Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(ramzyte @ 2010 08 09, 10:16)
o tai metų tarpe po pirmos konizacijos dar dareisi PAP tyrimą? nes šiaip rekomenduoja po pusės metų kartotis  unsure.gif  aš irgi manau,kad blogai pašalinta buvo,todėl vystėsi toliau  unsure.gif

va va aš neiškentusi po 3,5 mėn. pasidariau, bet ginė akė kad ir lapkritį dar reikės ateiti, na rodo kad viskas gerai, bet kaip ginė sako gali būti ne ištos vietos paimta kur gal likęs truputėlį pakitimų, šeip tai ir sujodu žiūrėjo viskas ok, bet jei dažniau pasitikrinsiu sako nuo to blogiau nebus... nes vis dėlto man CIN III buvo
Atsakyti
Man po konizacijos jau antrą tyrimą darė, dabar rugpjūčio gale turiu eiti pas ją.Bet ėjau pas gydytojų kitais reikalais tai mačiau jau tyrimo rezultatus, nusirašiau į knygutę, kad neužmirščiau blush2.gif Nėra IPPNC(nėra intraepitelinių pakitimų ir piktybinio naviko ląstelių). Rasta bakterijų ir segmentuotų motrofilų... Nu va kaip moskliškai, reikės paskaitinėti kas tai per daiktas...
Galvokim, mergaitės, kad visos operacijos tik į gera... Juk laiku pastebėjo, stebi, operuoja jei reikia dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 08 09, 09:16)
o tai metų tarpe po pirmos konizacijos dar dareisi PAP tyrimą? nes šiaip rekomenduoja po pusės metų kartotis  unsure.gif  aš irgi manau,kad blogai pašalinta buvo,todėl vystėsi toliau  unsure.gif

Po pirmosios konizacijos dariausi net 3 PAP tyrimus. Pirmi du buvo visiskai geri, o va treciasis parode ir CIN3 ir CIS. Kai gydytoja pamate atsakymus buvo nustebusi taip pat kaip ir as blink.gif . Sakiau dabar po konizacijos darysiuosi ta mokama PAP tyrima (kur skystoj terpej), matyt liga progresavo ir po pirmos konizacijos, bet del tyrimo netikslumo nebuvo galima nustatyti.

Stengiuosi negalvoti kad man jau kapai schmoll.gif . Gydytoja nuramino, kad yra daugybe gydymo budu, tik reikia sulaukti atsakymo kas buvo pasalinta.
Atsakyti
Ramune, laikykis 4u.gif Aš irgi labai nerimauju dėl pakartotinų tyrimų po konizacijos. Stengiuosi negalvoti, bet kartais užeina toks mažas jausmas - siaubukas verysad.gif, kurio vardas "kas būtų jeigu". Bet vis veju šalin negeras mintis. Juk daug kas nuo mūsų nusiteikimo priklauso.
Man mmm po konizacijos labai vėlavo. Nuo praėjusių mmm (iki konizacijos) pirmos dienos, iki mmm po konizacijos pirmos dienos praėjo 45 dienos. Žiūrėsiu, kaip su antru ciklus bus. Nors mano visada ilgesnis buvo. Bet aš prieš operaciją nustojau gerti KT, tai gal čia ir tas įtakos turi.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 09, 10:09)
Būtinai užsiregistruok, šeip tuėtų tau iššaukti su Duphastonu..... bet čia tavo ginė patars

Eisiu kitą savaitę. Žadėjau jau pati gerti duphastono, bet susilaikiau, palauksiu ginės rekomendacijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2010 08 09, 13:32)
Sakiau dabar po konizacijos darysiuosi ta mokama PAP tyrima (kur skystoj terpej),

na aš privačiai visada einu ir niekada neklausiau ar čia būtent tokį PAP daro, reikės pasidomėti g.gif
Papildyta:
QUOTE(raimuxe @ 2010 08 09, 19:39)
Eisiu kitą savaitę. Žadėjau jau pati gerti duphastono, bet susilaikiau, palauksiu ginės rekomendacijų g.gif

aš visada už tai kad reikia medikų nuomonės drinks_cheers.gif kaip bus kai pačios pradėsim gyditis biggrin.gif
Atsakyti
Man prepap (skystoj terpėj) tyrimas kaip tik sumaišė visas kortas... Poliklinikoje darė normalų, rodė CIN2, privačiai darė skystoj terpėj (nuvariau konsultacijos pas kitą ginę), tai parodė CIN1 tik. Paklausiau poliklinikos ginės ir pasidariau konizaciją. Dar plius jūsų patarimai padėjo apsispręsti. Ir gerai, kad neuždelsiau.
Atsakyti
aš pasitikėčiau skystos terpės tyrimu,kai skambinausi į privačią kliniką,tai ginekologė sakė,kad net 50proc. pacienčių atkrenta nuo konizacijos,po to tyrimo,nes paprastą PAP gali daug kas suklaidinti verysad.gif
Atsakyti
Čia manau ne vien nuo tyrimo tipo priklauso, o ir nuo to kaip tas tyrimas paiimamas, kaip ir kas tiria...
Svarbu pasitiketi savo gydytoja, jei ji zino kaip ta tyrima paimt, tai tirk kaip tu nori, jei yra kažkas tai yra, jei ne tai ne.
O privačios klinikos kaip jau nesiulys darytis brangesnio tyrimo???
Nesakau, kad jis blogas, kas nori, turi pinigu, tai prasom. Bet jei kaip buvo mineta jog ne is tos vietos paiima, juk ir brangiausias tyrimas neparodys to kas liko kitoj vietoj
Atsakyti
Saulele,pritariu dėl pačio tyrimo paėmimo,bet mano atveju ir berods dar viena mergina rašė,tai paprastas rodo CIN,kai iš tikro yra uždegimas ar infekcija unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
tikrai ne pačioj maloniausioj temutėj susitinkam, bet yra kaip yra. Rastika, rekomendavo man čia pasiskaitinėti. Šiandien sužinojau jog ŽPV - teigiamas, o pakitimai žymūs. Biopsiją užrašė 19d. šio mėnesio. Kaip tik būsiu po mm. Liepė npanaudoti arilino žvakutes. Ar gerai supratau, jas reikia iki mm naudoti? Gal kuri susidūrėt.
Oj kaip viskas nesmagiai vyksta. Nieko nesuplanuosi gyvenime. sad.gif

Atsakyti
index, kokio tipo ŽVP g.gif ?
Atsakyti