Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 12:40)
Nuramina odą, nuvalo, bet nesausina, labai malonus.

Kortelė lyg irgi kažkokią nuolaidą suteikia kiekvieną kartą perkant, tik pamiršau, kokio dydžio  blush2.gif

kokia jo sudėtis? Sportinis interesas biggrin.gif

-10 procentų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 13:43)
lotuliukas.gif  idomu idomu, ale is kur ta Elyte vidury Kauno rast ir ta losjona?  biggrin.gif

Žinok dėl mūsų Elytės vertą į Vilnių atvažiuot wink.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 13:44)
kokia jo sudėtis? Sportinis interesas biggrin.gif

Weleda Aknedoron Cleansing Lotion - Ingredients:
Deionised water (Aqua); Sunflower and Olive Oil Soft Soap (Helianthus annuus and Olea europaea Soft Soap); Rice starch (Oryzae amylum); Tinctures of Chamomile (Chamomilla recutita) and Calendula (Calendula officinalis); Essential Oils* of: Orange (Citrus dulcis); Lemon (Citrus limonum), Lavender/Lavandin (Lavandula angustifolia/Lavandula hybrida), Rosemary (Rosmarinus officinalis), Grapefruit (Citrus grandis); Juices of Lemon (Citrus limonum) and Grapefruit (Citrus grandis) ; Lanolin; Oleic acid. *Contains natural constituents Limonene, Linalool, Geranoil and Citral.
Atsakyti
O aš vėl pradėjau ieškotis kremo rankoms. Baiginėju Dr.Hauschka, tai norėtųsi dabar kokio nors riebesnio, labiau maitinančio, bet taip pat gerai susigeriančio. Gal kas nors iš šių tiktų, jei bandėte?
Santa Verde su alavijais user posted image
Primavera su imbierais user posted image
alva Naturkosmetik user posted image
i+m Naturkosmetik su alyvuogėm ir sviestmedžiu user posted image
alva Naturkosmetik su šaltalankiais user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 09, 13:57)
O aš vėl pradėjau ieškotis kremo rankoms. Baiginėju Dr.Hauschka, tai norėtųsi dabar kokio nors riebesnio, labiau maitinančio, bet taip pat gerai susigeriančio.

Argitalio kremą merginos gyrė lotuliukas.gif Žinau, žinau, jau atrodau kaip argital platintoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 13:40)
Chi chi, čia, galima sakyti, aš tą aknedoron inspiravau Elytę atsivežti, nes prieš tai jo Lt nebūdavo  biggrin.gif Naudoju losjoną, tą kur didesnės talpos, jau gal pusę metų jį garsiai giriu, bet niekam čia neįdomu  rolleyes.gif Tuo skystesniu tiesiog vatuką pamirkau ir valau veidą smile.gif O tirštesnį reikėtų tepti ant probleminių vietų kaip kremą. Aš jo nenuplaudavau, palikdavau per naktį. Bet tirštesnis man kažkaip nepasiteisino, tai apsistojau prie losjono tik. Man jis super  thumbup.gif Nuramina odą, nuvalo, bet nesausina, labai malonus.

aha, tai matyt tu busi ta, apie kuria ji ir kalbejo, kad anksciau pati siusdavosi smile.gif kazka prisimenu, kad kazkas rase ir buvau itraukus i savo planuojamu norimu isbandyti produktu sarasus biggrin.gif tu rytais jo nenaudoji, tik vakarais? o ta didesnes talpos losijona nuplauni? nes kaip supratau nenuplaudavai to tirstesnio mazesnes talpos ax.gif mane irgi maloniai nustebino, kad pasirode gana svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 09, 13:59)
aha, tai matyt tu busi ta, apie kuria ji ir kalbejo, kad anksciau pati siusdavosi smile.gif kazka prisimenu, kad kazkas rase ir buvau itraukus i savo planuojamu norimu isbandyti produktu sarasus biggrin.gif tu rytais jo nenaudoji, tik vakarais? o ta didesnes talpos losijona nuplauni? nes kaip supratau nenuplaudavai to tirstesnio mazesnes talpos ax.gif mane irgi maloniai nustebino, kad pasirode gana svelnus smile.gif

Aš juo tiesiog ryte/vakare valau veidą, kaip paprastu toniku smile.gif Tik jį reikia suplakti prieš naudojimą.

Ir dar DaddyGirl komplimentas - mama su džiaugsmu sunaudojo rankų muiliuką ir pareikalavo dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 09 balandžio 2010 - 13:03
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 12:59)
Argitalio kremą merginos gyrė  lotuliukas.gif

apsispręsk, ar Weledą, ar Argital platini lotuliukas.gif

gyriau ir aš, bet jo stiprokas kvapas. Lyg bičių produktu, lyg į citrinas - toks sunkiai nusakomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 14:03)
apsispręsk, ar Weledą, ar Argital platini  lotuliukas.gif

Abu lotuliukas.gif

Mąsčiau mąsčiau, ką čia makijažui valyti įsigyt, nes alteros putos baigėsi ir neberadau droge. Tai bandysiu plaut su švelniu muilu g.gif Nes pienelių nemėgstu, o ir šiaip dažausi nereguliariai, tai nesinori apsikraut tais valikliais.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 14:03)
gyriau ir aš, bet jo stiprokas kvapas. Lyg bičių produktu, lyg į citrinas - toks sunkiai nusakomas smile.gif

Aha, radau pagyrimą Argitalio temoje. Gal reiks nulėkt iki Mados pauostyti? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 09, 14:20)
Aha, radau pagyrimą Argitalio temoje. Gal reiks nulėkt iki Mados pauostyti? hihihi.gif

Arba iki Stepono smile.gif Madoj nuolaida tik veido priemonėms
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 10:34)
O aš tai šiandien susimasčiau, kad man Urtekram šampūnas su moliu labiau patiko nei dabartinis Lavera su apelsinais. Ir tikrai nuo jo plaukai man ne švelnesni ir ne glotnesni g.gif Nors po Urtekram net gurgždėdavo, bet išdžiūvus viskas ok - blizga, švelnūs smile.gif Be to, purumo irgi nuo Urtekram gal daugiau buvo, nors šitas kaip tik purinantis.

Zinok man su apelsinais irgi neduodavo purumo bei plaukai greiciau riebaluodavosi.. Geresnis man mangu sampunas.

Jau antra karta bandau silka savo plaukuciams, tai atsiliepimai kuo puikiausi, plaukai svelnus, glotnus ir pagaliau paklusnus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 13:40)
Kortelė lyg irgi kažkokią nuolaidą suteikia kiekvieną kartą perkant, tik pamiršau, kokio dydžio  blush2.gif

o yra kazkokios salygos tai kortelei gauti? ax.gif

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 14:01)
Aš juo tiesiog ryte/vakare valau veidą, kaip paprastu toniku smile.gif Tik jį reikia suplakti prieš naudojimą.

dekui 4u.gif daugmaz susideliojo naudojimo procesas i vietas smile.gif
Atsakyti