Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(agnuta @ 2010 04 09, 14:33)
o yra kazkokios salygos tai kortelei gauti? ax.gif
dekui 4u.gif daugmaz susideliojo naudojimo procesas i vietas smile.gif

Nežinau, aš paprašiau, kad man jie siųstų info apie nuolaidas, tai tada pasiūlė tą kortelę smile.gif

Į sveikatą, parašyk po kiek laiko įspūdžius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 14:24)
Arba iki Stepono smile.gif Madoj nuolaida tik veido priemonėms

O Stepone viskam? unsure.gif
Iki Mados patogiau nulėkti su mažiuku, o ir už parkavimąsi nereikia mokėti. ax.gif Bet dėl nuolaidų ir Steponas tiktų. hihihi.gif
Atsakyti
O gal yra bandžiusių Urtekram šampūną su arbatmedžio ekstraktu (nuoroda į blogą)? Ar nuramina kiek nors galvos odą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 09 balandžio 2010 - 13:50
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 14:48)
Ne, stepone nežinau ar išvis yra biggrin.gif Bet steponas pirmasis argitalį atsivežė ir šiaip nelabai gražiai Juara pasisavino šitą brandą kartu su etikečių vertimais ax.gif Jei mada arčiau, tai aišku, kad į madą tada smile.gif

O, fui kokie. Aš irgi nemėgstu tokių dalykų. schmoll.gif Tai pauostyti užteks Madoj, reiškia, o jei nuspręsiu pirkti, trenksiuosi į Steponą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Priminkit, prašau, iš kur geriausia pirkti alavijų sultis gelio gamybai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 11:54)
Aš vakar įsigijau argital kremą su ežiuole, jau antrą naudosiu. Nu myliu aš tą kremą biggrin.gif Ir dar gavau nuolaidų kortelę  rolleyes.gif

Koks poveikis Jums šito kremo? Kiek laiko naudojate ir kokia Jūsų oda? Nes aš vakar nusipirkau... O kortelę ir aš gavau biggrin.gif Net neprašiau, pati pasiūlė smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 09, 15:19)
Koks poveikis Jums šito kremo? Kiek laiko naudojate ir kokia Jūsų oda? Nes aš vakar nusipirkau... O kortelę ir aš gavau biggrin.gif Net neprašiau, pati pasiūlė smile.gif  thumbup.gif

Jau rašiau kažkur ankstesniuose puslapiuose, man jis gerai drėkina, minkština, ramina odą, labai skaniai kvepia, šiek tiek šaldo ir visai nekemša porų bigsmile.gif

Ai, o naudojus esu apie mėnesį prieš tai.

Adrija, super! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 09 balandžio 2010 - 14:21
QUOTE(Katherina @ 2010 04 09, 14:19)
Nes aš vakar nusipirkau... O kortelę ir aš gavau biggrin.gif Net neprašiau, pati pasiūlė smile.gif  thumbup.gif

kur cia ta kortele dalina 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 09, 15:26)
kur cia ta kortele dalina 4u.gif

mados pc, juaroj

kur galima gaut NeoBio mėginukų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 09 balandžio 2010 - 14:35
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 15:20)
Jau rašiau kažkur ankstesniuose puslapiuose, man jis gerai drėkina, minkština, ramina odą, labai skaniai kvepia, šiek tiek šaldo ir visai nekemša porų  bigsmile.gif

Ai, o naudojus esu apie mėnesį prieš tai.

Adrija,  super!  biggrin.gif  4u.gif

o spuogelių atsiradimą mažina?
Man tai kvapas toks ne itin, bet šaldymas patinka... Aš galvoju kiek man laiko jo užteks, nes "tūbačka" didelė, o visam veidui žirnio dydžio lašo per daug...
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 09, 15:35)
o spuogelių atsiradimą mažina?
Man tai kvapas toks ne itin, bet šaldymas patinka... Aš galvoju kiek man laiko jo užteks, nes "tūbačka" didelė, o visam veidui žirnio dydžio lašo per daug...

Oi, mano oda tai gana problemiška, tai mažinti tikrai nemažina, bet ir neskatina, kas jau yra pasiekimas smile.gif Aš jį ne tik veidui, bet ir po depiliacijos naudoju kaip raminamąjį kremą, tai trečdalį tūbelės gan greit sunaudojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 15:34)
kur galima gaut NeoBio mėginukų?  g.gif

Man Biopasaulyje davė Sante kondicionierių perkant smile.gif
Atsakyti