Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(Ailija @ 2010 08 20, 14:16)
Tai, kad man gydytoja rekomendavo, kad geriausia kas 3-4mėn.tai aš ir nelaukiu...Dabar siūlė mėnesį palaukti, aš norėjau dabar...Man sakė, kad po konizacijos 5metus kaip ir įskaitoj esam, dukart per metus būtinai tyrimą darytis unsure.gif

šaunuolė na ir aš leksiu rudenį, bet po savo šventės, nes jei kas nenoriu nuotaikos gadintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 20, 18:24)
šaunuolė na ir aš leksiu rudenį, bet po savo šventės...

Faina tavo šventė wub.gif 4u.gif Man kaip tik rytoj sukanka 17metų kai atšokau vestuves...Nejau tiek metų prabėgo, o atrodo kaip vakar...
Atsakyti
QUOTE(Ailija @ 2010 08 20, 20:38)
Faina tavo šventė wub.gif  4u.gif Man kaip tik rytoj sukanka 17metų kai atšokau vestuves...Nejau tiek metų prabėgo, o atrodo kaip vakar...

taip greit laikas prabėga...man ir 18 jau eina..o ta diena atsimenu kaip šendien...sveikinu tave su ta gražia švente biggrin.gif Agnute...laikau kumštukus už tave...viskas bus gerai..
Atsakyti
na va, vakar pasidariau pap ir zpv tyrima.. paziurejusi plika akimi gyd sako, kad kaklelis atrodo visai neblogai, o viskas paaiskes kai ateis atsakymas, kurio dabar nekentriai lauksiu ir tikesiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnute2555: 21 rugpjūčio 2010 - 12:45
Sveikos merginos,
Net nebezinau , ka daryti ir ka galvoti. Pries savaite pasidariau tyrima, ir atsakymas vel buvo ascus, nezymus, pavieniai pakitimai...jau treti metai sitaip, zpv neigiamas, yra vadinama zaizdele kaklelyje. Gydytoja apziuri, ir vel uzraso -stebeti, pakartoti po 4 men. Taip ir kartoju. Bet kazkaip neramu. Pasidariau kraujo tyrimus, mazai hemoglobino, pripazino mazakraujyste, seimos gydytoja sako, kad gali buti ir del sios priezasties, kad organizmas neiveikia pats tu nezymiu pakitimu. Ka patartumet daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 22 rugpjūčio 2010 - 10:04
QUOTE(viltuse @ 2010 08 22, 11:03)
Sveikos merginos,
Net nebezinau , ka daryti ir ka galvoti. Pries savaite pasidariau tyrima, ir atsakymas vel buvo ascus, nezymus, pavieniai pakitimai...jau treti metai sitaip, zpv neigiamas, yra vadinama zaizdele kaklelyje. Gydytoja apziuri, ir vel uzraso -stebeti, pakartoti po 4 men. Taip ir kartoju. Bet kazkaip neramu. Pasidariau kraujo tyrimus, mazai hemoglobino, pripazino mazakraujyste, seimos gydytoja sako, kad gali buti ir del sios priezasties, kad organizmas neiveikia pats tu nezymiu pakitimu. Ka patartumet daryt?

Labas,
Kai man iš pradžių tyrimai rodė pakitimus,ir poliklinikos ginekologė vis kartojo ir skirdavo kažkokius gydymus, man kažkaip neramu buvo.Tai aš be jokio siuntimo nusprendžiau kreiptis į onkologus, manau , kad jie turi didesnės patirties. Na ir Kauno onkologinės gydytojams pasirodė, kad laukti nėra ko-po tyrimų man buvo atlikta konizacija. Manau , kad vieno gydytojo nuomonės per mažai, reiktų kreiptis į kelis .
Atsakyti
Agnute, kaip tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 23 rugpjūčio 2010 - 19:05
as ketvirtadieni einu atsakymu, pergyvenu labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 23, 20:27)
as ketvirtadieni einu atsakymu, pergyvenu labai  doh.gif

tikiu kad biskas bus ok
o tu čia biopsijos ar OCT?
Atsakyti
po konizacijos praejo beveik metai tai OCT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 07 27, 19:12)
po konizacijos drasiai visos gali gimdyti vaikus, jei ne bus cezario pjuvis, bet juk koks skirtumas....

18 metu susilaukiau pirmagimes (Cezario pagalba), 20 metu padare konizacija (buvo CIN2-CIN3), 22 metu susilaukiau savo antrojo mazylio pati, naturaliai pagimdziau.
Gimdziau, nes esu uzsispyrusi ir kantri, zinojau, kad pavyks. Gydytojai isvis negalejo patiketi, kad pagimdysiu, bet as labai norejau ir pavyko smile.gif Dar nepaminejau, kad mano ir gimda dvirage...nu zodziu, nei siokia nei tokia esu blink.gif smile.gif
Taciau gimdos kaklelis 2ojo gimdymo metu buvo traumuotas, ir vel atsinaujino zaizdele verysad.gif
Dabar laukiu onlocitologinio atsakymo..
Be visa ko..man dar tik 23 m. O patirties tai ojojoi... unsure.gif
Meldziuos, kad tik ne daugiau cin3 butu unsure.gif

P.S. Mano atveju, kai jau buves Cezaris ir konizacija BUTINAS tiesiog buvo Cezaris antrasis, bet kaklelis po vandenu nubegimo jau buvo 5cm atsidares ir ka, kibau i darba smile.gif Taip kad, jei kam tik daryta konizacija, cia dar ne nuosprendis, - pagimdysit (gal ne visos, bet dauguma smile.gif ) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzule: 23 rugpjūčio 2010 - 23:33
Zuzule,
Esi tikra kovotoja smile.gif
O stipriems žmonėms turi būtinai sektis, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti