Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 16:22)
čia radau Stepono nuolaidas, tik nesupratau, ar viskam argital, ar tik tam vienam kremui  g.gif

as suprantu, kad tik tam vienam kremui, dantu pastai, kuri nurodyta ir hauschkos tiem keliems produktams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 09, 14:26)
Jau antra karta bandau silka savo plaukuciams, tai atsiliepimai kuo puikiausi, plaukai svelnus, glotnus ir pagaliau paklusnus  bigsmile.gif

Kaip naudoji silka plaukuciams? smile.gif
Atsakyti
Oho kokio jubiliejaus sulaukėm blink.gif biggrin.gif Kad ir pavėluotai, bet visas su mūsų švente biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 06, 22:52)
ne tu, bet kai kurios Biopasaulio konsultantės  doh.gif Kokia kaina jos?

Palauk, dar su manimi nesusidūrei biggrin.gif o kas būtent blogai?

Apie 40 lt. Negaliu dabar tiksliai pasakyti, nes nesigilinu į produktų kainas, kurių šiuo metu nėra. Iš vis parduotuvė apytuštė, prekių pasirinkimas mažas, o kada papildymas bus- neaišku, pirkėjai nepatenkinti, aš taip pat schmoll.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 11:07)
Tai kataloge ten daug ko nėra, sakyčiau smile.gif Jei konkrečiai - nera dekoratyvinės, nėra nagų valiklio, nėra lakų nagams - o pardėje mačiau. Tik kad mažai jie iš šių dalykų visko turi... Nors man pardavėja irgi minėjo, kad rudeniop žada daugiau dekoratyvinės atvežti. Berods, Brylla, tą patį sakei kažkada smile.gif

Dekoratyvinės nėra ir kai kurių kitų prekyčių... Nėra taip pat Neobio bei visų priemonių buičiai. Na paatvirausiu... Nors ir dirbu ten, bet man jų politika nelabai patnka g.gif Gi pirkėjus reikia šviesti, reikia kad pilnos lentynos būtų su pilnu prekių asortimentų. Man asmeniškai ir klaidos tame kataloge labai užkliūna doh.gif bet ne man spręsti, ką bepasakyčiau jiems nusišvilpt...
O dekoratyvinės kažin, ar atsiveš, nes sakė beveik niekas neperka, spalvos per ryškios ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 04 09, 19:08)
Na paatvirausiu...

Visiskai nesuvokiama! Pasirodo ne viskas priklauso vien nuo konsultanciu ar pardaveju, jei savininkai sitaip unsure.gif Na jus mane prikalkit prie staktos duru, nu bet kaip sitaip?? Tai kam tada is vis uzsiimti? unsure.gif
Jau as kai savo turesiu ( ne kosmetikos, nebijokit) doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - tai klientams raudonus kilimus tiesiu ir lankstysiuos- ir visai nebus geda!

Babi- buna blush2.gif ir daznai... Po siai dienai EZ rankinuke, del viso pikto atseit biggrin.gif , bet nelieciu , tik vezinuosi po Kauna, lai pasivazineja.... biggrin.gif

Mane sloga baigia nuzudyt verysad.gif - sedziu kaip sarpejus, vos prakvepuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 balandžio 2010 - 18:32
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 09, 14:49)
O gal yra bandžiusių Urtekram šampūną su arbatmedžio ekstraktu (nuoroda į blogą)? Ar nuramina kiek nors galvos odą?

Pasaule,
as bandziau su arbatmedziu, bet mano inoringai galvos odai labiau patiko su dilgelemis Urtekramas, rekomenduoju smile.gif
Aciu Adrijai uz tuso uzsakyma ir Nidulei uz pudra 4u.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi? Papurina, neriebina? g.gif
Atsakyti
Ne, man reklama neveikia smile.gif Ir anksciau neveike. O dabar, kai daugiau zinau, kokiu principu jos daromos, tai nulinis poveikis, tikrai g.gif

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 12:01)
Ir dar DaddyGirl komplimentas - mama su džiaugsmu sunaudojo rankų muiliuką ir pareikalavo dar  biggrin.gif

as vakar pagalvojau, bet kaip smagu, kad jusu deka sitiek zmoniu mano gaminys pasiekia ir yra naudojamas... 4u.gif
o dar kai paraso, kad vyrai megsta (mane tai visada zavi, gal kad salia turiu abejinga vyriski smile.gif), arba, kad nat kosmetikos skeptikai pagiria... thumbup.gif

Amarcord, pasikeitei nicka? Tokio nepamenu...
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 04 09, 20:39)
Kas darote ledukus veidui, iš ko galima juos daryti, neskaitant rožių, levandų, ramunėlių? smile.gif Dabar turiu pora(jie yra bandomieji), bet nebesugalvoju iš ko galima dar jų pasidaryti? Ir ar nuprausiate veidą po ledukų? Ar lašinate EA į juos? ax.gif (Ir kodėl aš viskuo susidomiu pavėluotai doh.gif )

Merginos glicerino, skaiciau, ilasina.
As po leduku veido neprausciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 09 balandžio 2010 - 22:29

i 
Žinutės, neatitinkančios temos, ištrintos.

Prieš rašydamos žinutę, pasižiūrėkit į temos pavadinimą rolleyes.gif
Nuolaidų nusprendžiau netrint, jus jas vis tiek aptarinėjat, taip kad jei paskui ištrinsiu žinutę su nuolaidom, tema virs minčių kratiniu.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 09, 14:26)
Jau antra karta bandau silka savo plaukuciams, tai atsiliepimai kuo puikiausi, plaukai svelnus, glotnus ir pagaliau paklusnus  bigsmile.gif

Kaip naudoji? mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 15:52)
Nimfali iki balandžio 30 dienos Ciel d'Azur viskam -25 proc., Druide sviestmedžio sviestui  -30 proc.

Čia ir Madoje ir Panoramoje? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 12:47)
Žinok dėl mūsų Elytės vertą į Vilnių atvažiuot wink.gif
Weleda Aknedoron Cleansing Lotion

As galvojau ji pardaveja blush2.gif , bet kaip suprantu kosmetologe ax.gif ?
Ta weledos esu pasizymejus, tai zadu pirkt kadanors.

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 13:01)
Aš juo tiesiog ryte/vakare valau veidą, kaip paprastu toniku smile.gif Tik jį reikia suplakti prieš naudojimą.

Ir nebenusiprausi?

QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 14:52)
merginos, šį mėnesį Sveikuose produktuose ekologiškiems šaltai spaustiems aliejams iki 40 proc. nuolaidos!

Ne visiems 40%, nes kai man parode, tai iskart paklausiau, kaip su galiojimu, tai jis baigiasi kita menesi, nepirkau.
Bet su laimos kuponu pirkau kokosu, linu semenu, ,migdolu.
Dar paeimiau roziu vandeni, lyg Tekila Sunrise kazkada minejo apie ji is ten ax.gif . Jei taip, tai ji kaip tonika naudot?

QUOTE(adrija @ 2010 04 09, 15:08)
Vau bigsmile.gif Man jau kokosu reikia,kazin ir jiems yra? bigsmile.gif

Su kuponu 25% nuolaida, tai 250ml. 23lt. ir minus nuolaida, tai gera kaina gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 10, 00:04)
Ne visiems 40%,

alyvuogių aliejui cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 04 09, 23:10)
Čia ir Madoje ir Panoramoje? smile.gif

spėju, kad abiejuose taškuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 09, 21:30)
Kokie atsiliepimai apie Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi? Papurina, neriebina? g.gif

Neblogas, neriebina ir šiek tiek papurina.
Atsakyti