Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Chippie @ 2010 04 08, 17:53)
g.gif  tikrai atrodo,kad toj parduotuvej viskas is AZ, idomu ar jie oficialus platintojai ar siaip nuplagijavo visus receptus doh.gif  negaliu pakesti, kai zmones nepaiso autoriu teisiu. Vieni dirba, galvoja, bando, o kiti viens du isverte ir pasinaudojo.

ai, ne.. jei ten kopijuoja receptus is kitur ir jie nera oficialus atstovai, tai aisku, kad labai negrazu. turbut ir nelegalu..

yra riba tarp idejos panaudojimo ir nukopijavimo.

dviracio, man atrodo, niekas per daug neisradineja. nu bet galima pasinaudojant idejomis, susurt savita produkta.

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 08:06)
Nea, nebandziau- nu bet klausyk, su tuo rasulo moliu  doh.gif - puse kg molio - sakiau uzteks ir man, ir vaikams ir anukams -sitokis maisas biggrin.gif !

as kazkada buvau 1.5kg uzsipirkus biggrin.gif
seniai seniai.. kai uk nelabai molio buvo - siunciausi is usa.. ot laikai buvo.. biggrin.gif
Atsakyti
Gintarinėj vaistinėj gavau Natura House veido kremų mėginukų su aloe vera ir tamanų aliejum ir Perilla ax.gif gal ką girdėjot apie tokią firmą?
Atsakyti
merginos, šį mėnesį Sveikuose produktuose ekologiškiems šaltai spaustiems aliejams iki 40 proc. nuolaidos! Konkretesnė info - parduotuvėse smile.gif Šios savaitės prekės - AO balansuojamasis GPB kondicionierius, gaivinamasis dykumos augalų kondicionierius, glotninamasis japoninių kamelijų šampūnas ir kondicionierius, jiems 30 proc. nuolaida smile.gif

ir jie užsivežė sertifikuotų lubrikantų g.gif

Nimfali iki balandžio 30 dienos Ciel d'Azur viskam -25 proc., Druide sviestmedžio sviestui -30 proc.

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 14:51)
Toks jausmas, kad kurios nors is cia esanciu ji  ax.gif
Tai kad cia grynas AN  bigsmile.gif !

tik puse funkciju nedirba kazkodel krautuveles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 15:52)
ir jie užsivežė sertifikuotų lubrikantų  g.gif

Ko tokia susimąsčiusi Saturos išraiška..? biggrin.gif
Kai kalbėjau kažkada su Essenza savininkais, tai sakė, kad natūralus lubrikantas - jų vienas "bestselerių" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 09, 14:26)

Jau antra karta bandau silka savo plaukuciams, tai atsiliepimai kuo puikiausi, plaukai svelnus, glotnus ir pagaliau paklusnus  bigsmile.gif

kaip naudoji? kiek lasu i koki produkto kieki? aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 09, 14:40)
O Stepone viskam? unsure.gif
Iki Mados patogiau nulėkti su mažiuku, o ir už parkavimąsi nereikia mokėti. ax.gif Bet dėl nuolaidų ir Steponas tiktų. hihihi.gif

stepono gatvej irgi nemokama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 14:58)
Ko tokia susimąsčiusi Saturos išraiška..?  biggrin.gif

anuos AgnėMMM jau išpeikė, tai didžiulis galvos skausmas, ar šitie geri biggrin.gif

ką tik revoliucingos išvados priėjau, peržiūrėjusi to aliejinio sudėtį: man mažiau problemų būtų naudojant sintetinę kosmetiką nei gelbstintis nuo saulėgrąžų, sojų ir kitų aliejų keliamų alergijų unsure.gif Na bet negali būti vienu metu ir graži, ir teisinga lotuliukas.gif Arba arba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 15:52)
merginos, šį mėnesį Sveikuose produktuose ekologiškiems šaltai spaustiems aliejams iki 40 proc. nuolaidos! Konkretesnė info - parduotuvėse smile.gif Šios savaitės prekės - AO balansuojamasis GPB kondicionierius, gaivinamasis dykumos augalų kondicionierius, glotninamasis japoninių kamelijų šampūnas ir kondicionierius, jiems 30 proc. nuolaida smile.gif

Vau bigsmile.gif Man jau kokosu reikia,kazin ir jiems yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 09, 15:08)
Vau bigsmile.gif Man jau kokosu reikia,kazin ir jiems yra? bigsmile.gif

Vitulka prašė necituot postų apie reklamas 4u.gif Pagal nutylėjimą, kuri nueis ir ką užmatys, čia parašys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 15:58)
Kai kalbėjau kažkada su Essenza savininkais, tai sakė, kad natūralus lubrikantas - jų vienas "bestselerių"  mirksiukas.gif  biggrin.gif

kazkada ieskojau po visa interneta tokio produktu ir nuleidau rankas nes radau tik man sukelusius abejoniu del ju ekologiskumo g.gif
gal reikia uzmesti aki smile.gif

apie argitali kalbat ir man sirdi skauda kiek laiko as jo noriu niekaip nenusiperku, o dabar ir issirinkti nebeissirinkciau, kai tiek geru atsiliepimu apie skirtingus kremus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 09, 16:05)
stepono gatvej irgi nemokama  smile.gif

O ten yra kur...? Kažkaip neapsižiūrėjau. Kelis kartus buvau, tai stačiau prie Visų šventųjų bažnyčius, ar kokios ten biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 16:07)
anuos AgnėMMM jau išpeikė, tai didžiulis galvos skausmas, ar šitie geri biggrin.gif

Na, aš ir anų nebandžiau, nežinau smile.gif Tik tiek, kad pas juos jie nuolat išpirkti, bet čia ne rodiklis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 09, 16:12)
apie argitali kalbat ir man sirdi skauda kiek laiko as jo noriu niekaip nenusiperku, o dabar ir issirinkti nebeissirinkciau, kai tiek geru atsiliepimu apie skirtingus kremus doh.gif

Taigi gali įvairių po 10 ml nusipirkti pabandymui smile.gif

čia radau Stepono nuolaidas, tik nesupratau, ar viskam argital, ar tik tam vienam kremui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 09 balandžio 2010 - 15:26