Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 04 14, 16:34)
daliuk, aš palyginus vėlai pradėjau lytini gyvenima 12 kl. bet man nepatiko  lotuliukas.gif  blush2.gif  bet mes jau ir draugavom nemazai ir tamponu nenaudoju schmoll.gif  l. retai... gal tikrai visokiais bio ir E maitinames ir išaukia mums tokias ligas verysad.gif

O mano pirmoji patirtis buvo su vyru kai man buvo 21 blush2.gif
Atsakyti
tokie negalavimai tikrai puola vis jaunesnes, pati savo kailiu tai patiriu, tik tfu tfu tfu operacijos dar neprireike. vakar va paeme pap, kas puse metu tikrinuosi, gydytojos nuomone kaklelis taisosi, nors jokiu priemoniu nebuvo imtasi, gal nuo bendros imuniteto bukles viskas keiciasi. na bet nenoriu uzbegt ivykiams uz akiu, sulaukt pirma atsakymo reikia. pritariu, kad reikia tikrint kuo jaunesnes, nors man tu pinigeliu negaila, svarbu laiku pakitimai pastebeti butu, ypac dar kai lialiu neturiu. dziaugiuosi, kad pakliuvau pas tokias gydytojas, kurioms mano jaunas amzius nebuvo rodiklis netirti. tada ir pasake, kad turiu zaizdele, o nuo to ir prasidejo daznesni vizitai pas gydytoja. del tu visu partneriu reikalu, na suprasciau, jei bedos butu tik pas tas, kurios keicia juos daznai, bet kaip supratau, dauguma normaliu metu pradejo lyt. gyvenima, neturejo daugybes partneriu ir pan., as irgi viena is tu, na nesuprantu, kodel tie negeri dalykai taip megsta jaunas merginas pulti doh.gif
Atsakyti
Tanite, vadinasi tokia lemtis ir visokie nitratai ir E, cia mano tokia nuomonė verysad.gif
Atsakyti
nu va parėjau iš ginės...viskas labai gražu sakė...tai dabar galėsiu kuri laika but rami...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 04 15, 11:18)
nu va parėjau iš ginės...viskas labai gražu sakė...tai dabar galėsiu kuri laika but rami...

Kaip gerai, na tai jau dabar gali būti rami thumbup.gif Džiugu, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
daliuk, super user posted image
Atsakyti
Labas
Kaip besilaikote?
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2010 04 18, 18:49)
Labas
Kaip besilaikote?

aga kažko ant savaitgalio visai tylu cia buvo... o as tai SB gimtadieni svenciau ir nepasirodziau, bet ir neturiu dbr ka ta tema sakyti nes laukiu keliones i Italija ir noriu is karto po jos pasidaryti OCT bigsmile.gif
Atsakyti
Labas.
Praeitą savaitę onkocitologinį tyrimą paėmė, laukiu rezultatų. Po operacijos dar nebuvo darę. Nerimauju kažkiek unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,o aš rytoj važiuoju tyrimų susirinkti, žpv sakė neigiamas,jokio tipo nerado,tai matyt siūlys skiepus darytis g.gif bet rado kažkokių kirų ureaplazmų ir pan unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif
Ryt varau pas ginę, manau turėtų pasakyt, kad šašo nebėra biggrin.gif Tikiuosi, nes taip noriu, kad greičiau viskas sugytų unsure.gif

Ai, tiesa, klausiau ginės kam ji vis tepa tuo jodu, tai sako, kad neatsirastų endometriozė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 19 balandžio 2010 - 19:38
QUOTE(raimuxe @ 2010 04 19, 20:34)
Ai, tiesa, klausiau ginės kam ji vis tepa tuo jodu, tai sako, kad neatsirastų endometriozė mirksiukas.gif

Kad jodu tepa ir stebi, kaip nusidazo kaklelis g.gif jei visas gerai ir graziai nusidazo, tai nera jokiu pakitimu.
Atsakyti