QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 09:44)
Sveikos. Nu va, iskepiau ir as savo pacia pirmaja duonele- bandele- ciabata ar dar kaio ja pavadinti
Nu paprasta Vietoje 180gr rupių kvietinių miltų, dejau ruginius miltus o siaip tai laikiausi recepturos Gal kiek daugiau idejau sausu mieliu, bet jos nieko nepakenke.
Pastebejimas tik toks, kad man ilgai kepe Jeigu kepti orkaiteje, tai manau, kad labai kelia duonos kaina. Gal duonkepeje ji greiciau iskeptu?
Karsta labai patiko sunui, ryte su sviestu buvo dar skanesne
Nu paprasta Vietoje 180gr rupių kvietinių miltų, dejau ruginius miltus o siaip tai laikiausi recepturos Gal kiek daugiau idejau sausu mieliu, bet jos nieko nepakenke.
Pastebejimas tik toks, kad man ilgai kepe Jeigu kepti orkaiteje, tai manau, kad labai kelia duonos kaina. Gal duonkepeje ji greiciau iskeptu?
Karsta labai patiko sunui, ryte su sviestu buvo dar skanesne
Sveikinu su pirmąja duonele! Su mielėmis galite drąsiai kepti bet kokią duoną duonkepėje. Rezultatas žymiai greitesnis, bet ir skonis bus kitas. Kai pabandysit, parašykit, ar pajutot skirtumą? O , kas liečia kepimą orkaitėje, tai vieną kepaliuką kepti nelabai apsimoka. Aš tai visada kepu po du kepalus, ir dar įsigudrinu kokių bandelių ar sausainių vienu metu išsikepti. O kepant po du kepalus, duonos užtenka dviems savaitėms.