O as duonkepej ir balta ir juoda kepu. Mano Moulinex gerai isminko rugine, nebent kiek su mentele padedu nuo krastu nubraukti. Jei tureciau galinga mikseri ir gera orkaite, manau buciau apsiejusi be sito rakando. Bet siaip duonkepe gerokai palengvina gyvenima.
Turiu tokia maza padejeja, tai jei uzsiimu ka daryti su miltais, tai daznai po to namus tvarkyti reikia
, o i duonkepe greitai viska supilu, ne susigaudyti nespeja, kad miltai buvo isimti
Ir dar mano orkaite dujine ir labai sena, tai pyragus dar siaip taip iskepu (nors kartais apacia dega, o virsus zalias buna, cia dar nuo orkaites nuotaikos priklauso
), tai duonos nelabai ryztuosi, nes speju daugiau 200 neikaista, o cia kaip matau reikia ir gerokai virs 200.
Kaime turiu duonkepe krosni, tai svajoju ten duona issikepti, bet kadangi nelabai zinau kiek kurenti reikia, tai kol kas kaupiuosi ir renku informacija.
O del duonos sviezumo, tai kazkada iskepiau anytai 2 kepaliukus ir nuveziau, viena suvalge, o kita uzmirso, saldytuve i apatini stalciuka idejusi. Atvaziuojam po menesio, ziuriu duona stovi. MB pirktines jau nevalgo, prapjove ta menesio senumo. Skonis nieko nesiskyre nuo sviezios, tik nebebuvo tos traskios pluteles, kuria as dievinu.