QUOTE(ikiuke @ 2010 04 09, 10:33)
Darau su ruginiais + kvietiniais 550D (kaip ir recepte parašyta, ir vandens lygiai lygiai pagal receptą), o tai dėl vandens pertekliaus ir neiškepa? O tu jei kepi ETA duonkepėje, tai kokią programą nustatai: ar klasikinę ar sveiko grūdo, ar tiesiog atskirai minkai, kildini o poto kepi? ir apskritai, men kai kepo tai jokio duonos kvapo nėra...jau taip nusivyliau savo nemokšiškumu ja naudotis, tai negaliu
Jei nori duonos kvapo, reikia salyklo, gali skystą panaudot(iš giros pakelio) arba užsakyt
Sveiko grudo visai nenaudoju, man nepatiko šį programą, labai jau stora pluta gaunasi. Geriausia naudok pagrindine(1) arba atskirai tešlos ir kepimą, bet čia geriausia kai reikia ilgiau pakildint arba kai darai su naminiu raugu, nes ten reikės pakildint keleta val.
Miltai visi skiriasi, aš naudoju rupius ruginius miltus, bet jie kaip pilno grudo, tai kad vistiek, reikia geriausia stebėt kepaliuką, aš kvietinių gražus pagrandukas turi gautis, bet ne per kietas, iš ruginiu, jau sunkesne tešla, sunkiau maišo, tai keisk menteles. Pradėk nuo paprastu, su mielėm
O nusivilt ir nuleist rankas po pirmu bandymu nereikia, visi mes mokomes, kiekvienas pridarė daug klaidu, tai kad pirmin
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.