Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(Tokata @ 2010 09 16, 21:12)
ŽPV negali imti ir išnykti. Jis arba sukatyvėja, arba "užmiega", bet jei jau jį pasigavai, tai visada ir turėsi.

visiskai sutinku, bet tada pats faktas ir pasako, kad skiepytis tokiu atveju tikrai neverta ax.gif Tokata, o koki tipa zpv tu turi? as 16 unsure.gif
Atsakyti
Na kai man sugis visi išdrąskymai,eisiu ir aš ŽPV tyrimo gal darytis.Nors ginekologas mano sakė, kad kiek jis nagrinėjęs literatūros, pasitaiko atvejų kai tas virusas taip ir pramiega organizme nieko blogo nepadaręs.O yra moterų, kurios vėžiu suserga ir neturėdamos ŽPV. Tai gal kartais tas tyrimo darymas nieko ir nepakeičia. Juk ir taip mes turim būti budrios ir dažnai darytis citologinį. O dėl skiepų klausus esu pas 3 gydytojus nuomonės ir nei vienas iš jų nepatarė, sakė , kad gal tai veiksminga tik mergaitei neturėjusiai lytinių santykių.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 09 16, 11:19)
Be to niekada būčiau galėjus įsidėti spiralės

man aplamai nededa spiralės, gin paaiškino, kad spiralė prikeltų dar daugiau problemų esant žaizdelei. papildomi uždegimai ir t.t. g.gif niekaip nesuprantu, patys gin neturi vieningos nuomonės dėl tų žaizdelių
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 09 16, 20:10)
Vis įkalbinėja ginė pasiskiepyti. Nžn ar čia verta kai man jau virš 30 ir virusiukas tūno.

ne neverta ir ginė nemanau kad turėjo rekomenduoti g.gif

pasidaryk po 3 mėn. nuo konizacijos CT ir įsitikinsi ar viskas pasalinta ir ar nėra kokiu likusiu pakitimu, stiprybės bigsmile.gif
Papildyta:
egleegle3002, su tavo visu postu sutinku thumbup.gif

Papildyta:
nelita, už tai patartina kreiptis į kelis spec ir išklausyti kelias nuomones 4u.gif
Atsakyti
man kaip aiškino, kad tas skiepas truputy saugo pačias ląsteles nuo ŽPV, t.y. stumia virusą iš sveikos ląstelės. gaunasi truputį kaip gydymas g.gif , aš asmeniškai tai nesiskiepinsiu, manau neverta. per didelė kaina palyginant su teikiama nauda. mergaitėms galbūt jis naudingas, bet ne mums.
Papildyta:
o dėl spiralės, tai būtent, konsultavausi su keliais ginekologais, vienas sako dėt sipralę kitas sako ne. dbr pasimetus, reiks trečios nuomonės
Atsakyti
jwi nwklystu skiepai geriausiai veikia mergaites neturėjusias santykių ir jei neklystu iki 25 ar iki 27 m.
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 09 17, 08:49)
visiskai  sutinku, bet tada pats faktas ir pasako, kad skiepytis tokiu atveju tikrai neverta ax.gif  Tokata, o koki tipa zpv tu turi? as 16 unsure.gif

Hmmm nebepamenu jau. Kažkuris iš tų nepopulialių. Reik med. knygelė pavartyti. Lyg 31... Nelabai dėl to ką galiu pakeisti, todėl ir nesujaudinu dėl to virusiuko smarkiai. Žinau itk, kad imunintetą reik visada stiprinti ir tikėtis tikėtis geriausio.
Čia rašoma apie klinikinius vakcinos veiksmingumo įrodymus. Tiesa sakant mokslinio straipsnio internete taip ir neradau. Jie kuri žinote kur galima paskaityti įmeskite nuorodą, nes ši, kurią parodoau gali būti reklaminiais tikslais.
http://www.medicine....e...&strid=6841
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 17 rugsėjo 2010 - 14:15
neradau ir as rimto mokslinio straipsnio apie skiepus, matyt, nelabai ir yra kas.
vakar buvau pas savo gine, pradejome tvarkyti ektopija vaistais is baltarusijos biggrin.gif dar karteli reiks nueiti ir bus viskas baigta su tuo dalyku. o siaip sake neturi prie ko prikibti smile.gif
Atsakyti
Agnute2555 4u.gif
Atsakyti
agnute2555 smagios naujienos, sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 09 18, 16:25)
Agnute2555  4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 09 19, 12:58)
agnute2555 smagios naujienos, sveikatos 4u.gif

aciu, mergaites 4u.gif ir jums linkiu tik geru tyrimu atsakymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 09 18, 10:00)
vakar buvau pas savo gine, pradejome tvarkyti ektopija vaistais is baltarusijos biggrin.gif dar karteli reiks nueiti ir bus viskas baigta su tuo dalyku.

Gal galima placiau apie siuos vaistus i az? Kaip jie veikia? Kur ju isigyti? 4u.gif
Atsakyti