Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(egleegle3002 @ 2010 09 07, 15:17)
Na manęs paklausė kur norėsiu sveikt po operacijos,aš ir užsinorėjau pas ją  smile.gif .Gydytoja neprieštaravo.Aplamai kai onkocitologinį sakė darytis po 6 mėn sakė irgi ,kad galiu pas ją ,va dabar ir gailiuos,kad ne iš kart ėjau.

gerai kad paraset, o tai buciau nujusi pas gydytoja tik po 3 men... na poryt eisiu rezultatu tai uzklausiu kas ir kaip cia.
Man tai atrodo kad onkocitologini reik darytis kuo dazniau, tada bent sirdis rami buna smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidziuagti: konizacija praejo gerai, gimdoje nerado jokiu pakitimu (kas mane labiausiai ir jaudino) dabar po 3 men reikes atlikti citologini, kuris pagal ideja turi buti geras smile.gif
O del apziuros po konizacijos sake, geriausia eiti i apziura po menesio.
lengviau atsipuciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
wsin, sveikinu thumbup.gif as po konizacijos buvau du kartus per mėn. po to po 3 mėn. o išskyros pas mane rūžavos buvo...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 09, 10:55)
wsin, sveikinu  thumbup.gif  as po konizacijos buvau du kartus per mėn. po to po 3 mėn. o išskyros pas mane rūžavos buvo...

aciu, pas mane ir tokiu ir tokiu buna. Dabar nezinau, gal ir man po poros savaiciu nueit, ar laukt menesio? nebezinau :/
Atsakyti
wsin,
kada konizacija buvo ir kiek kartų buvai pasginę ir kada?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 09, 13:25)
wsin,
kada konizacija buvo ir kiek kartų buvai pasginę ir kada?

konizacija buvo pries savaite (ketvirtadieni) siandien gavau atsakymus. Neapziurejo, nes sake geriausia po menesio apziura atlikti.
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 09, 13:54)
konizacija buvo pries savaite (ketvirtadieni) siandien gavau atsakymus. Neapziurejo, nes sake geriausia po menesio apziura atlikti.

as patarčiau nueiti po konizacijos 10 arba 12 d. ir įsitikinti ar šašas nukrito ir ar gyja sklandžiai mirksiukas.gif stiprybės sveikatos ir sunkių daiktų nekilnok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 09, 15:36)
as patarčiau nueiti po konizacijos 10 arba 12 d. ir įsitikinti ar šašas nukrito ir ar gyja sklandžiai mirksiukas.gif  stiprybės sveikatos ir sunkių daiktų nekilnok mirksiukas.gif

dekui, nekilnoju, nekilnoju smile.gif
Atsakyti
wsin,smagu girdėt , kad viskas gerai.Tik ilsėkitės ir save prižiūrėkit.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 09 10, 10:53)
wsin,smagu girdėt , kad viskas gerai.Tik ilsėkitės ir save prižiūrėkit.

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man po konizacijos jau praėjo trys mėnesiai. Ir ramumo periodas baigėsi sad.gif Jau ruošiuosi eiti tyrimo darytis ir labai labai neramu.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 09 10, 15:29)
Man po konizacijos jau praėjo trys mėnesiai. Ir ramumo periodas baigėsi sad.gif Jau ruošiuosi eiti tyrimo darytis ir labai labai neramu.

stiprybes ir sekmes 4u.gif
Atsakyti