Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pirkimas UK

Aciu Deine uz atsakymeli 4u.gif
O is kur tas zmogelis?Ta prasme-kokiame mieste gyvena,kad galetu patarti?Gal kada kontakta jo galetum mestelt? 4u.gif
Atsakyti
Priklausomai kur tu gyveni, nes nevazineja visur, jis vaziuoja maximum 20 myliu atstumu...O tu toki gali susirasti bet kur, tarkim svao kraste-jie vadinasi independant finance adviser-ir jie visi dirba panasiu principu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif Mes ir ant apmastymo kelio, ale 3 metu dar nera kai mes UK g.gif Vnzooooo. unsure.gif
Atsakyti
Diedas sugalvojo nama UK pirktis bigsmile.gif Bet jus man pasakykit, ar verta pirkti nama mieste kur neplanuoji ilgiau kaip 2 metus gyvent? Aiskina jis man kad kainos auga - brangiau parduosim, kad isnuomot galima.. o vat man neramu ir viskas unsure.gif Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 11, 16:52)
Diedas sugalvojo nama UK pirktis  bigsmile.gif Bet jus man pasakykit, ar verta pirkti nama mieste kur neplanuoji ilgiau kaip 2 metus gyvent? Aiskina jis man kad kainos auga - brangiau parduosim, kad isnuomot galima.. o vat man neramu ir viskas  unsure.gif Ka manot?

pirkti nama tik del 2 metu blink.gif tikrai nepatarciau...na jo kainos auga...bet netaip ziaurei... na musu namo verte per 2 metus pakilo 20k...bet kiek reike sukisti pinigu norint ji nupirkti ir laiko... 5% inasa.. advokatai..stamp duty..mokestis bankui ir t.t. doh.gif o kad paskui parduot vel tas taps laikas (min 6-8men) ir pinigai.... taip kad ar verta unsure.gif o gali but kad namo verte visiskai nepakils unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2007 02 11, 20:15)
pirkti nama tik del 2 metu  blink.gif tikrai nepatarciau...na jo kainos auga...bet netaip ziaurei... na musu namo verte per 2 metus pakilo 20k...bet kiek reike sukisti pinigu norint ji nupirkti ir laiko... 5% inasa.. advokatai..stamp duty..mokestis bankui ir t.t.  doh.gif  o kad paskui parduot vel tas taps laikas (min 6-8men) ir pinigai.... taip kad ar verta  unsure.gif o gali but kad namo verte visiskai nepakils  unsure.gif

na tai as ta pati aiskinu doh.gif gal dar atkalbesiu rolleyes.gif nu isimylejo jis ta nama - tikrai perliukas ten, su dideliu potencialu ir palyginti nedidele kaina, tik kad nereikia dar to namo mums doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ema @ 2006 11 05, 20:44)
ir kiek zinau, kad babajai gauna lengvai. O mes, tai juk antrarusiai zmones  biggrin.gif . Beto musu apskrytyje visai kitokia sistema. Dabar visi bendroje eileje. Nera jokiu tasku rinkimo. Tuo labiau mes esame ne benamiai - turim tevus Lt  tongue.gif . Eileje esam 1,5 metu, jau kokie 6 men vis 56 vietoj, bukindami namus. Keista... visai nejudam i prieki  schmoll.gif . Greiciau isigysim patys  biggrin.gif

Siaubas kaip pikta kai paskaitau tokius dalykus. Ne veltui visi anglai sako kad east european atvaziuoja cia tik gyvent is visokiu pasalpu. Anksciau dar gincydavaus, kad neteisa, pasirodo ojojoj kaip klydau.
Kam jums council butas, jei jau ruosiates patys pirkti? Reiskias dirbat ir uzdirbat, jokie jus socialiai remtini zmones. Kodel kazkas kitas turi uzdirbti pinigus jums?
As pati anksciau dirbdavau housing association ir kazkaip liudna, kad lietuvos zmones pirmiausia ko siekia cia atvaziave - gauti viska uz dyka. Liudna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shandy @ 2007 02 13, 19:28)
Siaubas kaip pikta kai paskaitau tokius dalykus. Ne veltui visi anglai sako kad east european atvaziuoja cia tik gyvent is visokiu pasalpu. Anksciau dar gincydavaus, kad neteisa, pasirodo ojojoj kaip klydau.
Kam jums council butas, jei jau ruosiates patys pirkti? Reiskias dirbat ir uzdirbat, jokie jus socialiai remtini zmones. Kodel kazkas kitas turi uzdirbti pinigus jums?
As pati anksciau dirbdavau housing association ir kazkaip liudna, kad lietuvos zmones pirmiausia ko siekia cia atvaziave - gauti viska uz dyka. Liudna  schmoll.gif

Ir ka gi tu pasiulysi man daryti greitai antras vaikas gims mokam uz nuoma 800svaru i men ir neturiu pinigu pradiniam inasui ir dokumentu tvarkymui.Nuejau i consula sakau as nenoriu nemokamai namo mes susimokam uz nuoma issimokesim ir nama,bet gal galite padeti su paskolos gavimu arba kad galetumem didesni busta issinuomoti(depozito reikia).Pati susitvarkyti negaliu nes draugas dar ti 5 men siame darbe dirba ir mes neatitinkam nei agenturu nei banku reikalavimams.Jie greiciau bet kokiems valkatoms pades negu normaliems zmonems kurie bando kazkaip isikurti.Tiesa jie man pasiule uzpildyti forma nemokamam namui gauti,bet as jo nenoriu as noriu savo namu ,bet man tik pagalbos reikia ir kur jos prasyti.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2007 02 14, 09:18)
Ir ka gi tu pasiulysi man daryti greitai antras vaikas gims mokam uz nuoma 800svaru i men ir neturiu pinigu pradiniam inasui ir dokumentu tvarkymui.Nuejau i consula sakau as nenoriu nemokamai namo mes susimokam uz nuoma issimokesim ir nama,bet gal galite padeti su paskolos gavimu arba kad galetumem didesni busta issinuomoti(depozito reikia).Pati susitvarkyti negaliu nes draugas dar ti 5 men siame darbe dirba ir mes neatitinkam nei agenturu nei banku reikalavimams.Jie greiciau bet kokiems valkatoms pades negu normaliems zmonems kurie bando kazkaip isikurti.Tiesa jie man pasiule uzpildyti forma nemokamam namui gauti,bet as jo nenoriu as noriu savo namu ,bet man tik pagalbos reikia ir kur jos prasyti.

Tik nereikia isizeisti, bet klausimas labai paprastas - gal vertetu pagalvoti apie seimos padidejima tada, kai turi kur gyventi ir turi uz ka vaikeli islaikyti.
Na jei jau taip atsitiko, kad nera nei draugu, nei giminiu kas padetu, paskutine viltis council butas. Ir tikrai padeda visiems, jokiu 'babaju' neiskiria ir t.t. Tik niekas cia nedalina legvatiniu paskolu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Shandy @ 2007 02 14, 17:39)
Tik nereikia isizeisti, bet klausimas labai paprastas - gal vertetu pagalvoti apie seimos padidejima tada, kai turi kur gyventi ir turi uz ka vaikeli islaikyti. 
Na jei jau taip atsitiko, kad nera nei draugu, nei giminiu kas padetu, paskutine viltis council butas. Ir tikrai padeda visiems, jokiu 'babaju' neiskiria ir t.t. Tik niekas cia nedalina legvatiniu paskolu tikrai.

Tai gi tame ir reikalas,kad as neprasau nei counsil buto,nei kad mane si salis islaikytu.Ir lengvatines paskolos as neprasau(nors esu girdejusi jog pas juos yra) tiesiog mano statusas neatitinka banku ir agenturu reikalavimo . As nuejau pasidometi ar jie gali padeti mano atveju ir pats darbuotojas pasake jog jie greiciau pades bet kokiam valkatai ar narkomanui,negu normalei seimai.Ir del babaju tu labai klysti bet koks atvykelis ne is europos gaus greiciau busta negu europietis.
O del seimos padidejimo tai galima ir 20 metu pralaukti kolk geresni laikai prasides. Ir tokio dziaugsmo kaip vaikas niekada nesusilaukti.Ir jeigu visos vadovautusi mastymu pradzioj pinigai paskui vaikai ,manau gimstamumas70% sumazetu.
Atsakyti
Nu as vis tiek jusu nesuprantu: jeigu blogai, netenkina salygos, manot kad neteisingai elgiasi ir t.t.t.t........ - vaziuok namo, negi kas pririses laiko?
O del 70% gimstamumo sumazejimo visiska netiesa, jei nepastebejot ir lietuvoj vis daugiau seimu planuoja vaikelius, kaip ir karjera kaip ir finansus kaip ir busta.
Zinau kad po sito mano pasisakymo mane turbut akmenimis uzdauzys biggrin.gif
Atsakyti
Mes siuo metu kaip tik paskolos emimo procese.. lyg ir mnama buvom issirinke, bet vakar dar karta apziureje persigalvojom..

Gal kas nors gali pasakyti kiek mazdaug kainuoja pasiimti paskola, na, neskaitant pradinio inaso..Beje, mes usitarem del 100 proc paskolos, taigi to inaso nereikes.

Ir paskola duoda po 2m buvimo salyje, ne po 3
Atsakyti