Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

Aš anksčiau naudojau tamponus, bet po visų šitų negerybių labai vengiu. Vistiek bakterijos kaupiasi, visokios vaginozės prasideda ir prie gero jos nepriveda. Mano tokia nuomonė.
Po operacijos greitesniam gijimui naudojau šaltalankių žvakutes. Pirkau "šalaviniam" kioskely kalvarijų turguje. Tikrai padėjo. Ir aplamai po konizacijos jaučiu, kad išskyrų mažiau ir savijauta daug geresnė, kai nėra tos nelemtos žaizdelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 06 rugsėjo 2010 - 12:31
QUOTE(Tokata @ 2010 09 06, 13:27)
Aš anksčiau naudojau tamponus, bet po visų šitų negerybių labai vengiu. Vistiek bakterijos kaupiasi, visokios vaginozės prasideda ir prie gero jos nepriveda. Mano tokia nuomonė.
Po operacijos greitesniam gijimui naudojau šaltalankių žvakutes. Pirkau "šalaviniam" kioskely kalvarijų turguje. Tikrai padėjo. Ir aplamai po konizacijos jaučiu, kad išskyrų mažiau ir savijauta daug geresnė, kai nėra tos nelemtos žaizdelės.

aciu, reikes pabandyti wink.gif
Atsakyti
http://www.ecca.info...-treatment.html
wsin, pasiskaityk čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Wsin,tik jau nepersistenkit su visokiais darbeliais namuose.Man irgi atrodė , kad kaip lėksiu tai lėksiu,o nedarbingumo prireikė visam mėnesiui. Kaip bebūtų visdėlto tai yra intervencija į mūsų organizmą ir save reikia saugoti.Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Jei kam reikia, turiu daug informacijos apie gimdos kaklelio vėžį. Galiu persiųsti wink.gif
Atsakyti
dekui, pasiskaiciau.
Na reikes pasisaugoti...
Atsakyti

dekui, pasiskaiciau.
Na reikes pasisaugoti...

Ir dar toks klausimas: ar buvo kam gelsvu skystu isskyru? Nes kraujingos pas mane buvo tik pirmas dienas, gal cia nieko tokio?
Atsakyti
Man buvo tokių sakyčiau žalsvų išskyrų,gydytojai rodžiausi kas 7 dienos visą mėnesį,sakė , kad tai nieko tokio. Iki pirmų mėnesinių nekaip viskas atrodė,o paskui susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 09 07, 13:27)
Man buvo tokių sakyčiau žalsvų išskyrų,gydytojai rodžiausi kas 7 dienos visą mėnesį,sakė , kad tai nieko tokio. Iki pirmų mėnesinių nekaip viskas atrodė,o paskui susitvarkė.

o cia savo noru rodetes ar gydytoja sake lankytis? Nes man pasake jei tyrimai bus geri, citologini daryt po 3 men. Apie apziuras nieko nesake...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wsin: 07 rugsėjo 2010 - 13:13
QUOTE(wsin @ 2010 09 07, 14:10)
o cia savo noru rodetes ar gydytoja sake lankytis? Nes man pasake jei tyrimai bus geri, citologini daryt po 3 men. Apie apziuras nieko nesake...

Aš po operacijos kas savaitė važinėjau pas operavusią gydytoją.Ji prižiūrėjo kaip kaklelis gyja ir tęsė nedarbingumą.O paskui jau tik po poros mėnesių nuėjau pas savo ginekologą ,tai paėmė tepinėlį paprastą ,žvakučių buvo prirašęs.Onkocitologinį dariausi po 8 mėn,o va dabar ruošiuos vėl važiuot pas operavusią, nes mano ginekologas nesugebėjo paimti ląstelių iš kaklelio vidaus.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 09 07, 14:41)
Aš po operacijos kas savaitė važinėjau pas operavusią gydytoją.Ji prižiūrėjo kaip kaklelis gyja ir tęsė nedarbingumą.O paskui jau tik po poros mėnesių nuėjau pas savo ginekologą ,tai paėmė tepinėlį paprastą ,žvakučių buvo prirašęs.Onkocitologinį dariausi po 8 mėn,o va dabar ruošiuos vėl važiuot pas operavusią, nes mano ginekologas nesugebėjo paimti ląstelių iš kaklelio vidaus.

idomu kodel mane operavusi gydytoja nepaskyre jokiu apziuru...
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 07, 15:01)
idomu kodel mane operavusi gydytoja nepaskyre jokiu apziuru...

Na manęs paklausė kur norėsiu sveikt po operacijos,aš ir užsinorėjau pas ją smile.gif .Gydytoja neprieštaravo.Aplamai kai onkocitologinį sakė darytis po 6 mėn sakė irgi ,kad galiu pas ją ,va dabar ir gailiuos,kad ne iš kart ėjau.
Atsakyti