Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 08 23, 19:57)
Agnute, kaip tu?

kol kas gerai, kadangi reikes ats laukti apie menesi, o dar nedaug praejo tai kol kas ramu.. bet paskutines dienas jauciu drebes kinkos nerealiai unsure.gif ai, bus kaip bus, ne pasaulio pabaiga jei ir operacijos reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
zuzule, tikėk kad bus gerai... o man CIN 3 nei vieno vaiko ir vistik manes D neapdovanoja baby, va kur liūdniausia verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 08 24, 12:14)
kol kas gerai, kadangi reikes ats laukti apie menesi, o dar nedaug praejo tai kol kas ramu.. bet paskutines dienas jauciu drebes kinkos nerealiai unsure.gif  ai, bus kaip bus, ne pasaulio pabaiga jei ir operacijos reikes mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rastika, jau planuojates vaikiuka? nesiseka kol kas?
nepergyvenk, su laiku viskas bus gerai, svarbiausia kantrybes ir maziau streso del visko smile.gif
Atsakyti
Man antras ciklas eina po konizacijos. Jaučiu, kad tuoj mmm ateis. Bet taip jaučiu, kad sienomis lipti norisi sad.gif Tabletes nuo skausmo geriu. Niekada taip nebuvo, o dabar va...kaip kokiai šešiolikmetei sad.gif
Atsakyti
Tokata, mūsų organizmas l. reguoja i pokycius, viemoms vienaip kitoms kitaip, stiprybės... suprantu tave nes man taip patgniuk, seniai mes planuojam baby pries metus kaip nuėjau issiaiskinti kodėl čia nepavyksta lapkricio mėn. suzinojau kad man Cin III tada visada sau sakiau kad gal D neleido susilaukti kol operacijos nebus
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 25, 00:15)
... tada visada sau sakiau kad gal D neleido susilaukti kol operacijos nebus

Taip, turbūt. Nieko gi nebūna be priežasties.
Atsakyti
sveikutes, as jau siandien vaziuoju atsakymu, visas tas likusias dienas kazaip normaliau laukiau, o siandien drugeliai po pilva skraido, tikiuos viskas bus gerai blush2.gif
Atsakyti
Leilla, laukiam grįžtančios su puikia naujiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 26, 08:54)
sveikutes, as jau siandien vaziuoju atsakymu, visas tas likusias dienas kazaip normaliau laukiau, o siandien drugeliai po pilva skraido, tikiuos viskas bus gerai  blush2.gif

Laikom špygas už tave smile.gif
Atsakyti
nu ka mergaites gydytoja pasake jog tyrimai geri, negaliu atsidziaugti, dabar sake po metu kartoti, nebent kas blogai butu 4u.gif linkiu ir jums puikiu rezulatatu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilla: 26 rugpjūčio 2010 - 17:26
padėjo tau mūsų kumštukai wub.gif
Atsakyti
tik gydytoja nesake man jokiais CIN ir t.t. sako geri tyrimai ir viskas, tai galvoju buciau norejusi vistik pamatyt kas parasyta blush2.gif
Atsakyti