Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(agnute2555 @ 2010 08 14, 13:31)
smile.gif labas visoms smile.gif simtas metu smile.gif dingau viai is eterio, o dabar vel uzsukau, nes eisiu greit antro pap darytis po konizacijos, kinkos biski dreba biggrin.gif

sveikutės ir aš iš eterio dingau biggrin.gif jau dariausi 2 tyrimus..jie abu geri..dabar rugsėji darysiu 3 jeigu sakė ir tas geras bereikės kas metus bedaryt..bet tas kirminas ir mane griauže o jeigu blogai paėmė o jeigu ne iš ten...šeip kažkas rašė dėl mėnesiniu ciklo...tai jis man nuo gruodžio menesio yra nereguliarus...vos ne kas 15 dienu...tai jau per šias čiupsiu kontroceptikus pagersiu truputuka..nes tie sirgimai tai jau atsibodo tokie dažni ...
Atsakyti
Merginos as su tokiu klausimu.
Pries 13 d dare konizacija, bet sasas kazko nekrenta. Gydytoja minejo kad nukris apie 10 d, sesute sake kad buna ir 7 d po operacijos sasas nukrenta.
Gal pradet nerimaut?
Ir kiek ilgai jus buvot nedarbingume po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2010 08 18, 19:38)
Merginos as su tokiu klausimu.
Pries 13 d dare konizacija, bet sasas kazko nekrenta. Gydytoja minejo kad nukris apie 10 d, sesute sake kad buna ir 7 d po operacijos sasas nukrenta.
Gal pradet nerimaut?
Ir kiek ilgai jus buvot nedarbingume po operacijos?

man ginė sakė neieškot jokio iškritusio šašo, nes atseit nieko nematysi ir nesuprasi ax.gif apie 10 dieną pradėjo tepliot šviežiu krauju su mažais juodais taškeliais. įtariu, kad tai ir buvo šašas g.gif
aš nedarbingume buvau dvi savaites
Atsakyti
Aciu Concertina .
Kol kas mano tepliojimuose nesimato sviezio kraujo, vadinasi reikia dar palaukti ax.gif .
Atsakyti
Ramune_lt, aš iš viso nepajutau kada šašas nukrito bet kai 10 ar 11 d. po konizacijos nuėjau pas ginę sako jau nukritęs thumbup.gif
Atsakyti
Labas.
Rastika, mudviem beveik kartu darė konizaciją(jei pameni aš buvusi Auston. KKiek kartų tau po jos jau darė onkocitologinį tyrimą...Man trečiąkart šiandien paėmė. O du tyrimai rodo be pakitimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 08 18, 12:37)
Operavausi aš Kauno onkologinėje,kažin ar norėčiau ten grįžti,nors ir per pažintis ėjau , ir su pinigais-nesiskaito visiškai,jokio dėmesio. Tipo tu ne vėžininkė , išvada buvo LSIL ,SIN 2- ir tipo nėr ko čia trukdyt , kreipkitės pas paprastus ginekologus.

Tikrai labai keista....darausi pastoviai tyrimus onkocitologinius ten, lankausi kas 6 men., lyginant su kitom istaigom, kur buvau svelniai tariant ""nugydyta"" - niekur neradau tiek zmogiskumo ir kantrybes kaip onkologiniame.....
Nugydyta sakau, nes tyriausi KMUK vis sakydavo yra pakitimai, kaip ir jus, taip ir as neradus ramybes nuvaziavau i onkologini, ten tyrimu nebedare, iskart operavo - ko pasekoje CIN3.....
Atsakyti
sveikos, siandien einu darytis onkocitologini, kalposkpija ir ZPV... tikiuosi viskas bus gerai smile.gif palaikykit kumstukus 4u.gif
Atsakyti
agnute, laikau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ailija,
aš vieną kartą dar tik dariausi, galvojau spali vėl darytis... pas mane taip pat pakitimų nebuvo thumbup.gif o kodėl tu taip dažnai? Naują niką pamirštu, bet pagal seną puikiai atsimenu drinks_cheers.gif
Papildyta:
kastaneda, l. šaunu kad pati nenuleidai rankų, STIPRYBĖS
Papildyta:
agnute2555, LAIKAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
agnute2555
viskas turi būt gerai. smile.gif
labai to linkiu
Papildyta:
QUOTE(kastaneda @ 2010 08 19, 19:33)
Tikrai labai keista....darausi pastoviai tyrimus onkocitologinius ten, lankausi kas 6 men., lyginant su kitom istaigom, kur buvau svelniai tariant ""nugydyta"" - niekur neradau tiek zmogiskumo ir kantrybes kaip onkologiniame.....
Nugydyta sakau, nes tyriausi KMUK vis sakydavo yra pakitimai, kaip ir jus, taip ir as neradus ramybes nuvaziavau i onkologini, ten tyrimu nebedare, iskart operavo - ko pasekoje CIN3.....

Mane operavo gydytoja Janušaitienė,bet taip atsitiko , kad po 10 dienų man naktį buvo kraujoplūdis , tada nulėkus budėjo Paulauskienė-ji jau manęs tai nesigailėjo,tvarkė be jokių skrupulų.Gydytoja Janušaitienė užbaigdama nedarbingumą man sakė, kad tyrimus toliau aš turiu darytis pas savo gydytoją.Nežinau, gal visgi reikėtų man pasiryžti ir važiuoti vėl pas ją, kad ir be siuntimo-nes jo dabar tai jau tikrai negausiu, juk tyrimas tai geras,kad ir tik nuo paviršiaus paimtas.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 20, 09:41)
Ailija,
aš vieną kartą dar tik dariausi, galvojau spali vėl darytis... pas mane taip pat pakitimų nebuvo thumbup.gif  o kodėl tu taip dažnai?

Tai, kad man gydytoja rekomendavo, kad geriausia kas 3-4mėn.tai aš ir nelaukiu...Dabar siūlė mėnesį palaukti, aš norėjau dabar...Man sakė, kad po konizacijos 5metus kaip ir įskaitoj esam, dukart per metus būtinai tyrimą darytis unsure.gif
Atsakyti