klausykit, supermamos, o tesla biskociams duonkepeje maisot?
QUOTE(Margareta @ 2010 05 03, 17:55)
klausykit, supermamos, o tesla biskociams duonkepeje maisot?
ne, bliude, nes kiaušinius išplaki, sumaišai su cukrumi ir miltais...viskas, gaunasi lipni tešla,
QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 03, 17:21)
ne, bliude, nes kiaušinius išplaki, sumaišai su cukrumi ir miltais...viskas, gaunasi lipni tešla,
aisku
QUOTE(Mrs. R @ 2010 05 02, 15:46)
Nužiūrėjau Ustukių malūno pasiūlymą miltams ir termiškai apdorotiems kvietiniams bei ruginiams grūdams, dedamiems į kepamą duoną. Min kiekis - 50kg - ar ką domintų: rupūs kvietiniai/ruginiai miltai, įv grūdai? Paorganizuočiau, šiaip, važiuoju ir į Vlnių, ir į Kn kartą per savaitę beveik...
aš ir paimčiau kokį 10kg. tik aš iš Kauno
QUOTE(Margareta @ 2010 05 03, 17:55)
klausykit, supermamos, o tesla biskociams duonkepeje maisot?
aš kaip didelė tešlų maišymo nefanė, tai duonkepėj
QUOTE(keistuole @ 2010 05 03, 20:18)
aš kaip didelė tešlų maišymo nefanė, tai duonkepėj
na čia kam kaip patogiau, tiesiog aš kuriame inde suplaku kiaušinius(kombaine), įpilu miltus visą kitą ir išmaišo
QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 03, 21:38)
na čia kam kaip patogiau, tiesiog aš kuriame inde suplaku kiaušinius(kombaine), įpilu miltus visą kitą ir išmaišo
pas mane tokio gudraus daikto nėra, mikseriukas tešlos nemaišo, tai ir dėjau duonkepėn
O stai ir mano BISCOTTI,patys papraciausi, cinamoniniai, namie neradau nei riesutu, nei dz.vaisiu, tai pasigaminau pacius lengviausius.
Labai skanus gavosi, trapus tokie
Labai skanus gavosi, trapus tokie
QUOTE(keistuole @ 2010 05 03, 17:36)
Ta prasme pakilusi dvigubai, ji kepant sukrisdavo?
Man viskas gavosi kaip ir gerai, ir iškilo ir iškepė, bet šiek tiek per rūgštu, tai ir galvoju, ar vis gi reik trumpiau laikyt, ar raugo kiekį mažint, ar pas mane aplamai tas raugas nevykęs
Man viskas gavosi kaip ir gerai, ir iškilo ir iškepė, bet šiek tiek per rūgštu, tai ir galvoju, ar vis gi reik trumpiau laikyt, ar raugo kiekį mažint, ar pas mane aplamai tas raugas nevykęs
Jūs nepergyvenkit taip dėl savo raugo. Man atrodo Jūsų raugas puikus ir Jums viskas gerai gaunasi. Kad sumažinti rūgštingumą, galima mažiau dėti to pradinio(starterio) raugo. Matomai jūsų raugas labai aktyvus. Jeigu gerai pakilo ir iškepė, tai darykit, kaip jums gaunasi. Man tai neiškilo per trumpesnį laiką. Skonis buvo geras, bet duona gavosi kaip "lepioška". Pabandykit kitą kartą kepti , trumpinant kildinimo laiką, gal jums tikrai gerai gausis!
Merginos norejau paklausti kas yra daroma ne taip, jei ka bekepciau, duonyte ar batona, sukrenta duonos virsus?????
QUOTE(cloudlet @ 2010 05 04, 09:59)
Merginos norejau paklausti kas yra daroma ne taip, jei ka bekepciau, duonyte ar batona, sukrenta duonos virsus?????
pradžioj pabandykit dėt mažiau mielių