Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

vaiva29, man taip pat po 10 d. buvo biopsijos ats.
Atsakyti
na man pries 20 d padare biopsija ir uzdegino zaizdeles ir sake laukti daktaras atsakymo jei geras tai ok o jei kad ne taip pasirodyti reikes o jei ne tada po 6 men darytis smear testa vel na ir gyvenu kaip ant adatu nebesuprantu kiek laiko reikes laukti to atsakymo ir stresuoju labai daug apie tai galvoju na bet airijoje gal kitaip nei lt galvojau na bet tikiuosi viskas gerai bus g.gif
Atsakyti
man po konizacijos dabar vel tyrimus paeme tai pergyvenu laukiu atsakymo ,tikiuos viskas ok bus blush2.gif
Atsakyti
vaiva29, žinoma viskas gerai bus, bandyk ryt skambinti ir klausti a
ts. jei dar nebus klausk už kiek laiko tada nes netikiu kad nera kazkas cia ne taip gal pametė
Atsakyti
Kaip jums , merginos, mmm ciklas po konizacijos? Nesutriko? Kaip aplamai jaučiatės? Mano mmm praktiškai dingo unsure.gif
Atsakyti
as po konizacijos geriau KT, o kai nustojau tai 2 mėn. nėra jų ir dbr ginė išrašė D...... tai nezinau ar čia man dėl KT ar dė Konizacijos.... o tu buvai pas ginės?
Atsakyti
man po konizacijos daba mmm trunka 8 dienas kokias,na paskutinem teplioja ,bet vistiek nervina tas uzsitesimas, mano gine sake, vienoms pagauseja mmm po konizacijos,kitoms buna uzsitesia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilla: 09 rugpjūčio 2010 - 06:54
QUOTE(raimuxe @ 2010 08 08, 23:12)
Kaip jums , merginos, mmm ciklas po konizacijos? Nesutriko? Kaip aplamai jaučiatės? Mano mmm praktiškai dingo unsure.gif

Man viskas liko kaip buvę...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 08, 23:28)
o tu buvai pas ginės?

Dar nebuvau nuėjusi, ginė atostogauja unsure.gif

QUOTE(Leilla @ 2010 08 09, 07:54)
man po konizacijos daba mmm trunka 8 dienas kokias,na paskutinem teplioja ,bet vistiek nervina tas uzsitesimas, mano gine sake, vienoms pagauseja mmm po konizacijos,kitoms buna uzsitesia  g.gif

Man pirmą mėn buvo normalios ir laiku, antrą mėn užsitęsė, dabar iš viso prapuolė. Siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 07 25, 18:14)
onkocitologinis man rodė CIN2, bet va po operacijos, ištyrus pašalintą žaizdelę rastas CIS. Tai yra 0 stadijos vėžys, neišplitęs į gilesnius audinius, tik gimdos kaklelyje. Tikiuosi, kad kitas tyrimas nieko neparodys. Taip norisi dar lialiuko.
Ar čia yra moterų kovojančių su CIS ?

As jau po antros konizacijos verysad.gif . Pries metus dare, kai buvo CIN2. Po metu onkocitologinis parode CIN3 ir CIS. Pries 5 dienas buvo atlikta antra konizacija. Baisu doh.gif . Negi taip ir pjaustys?
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 08 09, 09:34)
Dar nebuvau nuėjusi, ginė atostogauja unsure.gif

Būtinai užsiregistruok, šeip tuėtų tau iššaukti su Duphastonu..... bet čia tavo ginė patars

Ramune_lt
retai kurioms antra kartą taip būna, vadinasi gal per mažai išpjiovė tai pirmą kartą ir pakitimai toliau vystėsi, brangioji būk stipri, daug veikia ir mūsų psichika, pabandyk paskaityti optimizmą keliančias knygas arba gyvenimo pamokas.... jei dbr depresuosi pakenksi sau tad mažiau galvok.... žinoma visai negalvoti neįmanoma, bet užsiimk tuo kas kelią nuotaiką savęs negraušk... kitiems būna dar blogiau tau tik CIN, nzn ar turi vaikų galvok kaip nuostabu kad jie yra ir pan. STIPRYBĖS
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2010 08 09, 09:03)
As jau po antros konizacijos  verysad.gif .

o tai metų tarpe po pirmos konizacijos dar dareisi PAP tyrimą? nes šiaip rekomenduoja po pusės metų kartotis unsure.gif aš irgi manau,kad blogai pašalinta buvo,todėl vystėsi toliau unsure.gif
Atsakyti