Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

ramzyte, šviežio kraujuko negali būti schmoll.gif kuo skubiau kreipkis i medikus ir visas naujienas mums blink.gif
Atsakyti
Jau buvau šiandien pas tą,kuri operavo,nes kaip tik ir atsakymą jau konizacijos turėjo blink.gif praėjo nuo operacijos dešimt dienų,bet iš jų darbo dienų buvo tik penkios blink.gif atsakymas rodo didelę infekciją,tai dėl jos ir kraujavimas ir kvapas unsure.gif rodo stiprų cervicitą,ir jokių CIN g.gif kažkaip man keistai,kaip gali iš CIN3 likti cervicitas blink.gif pačioje gimdoje viskas gerai (čia iš to papildomo tyrimo) thumbup.gif Dabar gavau siuntimą pasidaryti LPL tyrimą dėl tos infekcijos,o tada laukia gydymas abiejų partnerių unsure.gif pradžioj apsidžiaugiau,kad vėžinių ląstelių nerado,bet dabar galvoju,kad ir čia gali būti labai prastos naujienos unsure.gif be to daktarė sakė,kai operavo,tai matė,kad kaklelis labai negražus,sakė labai bijojo,kad jau ir vėžys bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 12, 11:58)
Jau buvau šiandien pas tą,kuri operavo,nes kaip tik ir atsakymą jau konizacijos turėjo  blink.gif  praėjo nuo operacijos dešimt dienų,bet iš jų darbo dienų buvo tik penkios  blink.gif  atsakymas rodo didelę infekciją,tai dėl jos ir kraujavimas ir kvapas  unsure.gif  rodo stiprų cervicitą,ir jokių CIN  g.gif  kažkaip man keistai,kaip gali iš CIN3 likti cervicitas  blink.gif  pačioje gimdoje viskas gerai (čia iš to papildomo tyrimo)  thumbup.gif  Dabar gavau siuntimą pasidaryti LPL tyrimą dėl tos infekcijos,o tada laukia gydymas abiejų partnerių  unsure.gif  pradžioj apsidžiaugiau,kad vėžinių ląstelių nerado,bet dabar galvoju,kad ir čia gali būti labai prastos naujienos  unsure.gif  be to daktarė sakė,kai operavo,tai matė,kad kaklelis labai negražus,sakė labai bijojo,kad jau ir vėžys bus  unsure.gif

Kaip ir minejau, kvapas rodo infekcija. Pati to nezinodama, uztempiau visa ta reikala.
Gerai, kad nebelaukei, o tai dar kiek pablogeje butu. Sveik 4u.gif
Atsakyti
ramzyte, klausiai kaip iš CIN III gali likti cervicitas, tai labai paprasta vadinasi biopsijos metu tai pasalino CIN III, l. dziugu kad nėra vėžinių lastelių ir zinoma linkiu kuo greičiau susitvarkyti visas nemalonias bėdelias rolleyes.gif
Atsakyti
Rastika,gal ne taip parašiau,ta prasme PAP tyrimas rodė CIN3,tada atliko konizaciją ir tą išpjautą kaklelį tyrė,ir tyrimo metu rado cervicitą unsure.gif tai taip išeina,kad PAP tyrimas suklydo ir man kaklelis išoperuotas be reikalo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 12, 16:54)
Rastika,gal ne taip parašiau,ta prasme PAP tyrimas rodė CIN3,tada atliko konizaciją ir tą išpjautą kaklelį tyrė,ir tyrimo metu rado cervicitą  unsure.gif  tai taip išeina,kad PAP tyrimas suklydo ir man kaklelis išoperuotas be reikalo  blink.gif

sveikutės...sveikatytės visoms..o tu nemanai kad galėjo antrasis atsakymas but suklystas...kodėl manai kad pap...gi visko buna... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 12, 16:54)
Rastika,gal ne taip parašiau,ta prasme PAP tyrimas rodė CIN3,tada atliko konizaciją ir tą išpjautą kaklelį tyrė,ir tyrimo metu rado cervicitą  unsure.gif  tai taip išeina,kad PAP tyrimas suklydo ir man kaklelis išoperuotas be reikalo  blink.gif

nu cia tai geras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 04 12, 18:21)
o tu nemanai kad galėjo antrasis atsakymas but suklystas...kodėl manai kad pap...gi visko buna... g.gif

Todėl,kad esant uždegimui,kraujo priemaišoms,PAP tyrimas gali būti klaidingas,juk daromas tik iš apnašėlių,o antras tyrimas,tai onkologijos centre tirtas,ir ne šiaip tepinėlis,o mėsos gabaliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 12, 19:29)
Todėl,kad esant uždegimui,kraujo priemaišoms,PAP tyrimas gali būti klaidingas,juk daromas tik iš apnašėlių,o antras tyrimas,tai onkologijos centre tirtas,ir ne šiaip tepinėlis,o mėsos gabaliukas  4u.gif

buna ir tokiu neatitikimu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 12 balandžio 2010 - 18:46
Na,svarbu dabar sugytų ir rastų,kas ten iš tikro man yra doh.gif ir labai tikiuosi daugiau tų PAP blogų nematyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 12, 19:47)
Na,svarbu dabar sugytų ir rastų,kas ten iš tikro man yra  doh.gif  ir labai tikiuosi daugiau tų PAP blogų nematyti  unsure.gif

yra kaip yra...svarbiause aišku kad greičiau sugytum ir viskas ok butu...aš eisiu dar ketvirtadieni kolposkopu pasižiūrėt kaip ten kas beatrodo...nu tikiuosi kad viskas bus gerai ..
Atsakyti
ramzyte, blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif taigi pap rodo tokius ats. LSIL , ASUS ir pan. g.gif
Atsakyti