Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(saulele1982 @ 2010 07 26, 08:59)
viskas normalu jei kraujavimas negausus,  o jei gausesnis nei per menesines, tuomet jau reiktu kreiptis pas gyd.

QUOTE(Ailija @ 2010 07 26, 09:06)
Jei negausiai-nepergyvenk...Juk šašas turi nukristi ir kaip tik po 10d. Stebėk save ir nestresuok labai mirksiukas.gif  4u.gif Pailsėk, pagulinėk...

ačiū, merginos, nuraminot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 07 20, 15:12)
blink.gif  išprotėt galima...  o ko Jūs sakykykit taip ilgai laukiat?? pačios konizacijos ar atsakymo po jos?

pacios konizacijos, nes nesinori griaut atostogu planu, bilietai jau nupirkti...
Papildyta:
QUOTE(wsin @ 2010 07 26, 15:46)
pacios konizacijos, nes nesinori griaut atostogu planu, bilietai jau nupirkti...

merginos, nestresuokit juk net CIN 3 nera vezys, apie mirti ir kitus dalykus dar toli galvoti. Plius kad vaikus jau turit galit but ramesnes, o tos kurios dar neturi (tame tarpe ir as) gali labiau pergyventi, bet ir tai gydytojai ramina - kad nieko tokio smile.gif
gyvenkit su minim, kad tai tik liga, kuria issigydysit ir gyvensit laimingai (aisku karts nuo karto pasitikrinant) smile.gif
Atsakyti
po konizacijos drasiai visos gali gimdyti vaikus, jei ne bus cezario pjuvis, bet juk koks skirtumas....
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 07 27, 18:12)
po konizacijos drasiai visos gali gimdyti vaikus, jei ne bus cezario pjuvis, bet juk koks skirtumas....

didesne persileidimo tikimybe, gali buti visa nestuma lovos rezimas ir pan. Taip kad nepavadinciau to "drasiai galit gimdyti"
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 07 28, 11:47)
didesne persileidimo tikimybe, gali buti visa nestuma lovos rezimas ir pan. Taip kad nepavadinciau to "drasiai galit gimdyti"

tikrai kad neitakoja konizacija nestummo stipriai.. ir galima drasiai gimdyti ir nesioti kudiki, net ir be konizacijos moterims ivyksta visokiu nesklandumu, tad nera ko baimintis schmoll.gif
Atsakyti
visada išlieka rizika ir sveikoms su neišoperuotu kakleliu ir su konizacija... tik gal ne taip išsireiškiau... aš turėjau omenį kad konizacija netrukdo pastoti, o po konizacijos didesnė tikimybė kad mums darys CP... tad visoms linkiu stiprybės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat skaičiau, kad po konizacijos lieka randas, kuris laikui bėgant dar labiau surandėja, sukietėja, traukiasi. Gimdos kaklelis gimdymo metu dėl surandėjusio ir susitraukusio, netampraus rando neatsidaro, todėl plyšta. Tik dėl šios priežasties rekomenduojamas CP, o išnešioti ir pastoti tai netrukdo. Na nebent randas visai užaktų. Aš tai galvoju apie antrą smile.gif
Atsakyti
to ir bijau
Atsakyti
Nebijok wink.gif Mane draugė viena paguodė. Papasakojo, kaip gimdė pirmą su dideliais skausmais dėl neatsidariusio gerai kaklelio. O antrą jau su CP. Tai sakė ššššš tas CP. Užmiegi ir atsikeli.
Ir aš manau, kad iškentėčiau krūvas CP, kad tik tyrimai mano geri būtų ir niekas daugiau nepasikartotų.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 08 03, 19:48)

Ir aš manau, kad iškentėčiau krūvas CP, kad tik tyrimai mano geri būtų ir niekas daugiau nepasikartotų.

čia pritariu drinks_cheers.gif žinoma po CP buna sunku vaikščioti kilnoti, bet manau koks skirtumas svarbu vaikelis ir kad ta liga liktu tik prisiminimas linkiu to visoms smile.gif
Atsakyti
sveikutes turi klausimeli kiek laiko reikia laukti biopsijos atsakymo?nes man biopsija paeme pries geras 2 savaites bet vis dar jokio atsakymo negaunu g.gif nors ir gyvenu airijoje bet manau tyrimai atliekami per tiek pat laiko
Atsakyti
man prieš darant operaciją pasakė kada pasiskambinti ir kuriuo numeriu.Tai po dešimt dienų jau buvo atsakymas 4u.gif
Atsakyti