinau kieno deka, nes naudojau pirma karta ir naturalu sampuna ir Sante briliant care balzama ax.gif siaip jau reikdavo mano plaukus rist, nes po miegu ir 2dienu mano plaukai budavo susiriebalave naudojant nenaturalias priemones doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 10 balandžio 2010 - 08:17
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 10, 09:15)
Siaip dauguma deda i balzama, as uzvakar pabandziau po plovimo i slapius plaukus ilasinti 2laselius i silikona ir uztepiau, isdziovinau,

Ta prasme paėmei porą lašelių silikono ir pskirsčiusi tarp delnų perbraukei rankomis plaukus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 10, 10:02)
Ta prasme paėmei porą lašelių silikono ir pskirsčiusi tarp delnų perbraukei rankomis plaukus? rolleyes.gif

taip, i delna paemiau silikono, ilasinau pora laseliu silko ir paskirsciau plaukuose
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 09, 21:30)
Kokie atsiliepimai apie Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi? Papurina, neriebina? g.gif

Sakyciau, kad visai nieko, tik skystas jis man. Papurina taip pat neblogai. Nespastebejau, kad riebintu. Tik jo man daug reikia norint alieju isplauti.
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 10, 10:30)
taip, i delna paemiau silikono, ilasinau pora laseliu silko ir paskirsciau plaukuose

Ir as paskutini karta taip dariau..Na, bet pas mane atvirkstine reakcija- man kazkas riebalina g.gif Ir su sintetika, priesingai, plaudavau galva tik tam, kad jau gal gi reikia biggrin.gif
O bet taciau- kad plaukai pradejo augti po ilgokos pertraukos- faktas! Visi pastebejo.Sese liepe surasyti viska iki smulkmenu, ka naudoju biggrin.gif - bandys ta pati, nori, kad plaukai augt pradetu rolleyes.gif Taip ir pripratinsim prie naturaliu priemoniu smile.gif ( tikiuos dabar negausiu per makaule, tikekimes nepaskaitys lotuliukas.gif , nes aktyvi SM, tik kitose temose biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 balandžio 2010 - 09:40
Nežinau ar kuri jau minėjot, bet Sarmose Madarai visai 20% nuolaida, o su kortele- 25%. Konsultantė sakė kad lyg ir visą šį mėnėsi bus.
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 10, 10:49)
Nežinau ar kuri jau minėjot, bet Sarmose Madarai visai 20% nuolaida, o su kortele- 25%. Konsultantė sakė kad lyg ir visą šį mėnėsi bus.

O Douglas'e Madarai 20% nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 09, 22:30)
Kokie atsiliepimai apie Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi? Papurina, neriebina? g.gif

O manes su ruduoju cukrum sampunas laukia eileje, tiesa isbandziau keleta kartu, gerai isplove aliejines kaukes ir man jis visai taupus pasirode, nes gerai putija, siuometu naudoju su raulu, tai man abu kazkiek papurina plaukus, gerai isplauna, zodziu man patinka 4u.gif
Papildyta:
As ryte naudoju ledukus, aciu Saturai 4u.gif ir man jokio vandens po ju nereikia, net hidrolato (tiesa ledukus siuo kart dariau is rozmarinu ir salaviju arbatos), o iskart kremuku pasitepu ir labai super ir atgaivina, ir visi miegai issilaksto, kremas gerai pasiskirsto, visai neblizga oda.
Vakare tai pakaitomis prausiuosi rasulo prausikliu ir DG muiliuku, kuri sparciai man sunus naikina, jis savo prausiklio su moliu visai nenaudoja tik DG muiliuka, sako ner lygiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 10, 12:18)
O manes su ruduoju cukrum sampunas laukia eileje, tiesa isbandziau keleta kartu, gerai isplove aliejines kaukes ir man jis visai taupus pasirode, nes gerai putija, siuometu naudoju su raulu, tai man abu kazkiek papurina plaukus, gerai isplauna, zodziu man patinka  4u.gif

as taip pat dabar naudoju urtekramo su rasulu drinks_cheers.gif tai jis man nera taupus, bet isplauna tikrai neblogai. nenoriu su vienu 'apsizenyti', uztai ziuriu dar koki kita-dabar uzkliuve uz akiu su ruduoju cukrumi ir su henine lavsonija.
aciu uz komentara, tikrai reiks ir ta su cukrumi meginti thumbup.gif pagal sudeti jis man irgi fainas pasirode-po vandens: alijošiaus gelis, rudasis cukrus (29%), toliau dar yra citrinų rūgštis, eterinis levandų ir eukaliptų aliejus. o rasulo sampune pirmiau eina rasulas, po to alijosius. norisi man to alijosiaus daugiau plaukams pameginti, geli naudojancios minejo, kad papurina plaukus. na sampunas turetu but liuks bigsmile.gif man su rasulu tik tuo nepatiko, kad pradeda putoti tik antra trinkima, jau isskalavus vandeniu. tai palyginus ne tiek jau daug kartu naudojau, o sampuno jau gerokai nunaudota unsure.gif kondicionieriaus nepalyginamai maziau. dar ko nepabandziau-rozmarinu ea isilasinti i sampuna, turbut lasiuka kita rankoje pamaisysiu ir ziuresiu kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 10, 01:04)
Dar paeimiau roziu vandeni, lyg Tekila Sunrise kazkada minejo apie ji is ten ax.gif . Jei taip, tai ji kaip tonika naudot?

Taip, aš juo suvilgytu vatos tamponėliu ryte veidą nuvalau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 04 10, 12:32)
as taip pat dabar naudoju urtekramo su rasulu  drinks_cheers.gif  tai jis man nera taupus, bet isplauna tikrai neblogai. nenoriu su vienu 'apsizenyti', uztai ziuriu dar koki kita-dabar uzkliuve uz akiu su ruduoju cukrumi ir su henine lavsonija.

O aš kažkaip buvau išsigudrinus su labai nedideliu kiekiu to rasulo šampūno galvą išsiplauti rolleyes.gif Turėjau 250 ml buteliuką, galvą plaunu kas antrą dieną, tai bijau pasakyti, kiek man jo užteko, bet kokiems 3 mėnesiams tai tikrai smile.gif
Papildyta:
Pasimetė mano klausimas kažkur, tai dar pakartoju 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 14:53)
Priminkit, prašau, iš kur geriausia pirkti alavijų sultis gelio gamybai?  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 10, 12:18)
Vakare tai pakaitomis prausiuosi rasulo prausikliu

Kas per rasulo prausiklis? Pacios pasidarytas? Prasom placiau, nes cia kai kas turi kilogramais rasulo biggrin.gif , raik naudoti visur!

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 10, 13:18)
Pasimetė mano klausimas kažkur, tai dar pakartoju  4u.gif

Nesuprantu ko klausi blush2.gif - alavijo sulciu- kokiu ta prasme? Ir kokiam geliui? biggrin.gif As pirkau Aloe vera is AZ- o tai kas cia skaitosi, ka as pirkau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 balandžio 2010 - 12:32
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 10, 13:18)
O aš kažkaip buvau išsigudrinus su labai nedideliu kiekiu to rasulo šampūno galvą išsiplauti  rolleyes.gif Turėjau 250 ml buteliuką, galvą plaunu kas antrą dieną, tai bijau pasakyti, kiek man jo užteko, bet kokiems 3 mėnesiams tai tikrai smile.gif

Prasom paviesinti gudrybe, mes jas megstam bigsmile.gif ploja.gif
Papildyta:
ir dar del sampuno-ar sunaudojus visa buteliuka, nepasidare plaukai siurkstesni, ar dar kazkas? man atrodo, kad nesausina sis samp. plauku, bet kas zino po ilgesnio laiko kas bus. tik va kad pavelia kazkiek plaukus tai tikrai, bet cia gal jau nebe sampune beda-paprasciausiai laikas apsikirpti, kur jau pazeisti plaukuciai, ten ir pasidaro "kaltuniukai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 10 balandžio 2010 - 12:39