radau jau as kita sekmadieni vaziuosiu pro kauna alia gi nedirbs nu...nebent kokia kauniete priglaustu vilniaus maisiuka tai as paimt galeciau
Dar paskaičiau jų puslapį, tai visko norisi . Bet, va, kai buvau Kaune, tai galvojau, pražūsiu su tais 25 kg. O dabar, kaip tyčia, nenusimato kelionės.
QUOTE(pipete @ 2010 04 14, 21:48)
Dar paskaičiau jų puslapį, tai visko norisi . Bet, va, kai buvau Kaune, tai galvojau, pražūsiu su tais 25 kg. O dabar, kaip tyčia, nenusimato kelionės.
ir aš visko norėčiau Taip dažniausia ir būna, kai kursuoji tenai atgal, tai nieko nereikia arba važiuoji nepasiruošus
tigreirko1974, +/-50Lt
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 14, 21:52)
kiek gautusi uz visa maisa pinigeliu kazi?
25*2+PVM=60.5
SOS!!! Gavau lauktuviu sauso raugo maisiuka. Bet jis truputeli kitoks, nei mes naudojam Raso, kad su juo kildinti reikia kelis kartus: valanda ir po to dar tris... Tai suprantu, kad tada mieliu nereikia. Gal kas bandete duonkepej su tokiu raugu kepti? Kokias programas naudoti minkymui, kildinimui ir kepimui?
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 14, 21:58)
tigreirko1974, +/-50Lt
QUOTE(keistuole @ 2010 04 14, 21:58)
25*2+PVM=60.5
Aciu
ir as Vilniuje paimsiu 5 kg salyklo
QUOTE(Terra2 @ 2010 04 13, 12:42)
MANO FIRMINĖ DUONA su ruginiu raugu:
. Tada į karštą (240*) orkaitę, kepaliukus apipurškiu vandeniu, į indą įpilu karšto vandens, kad susidarytų garas ir taip kepa 10min. (viršus-apačia).
. Tada į karštą (240*) orkaitę, kepaliukus apipurškiu vandeniu, į indą įpilu karšto vandens, kad susidarytų garas ir taip kepa 10min. (viršus-apačia).
Terra2 dekui
siandien labai noriu issikept sios duonytes. Tik va klausimas-ar visa laika kept virsus -apacia? ventiliatoriaus nereikia?
N a kol kas pradedancioji tai baisiai laikaus recepto
QUOTE(zuikispuikis @ 2010 04 15, 08:05)
Terra2 dekui
siandien labai noriu issikept sios duonytes. Tik va klausimas-ar visa laika kept virsus -apacia? ventiliatoriaus nereikia?
N a kol kas pradedancioji tai baisiai laikaus recepto
siandien labai noriu issikept sios duonytes. Tik va klausimas-ar visa laika kept virsus -apacia? ventiliatoriaus nereikia?
N a kol kas pradedancioji tai baisiai laikaus recepto
Džiaugiuosi, kad bandysit kepti! Būtinai parašykit, kaip seksis. Kepti galima kaip patogiau. daug kartų aš irgi kepiau tik su ventiliatoriumi. Tik tada reikia bent dešimt laipsnių žemesnę temperatūrą laikyti, bent pas mane orkaitė su ventiliatoriumi dirba galingiau. Sėkmės!
QUOTE(zuikispuikis @ 2010 04 15, 08:05)
Terra2 dekui
siandien labai noriu issikept sios duonytes. Tik va klausimas-ar visa laika kept virsus -apacia? ventiliatoriaus nereikia?
N a kol kas pradedancioji tai baisiai laikaus recepto
siandien labai noriu issikept sios duonytes. Tik va klausimas-ar visa laika kept virsus -apacia? ventiliatoriaus nereikia?
N a kol kas pradedancioji tai baisiai laikaus recepto
aš ir vis dar bandau atrast tinkamiausią variantą
Labai daug aišku priklauso ir nuo orkaitės. Bet šiaip kažkiek vis užmeskit akį, kaip ten kepa jūsų duonytė. Aš kepiau pagal receptą, bet į pabaigą mačiau, kad jau per juodą viršų turęsiu, tai palikau iki likusio laiko tik apačios kepimą. Ir viskas labai gerai gavos.
Ventiliatoriaus aš nenaudoju, tik karštiem sumuštiniams/skrebučiams, nes jis labai džiovina kepinį. Čia nebent tuo atveju, jei reikia greičiau, nes su juo iškepa tikrai greičiau, arba reikia kad labiau apskrustų.