salyklo tai ir as priglausciau kelis kilogramus
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 14, 12:54)
po valandos patikrink su mediniu pagaliuku, o šiaip, dabar yra orkaičių ir su ventiliatoriais ir dar su visokiais pričindalais, tai laikas gali ir sutrumpėt
Pas mane paprasta orkaite, tai čia jau jums reikia žiūrėt
Papildyta:
jūsų parašas
Pas mane paprasta orkaite, tai čia jau jums reikia žiūrėt
Papildyta:
jūsų parašas
aciu
man ir kaunas tinka kas del salyklo
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 14, 12:54)
po valandos patikrink su mediniu pagaliuku, o šiaip, dabar yra orkaičių ir su ventiliatoriais ir dar su visokiais pričindalais, tai laikas gali ir sutrumpėt
yra vintiliatorius ten
Aciu uz ats.
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2010 04 14, 13:07)
salyklo tai ir as priglausciau kelis kilogramus
QUOTE(pandora2006 @ 2010 04 14, 13:12)
nu va mes jau esam trys kuriom reik salyklo dar plius minus pora zmoniu ir jau galim pirkti visa maisa ir dalintis
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 14, 13:22)
yra vintiliatorius ten
Aciu uz ats.
Papildyta:
nu va mes jau esam trys kuriom reik salyklo dar plius minus pora zmoniu ir jau galim pirkti visa maisa ir dalintis
Aciu uz ats.
Papildyta:
Na tai ir man tadu reikia salyklo Dar nesidomėjau kokiais kiekiais jis eina, tai pradžiai bent porą kg pasibandymui. Vilniečių turbūt atsirastų ir daugiau, tai parsigabentumėm kaip nors iš Kauno
Žvilgterėjau Kauno salyklo puslapį, ten yra ruginis (ne)fermentuotas salyklas kurį planuojate imti? Dar yra daiginti kviečių/rugių daigai.. o jie mums nereikalingi?
Taip pat jei kas imsit miltus didesniais kiekiais ir norėsite dalintis, garsiai skalambykite
Žvilgterėjau Kauno salyklo puslapį, ten yra ruginis (ne)fermentuotas salyklas kurį planuojate imti? Dar yra daiginti kviečių/rugių daigai.. o jie mums nereikalingi?
Taip pat jei kas imsit miltus didesniais kiekiais ir norėsite dalintis, garsiai skalambykite
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 14, 12:40)
nu jo, aš viena imčiau 5-7kg
aš irgi 5 kg paimčiau.
o kuo jie ten skiriasi fermentuotas ir nefermentuotas?
Beje paskambinau, tai sakė, kad delona nuo kitos savaitės prekiaus jų salyklu, aišku kaina bus kita.
Beje paskambinau, tai sakė, kad delona nuo kitos savaitės prekiaus jų salyklu, aišku kaina bus kita.
o aš kaip tik vakar delonos užsakymą pasidariau
Tai kas apsiims atvežt iš Kauno? Čia geriausia kas važinėja darbo ar kt.reikalais
Nu jo, DeLonoj kitos kainos(už puse kg sumokėsit kaip ten už kg), bėja, skiriasi salyklas jų nuo kurio turėjau, duona šviesesne gaunasi, tai kad išgaut juodesne duona reikia daugiau dėt salyklo
Ryžių batonas-pyragas
Nu jo, DeLonoj kitos kainos(už puse kg sumokėsit kaip ten už kg), bėja, skiriasi salyklas jų nuo kurio turėjau, duona šviesesne gaunasi, tai kad išgaut juodesne duona reikia daugiau dėt salyklo
Ryžių batonas-pyragas
nataliuncik jezusmarija kaip graziai tas tavo pyragas atrodo,springstu seilem
Salyklo aš irgi norėčiau, jei pirksit kažkas ir jei liks po visų besidalijančių Nes DeLonoj pirktas kaip tik jau į pabaigą eina...
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 14, 13:19)
Aš recepte parskaičiau, kad reikia ryžių košės. Dabar turbūt kvailai paklausiu Ar reikalinga jau išvirta iš normalių ryžių košė?